MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:16Da nam se onda Torlak ne vrati, ono po komšijskoj linijii?![]()
Bolje Ovcinu iz Veleža ako cemo vec po komsiluku u Hrasnici gledat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:16Da nam se onda Torlak ne vrati, ono po komšijskoj linijii?![]()
Hajdeee je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:51Horde dobile jos jednu bitku, ma rat, za klub.
Pojedinci koji su lijepili etikete o narkomanima i praznoglavim likovima sa sjevera, neka se "sagnu".
Ispostujte stav i poziv HZ, barem u srijedu. A onda i kasnije.
Jer dokazano je jedno. Kad najvise treba sjever izdati nece!
Hajdeee je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:51Horde dobile jos jednu bitku, ma rat, za klub.
Pojedinci koji su lijepili etikete o narkomanima i praznoglavim likovima sa sjevera, neka se "sagnu".
Ispostujte stav i poziv HZ, barem u srijedu. A onda i kasnije.
Jer dokazano je jedno. Kad najvise treba sjever izdati nece!
Samo neka dobrih vijestibenko21 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:26mislim da bi trebao biti ovdje u srijeduMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:23Ja čuo od roditelja akademaca da je Mateo još 16-og ovog mjeseca trebao biti u Sarajevu.
Memara na aparatimaf0rest1946 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 13:47Bitni su itekako a ti Memara samo pljuj po nasim navijacima![]()
Yebe mi se za Sabru, ja navijam za SARAJEVO ! Moja zastava je ona Sarajeva, a ne nekog lika/likuse...Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:47Ako ode Sabra,nadam se da ce klub prodisati i izbaciti rijec reorganizacija iz upotrebe.
U proteklih 25 godina, šta je Faruk Hadžibegić uradio konkretno za FK Sarajevo osim slatkorječivih intervjua? Koliko je puta gledao Sarajevo u zadnjih 25 godina? Koji je razlog što do sada nije obnašao neku funkciju? Druge osobe i lopovluk garantujem da nije glavni razlog.
Ja se nadam posle Sabre nam ne ginu grupne faze.Daj boze da je ona jedini kocnicar,i da ce nam posle nje ruze cvijetati.NazorUso je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:23Yebe mi se za Sabru, ja navijam za SARAJEVO ! Moja zastava je ona Sarajeva, a ne nekog lika/likuse...Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:47Ako ode Sabra,nadam se da ce klub prodisati i izbaciti rijec reorganizacija iz upotrebe.
Grupama KL se možemo nadati, samo ako u evropske kvalifikacije uđemo kao prvaci.amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:27Ja se nadam posle Sabre nam ne ginu grupne faze.Daj boze da je ona jedini kocnicar,i da ce nam posle nje ruze cvijetati.NazorUso je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:23Yebe mi se za Sabru, ja navijam za SARAJEVO ! Moja zastava je ona Sarajeva, a ne nekog lika/likuse...Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:47
Ako ode Sabra,nadam se da ce klub prodisati i izbaciti rijec reorganizacija iz upotrebe.
Ne znam šta mora uraditi da bi to nekoga zadovoljilo?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:26U proteklih 25 godina, šta je Faruk Hadžibegić uradio konkretno za FK Sarajevo osim slatkorječivih intervjua? Koliko je puta gledao Sarajevo u zadnjih 25 godina? Koji je razlog što do sada nije obnašao neku funkciju? Druge osobe i lopovluk garantujem da nije glavni razlog.
Ja koliko znam Faruk redovno obnavlja clansku i vise puta je vidjen na Kosevu na utakmicama pa cak i onim nebitnim.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:26U proteklih 25 godina, šta je Faruk Hadžibegić uradio konkretno za FK Sarajevo osim slatkorječivih intervjua? Koliko je puta gledao Sarajevo u zadnjih 25 godina? Koji je razlog što do sada nije obnašao neku funkciju? Druge osobe i lopovluk garantujem da nije glavni razlog.
Cuuujj, a sto onda branis ublehu koja unistava tvoje Sarajevo?to ti onda dodje da si isti ko i taj neko,mozda cak i gori,malo okreces plocu pred odlazak hostaplerke,ugledaj se na sjever kako se bori za klub,i podrska sa tribine ali i tjeranje ubleha iz svetinje,to se zove puna podrska.NazorUso je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:23Yebe mi se za Sabru, ja navijam za SARAJEVO ! Moja zastava je ona Sarajeva, a ne nekog lika/likuse...Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 21:47Ako ode Sabra,nadam se da ce klub prodisati i izbaciti rijec reorganizacija iz upotrebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.