daj tu formulu da i ja vratim stari ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni je ovaj bio prije nekih mjesec dana, bio par sati i vratio se na staro

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
daj tu formulu da i ja vratim stari ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni je ovaj bio prije nekih mjesec dana, bio par sati i vratio se na staro
Samo sto sam napisao status o novom fb, oni ga vratili na starilucif3R666 je napisao/la:daj tu formulu da i ja vratim stari ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni je ovaj bio prije nekih mjesec dana, bio par sati i vratio se na staro
Definitivno retardirana.nedim93 je napisao/la:Ne razumijem ove klinke koje imaju i twitter i fb i instagram i onaj pinterest i šta već ne, i iz nekog razloga postavljaju slike na instagram da bi ih kako već povezale sa fbom i na kraju isti qurac.
Jel ovo meni samo nije jasno i mislim da nam je 90% generacije retardirano ili je ova današnja raja fakat retardirana ?
#sun#love#kiss#happynedim93 je napisao/la:Ne razumijem ove klinke koje imaju i twitter i fb i instagram i onaj pinterest i šta već ne, i iz nekog razloga postavljaju slike na instagram da bi ih kako već povezale sa fbom i na kraju isti qurac.
Jel ovo meni samo nije jasno i mislim da nam je 90% generacije retardirano ili je ova današnja raja fakat retardirana ?
To samo ucenice Druge gimnazije rade.Kawhi je napisao/la:Barem ne gledate djevojke koje se za vrijeme 6 školskih časova uslikaju 100 puta i onda dođu kući,pregledaju slike,nađu 1-2 na kojim su sve lijepe ispale i onda postave na fejs i komentarišu jedna drugoj.Svaki dan isto sve,iste slike,isti komentari...
Goalgetter je napisao/la:.. Bez sminke :$ :*
Ma, to ti je ta alternativna fejzbuk stvarnost. Sve obrnuto. Najgluplje, najdosadnije osobe su na fejzbuku popularne, a normalni ljudi ili nemaju profil ili se ne promovisu na tako jeftin nacin.Lillard0 je napisao/la:najgore mi je kad u komentariam za sliku vidim "lijepa", a ono kosa prekriva facu i izbacila guzicu u prvi plan... ili ono kad napisu "lijepa", a zenska bas rugoba![]()
, dobro mozda sam malo pokvaren, al' stvarno ne shvacam...
true storyConsigliere je napisao/la:Ma, to ti je ta alternativna fejzbuk stvarnost. Sve obrnuto. Najgluplje, najdosadnije osobe su na fejzbuku popularne, a normalni ljudi ili nemaju profil ili se ne promovisu na tako jeftin nacin.Lillard0 je napisao/la:najgore mi je kad u komentariam za sliku vidim "lijepa", a ono kosa prekriva facu i izbacila guzicu u prvi plan... ili ono kad napisu "lijepa", a zenska bas rugoba![]()
Bas si pokvaren ! Nek te bude stid !Lillard0 je napisao/la:najgore mi je kad u komentariam za sliku vidim "lijepa", a ono kosa prekriva facu i izbacila guzicu u prvi plan... ili ono kad napisu "lijepa", a zenska bas rugoba![]()
I daj linkova, jos malo pa se ne mogu izvlacit ni da sam tek posto punoljetanNeutral je napisao/la:@Nedim
Koje klinke? Koliko godina?
+ To je vjerovatno i necija sestra/rodicaDex je napisao/la:Jel te stid tako pričat o ružnoj curi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.