FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko su ovi novi igraci na probi, sto ih pomenu ss.ba ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- storm_raider
- Kontakt:
Neka se samo Kerla i Smajic vrate i to ce biti najbolje pojacanje. Smajic neka odigra upola dobro koliko je igrao dok je igrao vani, i to je to.
Ja licno bih volio Travancica, i znam da imaju neki kontakti s njim vec uspostavljeni, a i decko nema nista protiv toga da nastavi karijeru u najvecem bh. klubu. Neosporan je talenat, ali malo svojeglav, pa ako dodje ne sumnjam da ce Amar to dovesti u red.
Ja licno bih volio Travancica, i znam da imaju neki kontakti s njim vec uspostavljeni, a i decko nema nista protiv toga da nastavi karijeru u najvecem bh. klubu. Neosporan je talenat, ali malo svojeglav, pa ako dodje ne sumnjam da ce Amar to dovesti u red.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 30 nov 2012, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nisam ga nikada gledao.champions1921 je napisao/la:Lapsus.. Izvinjavam seZZtop10 je napisao/la:@champions1921
Igrao je , samo niej Osmanhodzic nego Hasanhodzic.. Jesi li ga gledao?? Hoce li biti sta od njega??
Zna li neko ko su ovi igraci na probi. Pise da ih ima 10-ak. Znate li bar 2-3 imena

Evo Bajic i Kjosevski treniraju s prvim timom. Nadam se da ce ih Amar obojicu prikljuciti prvom timu a dati ispisnice E.Colicu i E.Karicu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
"Na današnjem treningu se pojavilo desetak novajlija"ceze je napisao/la:Ko su ovi novi igraci na probi, sto ih pomenu ss.ba ?
http://fkzeljeznicar.ba/testiranja-u-to ... inom/2830/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Vidio sam to, pitam zna li neko ko su te "novajlije"zeljocity je napisao/la:"Na današnjem treningu se pojavilo desetak novajlija"ceze je napisao/la:Ko su ovi novi igraci na probi, sto ih pomenu ss.ba ?
http://fkzeljeznicar.ba/testiranja-u-to ... inom/2830/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Na ovim slikama sam prepoznao Hotu,Kjosevskog i Bajica .ceze je napisao/la:Vidio sam to, pitam zna li neko ko su te "novajlije"zeljocity je napisao/la:"Na današnjem treningu se pojavilo desetak novajlija"ceze je napisao/la:Ko su ovi novi igraci na probi, sto ih pomenu ss.ba ?
ZELJEZNICAR 1921!
Ajde neka neko napise puna imena-prezimena tih sto su na probi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- champions1921
Cini mi se da su tu juniori Zajmovic, Sadikovic, Hota I Bajic te Kjosevski.. Ne vidim ko je iza Zajmovica i iza Karica al to je to na ovoj slici od novih.. Koliko vidim radi se o nasim juniorima.. Hota je iza Bogija, Ia Brkovica su redom Bajic, Sadikovic, Zajmovic..

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 nov 2012, 16:18, ukupno mijenjano 4 puta.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Stari moj,to je strasna ideja i za ta dva kluba i za cijelu nasu ligu. Dobili bi jos jedan klub u rangu Sarajeva,Celika i Sirokog s velikom mogucnoscu da ih prestigne. Jedino ko bi to mogao zakociti su neki tuzlanski paraziti koji se ne uspiju utaliti. Tj. neki od onih koji su Slobodu i srozali na -5 milki.DzoleZeljo je napisao/la:ublehas je napisao/la:EDIT: Samo ovo sto Gracic pokusava nije mala stvar. Kako za njega tako i nas, jer bi se moglo desiti da za dvije godine bude obrnuta sitvacija, Olimpic-Sloboda...Mi dok je god Olimpica mi imamo sigurna 4 boda ako nista, plus ne moramo putovati.
Naravno, sva ova prica o fuziji je jos na mahalskoj prici, ali jedno je sigurno da covjek zeli dici jedan klub bas na noge u BIH. Uhvatio se Slobode cisto radi navijaca, ali radi ljudi koji nesto zele u Slobodi. Primjer Zenica i njihov gradonacelnik...
Ima li tko zaiteresiran da malo prodiskutujemo na ovu temu?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Novinar ga pitao kakve sanse ima sarajevo da bude prvak

terabajt je napisao/la:Novinar ga pitao kakve sanse ima sarajevo da bude prvak![]()
![]()
![]()
.

ZELJEZNICAR 1921!
http://fkzeljeznicar.ba/kapiten-se-opro ... resa/2843/" onclick="window.open(this.href);return false;
BEŠLIJA HVALA NA SVEMU!
BEŠLIJA HVALA NA SVEMU!
Ma pokazali mu nešto u vezi pitara onu sliku kad utihnu pitari pa im se smije.

- champions1921
Našem kapitenu želimo svu sreću i, za sve što je učinio za naš Klub, veliko HVALA!
BUDI ŽELJO !!!
Hvala ti na svemu Beslija,veliki igrac jos veci covjek. Besliju za predsjednika umjesto ZUJAVOG
.

- TMmanija2012
- Kontakt:
BEŠLIJA MIRSAD!!!Hvala ti na svemu...uvijek ce te voljeti tvoji Manijaci!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Maestro^^, MojaMalenkost i 35 gostiju.