Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Stvarno ste pretjerali
Kako vas nije stid
Syebali ste i ovu temu
Sta vam je vise
Ovaj forum cita cijeli region
I najbolji je u regionu
Moderacijo udri i rukama i nogama
Kako vas nije stid
Syebali ste i ovu temu
Sta vam je vise
Ovaj forum cita cijeli region
I najbolji je u regionu
Moderacijo udri i rukama i nogama
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
KretenuPovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:58J.Ebem ti pokoljenje i sve prijasnje generacija a majku dovedi da joj svrsim u cmarnu supljinu.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Beduin
- Kontakt:
Cuj DRAGI mu ime, ne moze p3derastije. To ime se fura na paradi ponosa k'o Da Hool na Love Parade. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PovratakKralja
- Kontakt:
Jel prvi poceo ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 20:01KretenuPovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:58J.Ebem ti pokoljenje i sve prijasnje generacija a majku dovedi da joj svrsim u cmarnu supljinu.![]()
Jos jednom, svrsim mu po majci kad je ponesu.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
- Kontakt:
šta bi, što si ljudima davo lažnu nadu zadnjih mjesec dana?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:22Hajd hairli
Pa sljedece godine i sljedecih godina pametnije
Nemojte vise ovako
Budite pametni
![]()
![]()
Fuj! Nemaš gdje na miru zayebavat drugoligaše a možda i četvrtligaše. Hahahahhahahhahahahhahahahahha hahahahhaha.
Ćelik propo ko muda kroz boxerice.
Ćelik propo ko muda kroz boxerice.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- RajaBa1983
- Kontakt:
PovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:58J.Ebem ti pokoljenje i sve prijasnje generacija a majku dovedi da joj svrsim u cmarnu supljinu.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- PovratakKralja
- Kontakt:
Propao kao pitar i jamu govana.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne znam sta biBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 20:04šta bi, što si ljudima davo lažnu nadu zadnjih mjesec dana?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:22Hajd hairli
Pa sljedece godine i sljedecih godina pametnije
Nemojte vise ovako
Budite pametni
![]()
![]()
Al saznat cu i ovdje napisat cu
Ono sto sam ja bio cuo sigurno prosirenje lige i to zbog Celika
I to sam na Celikovu temu isao i pisao da se ne sekiraju ostaju sigurno
Krivo mi je i zao
Nije ovo liga nikakva bez Celika
Celik,Robijasi,Bilino polje
Utakmice Celik-Sarajevo i Celik-Zeljo

Al vratit ce se Celik jos jaci

Kralju dovedes žensko celjade iz familije i ono ti poslije kaže...
Jednostavno brate...
- Beduin
- Kontakt:
Cekaj druze, na nivou drzave imas Premijer ligu kao najvisi rang dudbala, nakon toga na nivou Federacije imas Federalnu ligu (1. Liga Federacije), a nakon nje dolazi 2. Liga Federacije (podijeljena u nekoliko dijelova ako ne grijesim).OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:21Ako ne platis licencu za federalnu ili ako ne ispunis zahtjeve sve onda ides u zadnju ligu a to he kantonalna. Uglavnom mi nismo za kanton u bukvalnom smislu, vec jedino rješenje kroz poslovanje i vraćanje dugova na pravedan način a to možeš kroz kanton. Federalna liga je jako zahtijevna i skupa skoro kao i premijer liga, a mi sa ovolikim dugovima ne vidimo nacin da za godinu dana izađeš iz te lige i udjes u premijer, a do federalne imas dva tri stepena da ideš a kroz ta dva tri stepena ako imas dobru priču kroz klub i ljude koji ce raditi svoj posao jako dobro e tek tada ce doći kantonalna do izražaja, zato i mislimo iskreno da treba tako. Grcamo u dugovima i problemima a za te iste nema rijesenje kroz godinu dvije vec od 3 do 5 godina za jako stabilan klub.Beduin je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:10A kako mislis ici u Kantonalnu, samo tako reci ne zelimo igrati 2. Ligu Federacije i zelimo u jos nizi rang? I onda oni kazu "OK, ako vi tako zelite, onda cemo iz svih nizih rangova promovisati po 1 klub za stepenicu vise zbog vas".OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:22
Kantonalna liga je jedini i realni put kluba za oporavak. Dug od oko 5 miliona je realno velik kada nemas dodatna sredstva trenutna da digneš situaciju u pozovnom smijeru. Bolje je igrati i kantonalnu ligu vec da klub ugase kao sto i imaju namjeru ali dok je navijača to se nece desiti. Federalna liga nebi ništa dobro donijela klubu koji je u velikim dugovima ali kroz kantonalnu ligu moze se detaljno istraziti sve i kroz par godina dobre priče i transparentnog poslovanja i rada moze se ici na zelenu granu. Nekima je ponizno reci cuj kantonalna ali bolje je i to vec da ga vlast ugasi kao sto im je i bila namjera jos prije 4 godine. Bit ce ovo dug oporavak ali na dobrom smo putu da ga dignemo i vratimo gdje mu je i mjesto.
Ili se stvarno moze ici u nizi rang po zelji, a da nisam znao za to?
Poslije dolazi 1. Kantonalna pa 2. Kantonalna. I onda one Opcinske lige, nemam pojma ni ja te skroz nize nivoe.
Zato pitam, ako ne dobijes licencu za PL onda ides rang nize (1. Federalna) i tamo dobijes neko vriijeme da rijesis licencu ili neces moci igrati ni taj rang. Po defaultu ides opet rang nize, a to je 2. Federalna (ne znam jel u vasem slucaju to Centar?), pa me zanima jel licenca treba i za taj 2. Federalni rang?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PovratakKralja
- Kontakt:
Imam jednu rodicu trandzu.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHA
Znaci familijarno devijantni...PovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 20:23Imam jednu rodicu trandzu.

Sto su komsije danas nervozne 
@Vanja8

@Vanja8

Subhanallah šta se ovdje piše
Estagfirullah
Allah selamet
Daj Bože da izađe na hajr i na dobro.

Estagfirullah

Allah selamet

Daj Bože da izađe na hajr i na dobro.
Fakat bi ste trebali preci na temu prepucavanja i ostaviti bar ovu za neku konstruktivnu pricu.
Nemam nista protiv provociranja, ali ne ovdje.
Nemam nista protiv provociranja, ali ne ovdje.
- RajaBa1983
- Kontakt:
a mrš

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evo Stanisic se naljutio, sprema tuzbu protiv saveza CAS-u. Dabogda vas sve povaljao lopove. Amin.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.