mislim da bi 90% ljudi sto prati liverpool prije ligu nego ligu prvaka odabrali kad bi mogli birati sto je i logicno nakon skoro 30 godina al eto city je rijesio da do kraja sve pobijedi ocigledno kad im tottenham nije otkinuo bod nece niko.YNWA je napisao/la:Normalno da je vazno, titula u ligi je daleko bitnija od titule LP u ovom trenutku, da se razbije to prokletstvo, i ako osvojis LP, opet ce biti nisi uzeo ligu 30+ godina...mirgerr je napisao/la:Obzirom da Liverpool postenog trofeja nije vidio od 2006, zar je toliko vazno?
Osvajanje bilo cega u ovom trenutku bi bila velika stvar za klub, kako LP, tako i EPL. Ici na oba do kraja, pa sta Bog da...
Da bih 2 LP, za jednu titulu EPL...
A naravno da nema kalkulacija, ostalo je jos 6-7 utakmica do kraja, kakvo odmaranje, hajde da si u situaciji da imas ligu u svojim rukama, nego vece sanse ima da uzmes LP, nego EPL, tako da najbolje sto imas na teren, i sta bude, sad je najbitnije dobiti u nedjelju, i nadati se da Ole nije zaboravio prvu ljubav
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Protiv newcastlea ce se izvesti treci sastav jer ce Benitez Liverpoolu pokloniti 3 boda 

a rodgers ce mlatnuti city i eto titule liverpooluOTNYS_YNWA je napisao/la:Protiv newcastlea ce se izvesti treci sastav jer ce Benitez Liverpoolu pokloniti 3 boda

You are someone else I am still right here
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Hodgson i Rafa su to uradili vrijeme je da i bibliotekar uradi nesto za "svoj" klub.fera je napisao/la:a rodgers ce mlatnuti city i eto titule liverpooluOTNYS_YNWA je napisao/la:Protiv newcastlea ce se izvesti treci sastav jer ce Benitez Liverpoolu pokloniti 3 boda
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Najvaznije je da prelijepo ljudsko bice pokaze karakter.LiverpoolREDS je napisao/la:Hodgson i Rafa su to uradili vrijeme je da i bibliotekar uradi nesto za "svoj" klub.fera je napisao/la:a rodgers ce mlatnuti city i eto titule liverpooluOTNYS_YNWA je napisao/la:Protiv newcastlea ce se izvesti treci sastav jer ce Benitez Liverpoolu pokloniti 3 boda
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nadam se da Rodgers ima knjigu kako pobijediti City 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BeyKopites
- Kontakt:
Jedino nas bibliotekar može spasiti, možda Burnley al u nekim ludim okolnostima. Baš šteta jesmo bili blizu u pmStevieG8 je napisao/la:Nadam se da Rodgers ima knjigu kako pobijediti City

Protiv ovih danas mora rutinski i bez povreda.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Prije ćemo mi kiksati, nego City. Ipak, uzdam se u Brendana 

Let's talk about SIX baby!
pa koji q vam je , 2 100% sanse promasene
morali smo ga dati u prvom u pm
Steta, dvije dobre prilike. Uci ce valjda jedna. Cardiff je ove sezone najvise golova primio u zadnjih 15 minuta.
Bolji smo u drugom poluvremenu ove sezone svakako 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Izgleda ljudi zaboravili na Liverpoolove šok završnice. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Salahu treba sintelan na kopacke namazati prije svake utakmice..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dade ga Gini u gostima 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
bravooo gio
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dva gola Wijnalduma ove sezone na gostovanjima. The end is near.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dzaba kad ce hadalji iz Uniteda izgubit 6 0 od Cityja
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 2 gosta.