Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kaze sto podrzavate upravu da ne ispostuje ugovor za ulaznice, i ona ga napadnu da istinom kvari dobru atmosferu.
Mitomanija kao nacin zivljenja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zato sto nije u pravu momak. Ima vise ulaznica desetogodisnjih od dozvoljenog broja na utakmicama i to dosta vise. Je li treba svih 300 da ode na njih, a ostali sa clanskim, godisnjim da nemaju nikakvu sansu da budu na stadionu?feniksptica je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:01Kaze sto podrzavate upravu da ne ispostuje ugovor za ulaznice, i ona ga napadnu da istinom kvari dobru atmosferu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ne znam sto odgovaras debilu. Nacrtas mu sve i on opet dodje urla ovdje mitomani, vako nako. Pravi idiotLjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:04Zato sto nije u pravu momak. Ima vise ulaznica desetogodisnjih od dozvoljenog broja na utakmicama i to dosta vise. Je li treba svih 300 da ode na njih, a ostali sa clanskim, godisnjim da nemaju nikakvu sansu da budu na stadionu?feniksptica je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:01Kaze sto podrzavate upravu da ne ispostuje ugovor za ulaznice, i ona ga napadnu da istinom kvari dobru atmosferu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- feniksptica
- Kontakt:
Mogo bi te decko ako ne znas napisat bez da vrijedjas ubuduce preskocit ono sto ja napisem.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:29Ma ne znam sto odgovaras debilu. Nacrtas mu sve i on opet dodje urla ovdje mitomani, vako nako. Pravi idiotLjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:04Zato sto nije u pravu momak. Ima vise ulaznica desetogodisnjih od dozvoljenog broja na utakmicama i to dosta vise. Je li treba svih 300 da ode na njih, a ostali sa clanskim, godisnjim da nemaju nikakvu sansu da budu na stadionu?feniksptica je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:01Kaze sto podrzavate upravu da ne ispostuje ugovor za ulaznice, i ona ga napadnu da istinom kvari dobru atmosferu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kerimatomic1921
- Kontakt:
A ti bi mogao nekada nesto pametno kroz ta usta izustiti, a ne samo sranja baljezgatifeniksptica je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:46Mogo bi te decko ako ne znas napisat bez da vrijedjas ubuduce preskocit ono sto ja napisem.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 16:29Ma ne znam sto odgovaras debilu. Nacrtas mu sve i on opet dodje urla ovdje mitomani, vako nako. Pravi idiot
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
alo fino se igrajte
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Miraleme Pjanicu

- Kockoglavi
- Kontakt:
Krenuli se avatari opasno mijenjati.

- svrakino1921
- Kontakt:
Sarajevo se razislo sa Gavricem

Eto vam dobra igraca

S obzirom da trenuno otpatke kupite, ovaj vam je kvalitetan.
Daj ba nemoj to, ko da gladnom mases peceno pile pred ocima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prevelika je to razlika, ne bi to ni najgorem igracu pozelio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
ma bolje mu je kod vas
sigurnih 320 000 svake godine
Haj se zakuni na Koldzusvrakino1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:41ma bolje mu je kod vas

Sada kada ode Koldzo sa mjesta nacelnika opstine, je li ulazi u upravu Zeljeznicara, ili se automatski prekopcavate na drugog vlasnika. Novog nacelnika opstine?
- FKS -
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije dugo trebalo 

- UstanikSBII
- Kontakt:
Molim corona stručnjaken njihove priljepke da mi objasne jel se može od sutra 1.7. trenirati? Evo svaki dan 100+ koronaša pa kontam da možda sad federacija ne zabrani neke skupove pa da budemo 1:1!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.