Stara indijanska koju je praktikov'o Zagor Te Ney, Duh sa sekirom: ne delji ražanj dok je zec u šumi...Reds1234 je napisao/la:Dobijemo li Chelsea osvojit cemo naslov.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jesmol ono mi Chelsea zadnji put na Anfieldu pobjedili onda kad je Di Matteo izbacio djecu na teren prije njihovog finala LP?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel to ono kad Shelvey zabi sa 25-30m??Osim13 je napisao/la:Jesmol ono mi Chelsea zadnji put na Anfieldu pobjedili onda kad je Di Matteo izbacio djecu na teren prije njihovog finala LP?
Memento Mori...
Memento Mori...
jel vrijrdi to i kad smo i mi u šumiSage je napisao/la:Stara indijanska koju je praktikov'o Zagor Te Ney, Duh sa sekirom: ne delji ražanj dok je zec u šumi...Reds1234 je napisao/la:Dobijemo li Chelsea osvojit cemo naslov.

You are someone else I am still right here
Jeste, i Henderson fin zabio gol istoSage je napisao/la:Jel to ono kad Shelvey zabi sa 25-30m??Osim13 je napisao/la:Jesmol ono mi Chelsea zadnji put na Anfieldu pobjedili onda kad je Di Matteo izbacio djecu na teren prije njihovog finala LP?
Da da...fera je napisao/la:jel vrijrdi to i kad smo i mi u šumiSage je napisao/la:Stara indijanska koju je praktikov'o Zagor Te Ney, Duh sa sekirom: ne delji ražanj dok je zec u šumi...Reds1234 je napisao/la:Dobijemo li Chelsea osvojit cemo naslov.
Ne se zaletat

Memento Mori...
Memento Mori...
Šta se ovo ne priča o mogućem partnerstvu sa Nikeom i najvećim sponzorskim ugovorom u historiji Premier lige?
Ybt, kad se sjetim onih crnih dana i odlaska Adidasa, nekoliko godina ništavila, a sada evo i Nike i Adidas se otimaju ko će više ponuditi. To je dokaz da je povratak u vrh konačno kompletiran.

Ybt, kad se sjetim onih crnih dana i odlaska Adidasa, nekoliko godina ništavila, a sada evo i Nike i Adidas se otimaju ko će više ponuditi. To je dokaz da je povratak u vrh konačno kompletiran.
Ma ovo sa Kloppom se klub okrenuo još samo trofeji fale, a biće ih.
Ne bi bilo lose, samo su mi malo bezveze ti dresovi Nikea u posljednje vrijeme. Bukvalno naprave jedan dizajn i onda samo mijenjaju boje u zavisnosti od kluba. Al definitivno da ce biti veliki boost sa aspekta finansija.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Gleam sad prešišali bi ovim ugovorom i Unitedov deal sa Adidasom koji je ubjedljivo prvi u PL o.O
Bez trofeja sav napredak kluba odkad je Klopp dosao ne znaci mnogo, lijepo je ono biti medju top 5 klubova na svijetu, ali mi moramo uzeti trofej, nismo Tottenham, kako bi na sav ovaj napredak dosla titula prvaka EPL, a tako nam malo treba, **** pep i city 
Ali eto probudili su se Firmino i Salah, Mane malo na odmoru, a ne sumnjam da ce povuci i on, odbrana je imala nekolilo losih utakmica, vrijeme je da se i oni vrate na nivo na kojem su bili, jos kad bi se OX vratio, definitivno imamo sansu i slijedi nam najteza utakmica do kraja sezone, ne leze nam, nismo ih dugo dobili, 'nekoliko zadnjih utakmica smo se provukli, jos city igra prije nas, i kako god oni odigraju, mi cemo biti pod velikim pritiskom...

Ali eto probudili su se Firmino i Salah, Mane malo na odmoru, a ne sumnjam da ce povuci i on, odbrana je imala nekolilo losih utakmica, vrijeme je da se i oni vrate na nivo na kojem su bili, jos kad bi se OX vratio, definitivno imamo sansu i slijedi nam najteza utakmica do kraja sezone, ne leze nam, nismo ih dugo dobili, 'nekoliko zadnjih utakmica smo se provukli, jos city igra prije nas, i kako god oni odigraju, mi cemo biti pod velikim pritiskom...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Zadnje dvije sezone je ostvaren nevjerovatan napredak na svim poljima valjda dođe i ta titula nekad mada city je ove sezone zasluzio da uzme ako cemo posteno.YNWA je napisao/la:Bez trofeja sav napredak kluba odkad je Klopp dosao ne znaci mnogo, lijepo je ono biti medju top 5 klubova na svijetu, ali mi moramo uzeti trofej, nismo Tottenham, kako bi na sav ovaj napredak dosla titula prvaka EPL, a tako nam malo treba, **** pep i city
Ja ne bi oxa ove sezone vracao nemas sta od njeg sad dobiti nedavno se igrajuci za rezerve zamalo opet povrijedio, on treba vratiti samopuzdanje ne mozes sad kad se sve lomi ubaciti igraca koji se boji duela.
Ja se nadam da ce keita nastaviti igrati sve bolje to bi moglo liverpoolu najvise koristi donijeti.
da vidimo ko će se danas okliznuti .. neko na anfieldu ili neko na selhurstu
mogao bi se alisson okliznutijestamaji je napisao/la:da vidimo ko će se danas okliznuti .. neko na anfieldu ili neko na selhurstu

Ova pobjeda Citya će isto uticati na psihu, bojim se da je danas kiks na redu i to je to što se tiče ovog.
ovih boqova arapskih pa dobit ce sve utakmice do kraja.
Bolje dns izgubit i ugasit nadu a ne do zadnjeg kola nesto se nadat
lakapo, imaju oni još totenhem i united ...
Nema šta, ruku na srce ljudi su bolja ekipa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Koja logikaTorres_9 je napisao/la:ovih boqova arapskih pa dobit ce sve utakmice do kraja.

Da mi je tvoj mozak na jedan dan da dobro odmorim.
Kapiten 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.