Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
'Hejter' čestita na fenomenalnoj utakmici za repku a i uopšteno. Mislim da mu je ovo utakmica karijere za sada. Djelovo je zrelo, hladno i bez nepotrebnih mahalskih emocija. Ovako ako bude nastavio i u Realu onda mu ne gine povratak u NBA.
Najbolja partija nekog naseg beka otkako pratim reprezentaciju svaka čast, ne pamtim kad je Isao ispod 10 poena u dresu reprezentacije a vidim evo u svim ekipama znaju najbolji igrači nerijetko imati i takve utakmice a kod nas se ovaj momak pljuje samo tako i konstantno, pa ne moze svaka utakmica 20+ i 60% minimum iz igre i preko 80% slobodna
Dobar Musa, 30 poena zabiti protiv Moldavije nije lako, a tek protiv Njemačke.
bošnjanin
- Beduin
- Kontakt:
Drasticno sazrio kao igrac, nema onih nerezonskih zabijanja i ulazaka pod kos. Prati suigrace i daje loptu, a opet vrhunske brojke.
Ovakvim igrama u Realu zasto se ne bi cak vratio u NBA za pae godina. Siguran sam da mu je to najveci cilj, da ponovo zaigra tamo i pokaze da moze.
Ovakvim igrama u Realu zasto se ne bi cak vratio u NBA za pae godina. Siguran sam da mu je to najveci cilj, da ponovo zaigra tamo i pokaze da moze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
povratak u nba je samo pitanje vremena, ako ne nakon ove sezone, onda nakon one tamo sigurno, igrati s vrhunskim igracima u real madridu njemu moze samo olaksati u svakom mogucem smislu: bolji skakaci, dodavaci, strijelci, suteri, odbrambeni igraci, protivnicke ekipe nece imati sav fokus na njemu ofanzivno, moci ce se fokusirati na odbranu, jer se u napadu nece trositi kao sto je u breoganu
steta sto je izgubio sezonu u anadolu efes-u, nije mu to trebalo nakon dvije izgubljene sezone u nba, ali, ko zna dal bi danas bio ovakav igrac da su se stvari drukcije odvile, jer sigurno ne bi bio u breoganu (koji je tad igrao drugu ligu), mozda ne bi imao onakvu slobodu u igri, povjerenje trenera, mozda uopste ne bi igrao u "acb" ligi i bio mvp
zaista igra fenomenalan eurobasket, budite sigurni da je privukao paznju nba klubova, ali, to je u ovom trenutku najmanje vazno, neka nas (skupa sa saigracima) odvede u drugu fazu eurobasket-a, da se i mi konacno radujemo i sanjamo nesto vise (zasto da ne), rjetke su to situacije u nasim reprezentativnim sportovima, prema tome, uzivajmo u svakom momentu eurobasket-a
steta sto je izgubio sezonu u anadolu efes-u, nije mu to trebalo nakon dvije izgubljene sezone u nba, ali, ko zna dal bi danas bio ovakav igrac da su se stvari drukcije odvile, jer sigurno ne bi bio u breoganu (koji je tad igrao drugu ligu), mozda ne bi imao onakvu slobodu u igri, povjerenje trenera, mozda uopste ne bi igrao u "acb" ligi i bio mvp
zaista igra fenomenalan eurobasket, budite sigurni da je privukao paznju nba klubova, ali, to je u ovom trenutku najmanje vazno, neka nas (skupa sa saigracima) odvede u drugu fazu eurobasket-a, da se i mi konacno radujemo i sanjamo nesto vise (zasto da ne), rjetke su to situacije u nasim reprezentativnim sportovima, prema tome, uzivajmo u svakom momentu eurobasket-a
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Put some respect on his name! Idemo do EL sa Kraljevicima pa nazad u NBA.
Musa nadigrao Luku, vrijene je da i Jusuf nadigra Jokica u cetvrtfinalu 

GOAT BH sportista ako nas ovdje dovede do prvog mjesta nakon sto je vec u mladjim kategorijama?L-Train je napisao/la: -

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vise ne bi bilo mjesta za raspravu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne mogu da vjerujem al mi se čini da sazrijeva i sa izjavama i na terenu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Sad nema dileme.Musa je jaci igrac od Doncica.To sto ovaj igra u NBA ne dokazuje nista.Igra i Ronaldo u Premier ligi pa nije jaci od Messija 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
je li istina da su sarmici večeras stravu morali saljevati?
Fascinatno mi je kako je u zadnjih par utakmica Musa poceo sve da vidi i fantasticno iscitava odbranu odbranu da li iz pika da li iz igre jedan na jedan,cim krene udvajanje odmah ide pustanje pasa,ako krene na prodor i stize pomoc odmah dize glavu da vidi gdje je slobodan igrac.Imao je on to u mladjim selekcijama pa se na putu da bude sto bolji scorer malo izgubilo,ali definitivno ako nastavi ovako to mu je jos jedna dimenzija vise u ofanzivnoj igri.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Musa MVP
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Oprosti mi Dzenane sto sma mislio da si gotov kao igrac 

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Da bas, meni je golemo da Musa uopste ne gleda samo sebe, mogao je lagano ići na 30 plus da je malo forsirao, ali lik fino dodaje, i razigrana i druge, nekako im vjeruje, i to je definitivno nešto drugačije kod njega.
Pored svega je dokazao da uopšte skorerski ne zaostaje za top igracima, a meni se nekako cini da ima jos toliko mogućnosti da unaprijedi neke stvari
Pored svega je dokazao da uopšte skorerski ne zaostaje za top igracima, a meni se nekako cini da ima jos toliko mogućnosti da unaprijedi neke stvari
U ove zadnje tri utakmice Musa je pokazao da postaje vrlo ozbiljan igrač u okvirima vrha evropske košarke. Ne znam šta se desilo osim da na njega nema uticaj Adis ili neko drugi iz štaba za ovakav napredak i pristup igri. Vrlo ozbiljna izdanja koja će mu omogučiti ako ovako nastavi povratak u NBA.
Dobio je na samopouzdanju, najvažnija stvar i postao lider. Adis je čini se uradio veliku stvar sa svim igračima po pitanju dizanja samopouzdanja.
Dobio je na samopouzdanju, najvažnija stvar i postao lider. Adis je čini se uradio veliku stvar sa svim igračima po pitanju dizanja samopouzdanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.