Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 01:49

Elmar je napisao/la:Sta ovo znaci sad? Da je ipak jako blizu potpisa?
Jedino mi je cudo da Edin leti za parama, a nije takav tip u ovom trenutku.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -deal.html
Ma ja sam siguran da ode, samo sada pokušava da obezbjedi što više love, jer mu je ovo vjerovatno životni ugovor. Sad je pitanje kako će on igrati u City-u i ako bude extra ko zna, no, sve je to ako. Očekujem da več u ponedeljak potpiše ugobor ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2011, 04:09

ja bi sad volio da ga niko nekupi kad sere nesto hoce 180 000 sedmicno pa sta je umislio decko pretvorio se u svog masnog menagera.. :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 02 jan 2011, 04:42

Sta je ovo Dzeko ipak potpisuje za Mancester C.? kako se samo iz dana u dan mjenjaju informacije,nevjerovatno....ovo da navodno trazi 180 000 sedmicno je mislim neistina,ali eto..kako god prelazak u Mancester bi bio potez karijere..ali sve je to jos na dugom stapu,jer kad je Edin u pitanju nist me vise ne cudi..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2011, 07:16

Pa tih 180 000 mu garantuje da nikad nece na klupi biti niti jednu utakmicu samo u slucaju ako je umoran ili povrijedjen! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jan 2011, 09:20

Ponos Torina je napisao/la:Pa tih 180 000 mu garantuje da nikad nece na klupi biti niti jednu utakmicu samo u slucaju ako je umoran ili povrijedjen! ;)
Kao što je garantovalo Shevchenku i ostalima? To je Premiership, nema zagarantovane prve postave...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 jan 2011, 10:14

Virtu4l je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Pa tih 180 000 mu garantuje da nikad nece na klupi biti niti jednu utakmicu samo u slucaju ako je umoran ili povrijedjen! ;)
Kao što je garantovalo Shevchenku i ostalima? To je Premiership, nema zagarantovane prve postave...
Potpisujem Virtuala. U Premier Ligi niko nema zagarantovana mjestu u timu, samim tim što se od trenera očekuju samo pobjede pa tako ni oni neće trpjeti niti jednu slabu utakmicu pojedinca. Zapitajte se malo, zašto je Robinho grijao klubu u Manchester City-u ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2011, 10:27

Robinho je dosao s namjerom kao i svaki drugi Brazilac,a namjera je uzmi dobru lovu postani dovoljno bogat da se mozes zajebavati posle godinu dana igranja ozbiljnog fudbala,Cilj pare,samo pare i nista vise!!!to nije samo slucaj Robinho ima ih na kamaru....Bojim se da ce Dzeko guzicom zatvoriti vrata najbolje lige na svijetu svojim ponasanje i ponasanjem svog agenta...Mogao bi vrlo brzo pasti sa velike visine na koju se penjao dugo,prosipao dosta znoja,suza,truda i svega da dodje do ovog sto je trenutno,najpracenija medijska licnost vec duze vrijeme...
Volim Edina i ponosan sam sto mogu reci da je Edin Dzeko igrac Bosne i Hercegovine!!!Ali ce mi biti strasno zao ako "Usere" i postane neka druga osoba,baci odbaci sve ono sto je napravio,za sto bi mnoga djeca iz BiH SVE DALA da naprave bar mrvicu od onoga sto je Edin uspio napraviti i zaludjetii cjeli svijet!!!

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 02 jan 2011, 10:32

Džeko nadam se da ces otici sto prije iz te svoje vukojebine (WOLFSBURGA) :lol:

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 02 jan 2011, 11:27

Mislim da Edin nije tip koji leti za parama...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jan 2011, 11:50

Elmar je napisao/la:Mislim da Edin nije tip koji leti za parama...
Nek traži lovu koliko i zaslužuje ne treba igrati za 1€ manje nego što zaslužuje i tačka :!:

Kad moze Tevez zarađivati toliko može i Džeko
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 02 jan 2011, 12:00

ma ja mislim da je ovo velika izmisljotina sto se tice plate .... msilim da Dzeko nikada toliku lovu nebi trazio ... to su neke druge stvari koje samo ptice znaju ,..... a Wenger izjavom zeli da City odustane od kupovine da bi ga on na ljeto kupio :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2011, 12:02

forza je napisao/la:ma ja mislim da je ovo velika izmisljotina sto se tice plate .... msilim da Dzeko nikada toliku lovu nebi trazio ... to su neke druge stvari koje samo ptice znaju ,..... a Wenger izjavom zeli da City odustane od kupovine da bi ga on na ljeto kupio :D
ma kakvi Wenger da ga je htio kupio bi ga jos dok je u Teplicama bio....Nista od Vengera tu on se zajebao prije 2-3 godine i sad se kaje,jer tu nije napravio posao kao sto ga inace pravi...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 02 jan 2011, 12:16

Ako je u pitanju samo plata,dogovorit ce se sigurno..Bitno je da ga Wolfsburg pusta i da oni ne koce..Odlakaz u Mancester C. bi bio potez karijere sigurno.Igrati u najjacoj ligi na svijetu ,plus u klubu koji je igracki fenomenalan bi od Dzeke napravilo jos boljeg igraca..ne treba se on plasiti konkurencije,najbolji o tome ne razmisljaju,a on je sigurno medju top 5 napadaca na svijetu! da se vise i ovo konacno zavrsi..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 jan 2011, 12:23

Dobro je ba vise hebo vas transfer!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 02 jan 2011, 12:28

Za_raju je napisao/la:Dobro je ba vise hebo vas transfer!!!
O cemu ti bolan? :shock:

hare_king
Kontakt:

Post Postao/la hare_king » 02 jan 2011, 12:30

Cuo sam da je Vrbanjusa zainteresovana za Dzeku

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 jan 2011, 12:35

Ali da se nije mogao dogoviriti sa Bracom oko uvijeta , ovaj mu daje posao u vodovodu , a Dzeko hoce posao u Konzumu :D
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 02 jan 2011, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 02 jan 2011, 12:35

hare_king je napisao/la:Cuo sam da je Vrbanjusa zainteresovana za Dzeku
A ja imam prijedlog da se banujes sam.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2011, 13:10

Ovo za ugovor je cista laz engleskih medija. Wolfsburg jos nije ni prihvatio ponudu, a oni da kao pregovaraju o ugovoru? Jesu qurac. Pa i sami znate da je Dzeko bio u Splitu i Sarajevu zadnjih dana, a da ovaj Redzepagic ne zna koja je godina, a ne da pregovara sa Cityem. Uz to ovaj seik nikad nije aktivno ucestvovao u stvarima vezane za klub. Tek je ove sezone prvi put doso na utakmicu. Sheikh Mansour je odgovoran za sve sto se tice sporta. A dovoljno dobro "poznajem" Dzeku da znam da za njega pare nisu na prvom mjestu, i oni ce se dogovorit za ugovor za par sati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 02 jan 2011, 13:47

Wolfsburg´s Edin Dzeko not on the plane to Marbella with his team. According to the club, his flight from Bosnia has been cancelled (fog).

Ovo kazu na forumu Man Citiya. :?
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, maho_sa, Mostarska, Sveti i 22 gosta.