Ne slazem se bas sa tobom, zato sto mislim da mora i pozvati srz repke, i onda oko njiha dodavati nove igrace i pokusati ko sta moze ili ne moze.avlami97 je napisao/la:Mislim da nisam za psihijatrije, a imam nešto više od 9 godina, al' zaboravih napisati da sam potencijalne reprezentativce S. Muratovića i M. Bešliju, zbog godina eliminirao iz repke, radi podmlađivanja iste.Fudo je napisao/la:Nadam se da si sarkastican, ili si mozda 9 godina..ako nisi, idi na ´pshijatriju sto brzeavlami97 je napisao/la:Evo jedan sastav za Papeta:
------------------------------Šehić-------------------------------
Jahić--------------Kerla------------Zukanović-----------Kvesić
--------------Svraka-------------------Cocalić-----------------
Višća----------------------Štilić-----------------------------Zeba
---------------------------Džeko-----------------------------------
a evo i rezerve:
Hasagić, Čolić, Bogičević, Sipović, Vladavić, Bekrić, Adilović i Dialiba.
A kada je mogao Kenana Handžića zvati u reprezentaciju, može vala i malog Nermina Zolotića (najveću mladu nadu BH fudbala) na klupi držati
Na kraju krajeva Željine prvi tim se poigravao sa repkom, od trenutka kada su iz igre izašli penzioneri (Mulalić, Biščević i Gredić). Ne bi Papetu kruna sa glave pala, da u ekipu stavlja najbolje.![]()
![]()
![]()
Pa valjda si skonto da se zezam, čim sam repku napravio sve od samih igrača Želje.
Sada ozbiljno: Mislim da je Pape trebao ovaj dvomeč u ovom terminu (po meni nepotrebnom) iskoristiti, da isproba igrače koji mogu pomoći repki, a nikada nisu dobijali šansu ili poziv u repku. Nije trebao zvati standardne igrače (Spahić, Papac, Begović, Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić, Salihović....), nego je trebao isprobati ove potencijalne (Vrančić, Svraka, Zukanović, Vranješ, Cocalić, Štilić, Alispahić, Zec, Burić, Ljevaković....) pa na kraju krajeva i igrače iz naše lige - J. Kvesić, Sesar, Zeba, Grahovac, Tosunović .....
Sa ove dvije prijateljske mi nismo ništa korisno dobili niti saznali. Novinari će i dalje, a i javnost pričati, zašto nije probao ovoga, onoga, a imali smo šansu za takvo nešto.
Šta imaš probati Džeku, Ibiševića ili Begovića? Šta?
Da zaključim više ne bih računao na Samira Muratovića i Mirsada Bešliju iako možda neki misle suprotno.
Evo vidi se da je pozvao Stevanovica, i pokazalo se, da je bila dobra ideja (normalno da se mora jos dokazivati, al se vidi potencijal)
Niti pljujem niti hvalim Susuca, nego pratim koliko toliko objektivno i mislim da je sad u ovim tekmama imao zescu fulu, sto nije pozvao pa barem cetiri "potencijalaca" za odbrambeni red; Besic, Zukanovic, ...
Mislim, ustvari siguran sam, da se ovo svabskoj Elfi ne bih desilo. Jel ljudi rade odgovorno i profesionalno svoj posao. I da su vidili da im fale 2 stupa odbrane, pa pozva li bi barem 3 "priorodna" igraca za tu poziciju, nego da se krpi sa igracima iz veznog.