Safet Sušić - Pape

edoA
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la edoA » 31 maj 2012, 12:42

avlami97 je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Evo jedan sastav za Papeta:

------------------------------Šehić-------------------------------

Jahić--------------Kerla------------Zukanović-----------Kvesić

--------------Svraka-------------------Cocalić-----------------

Višća----------------------Štilić-----------------------------Zeba

---------------------------Džeko-----------------------------------

a evo i rezerve:

Hasagić, Čolić, Bogičević, Sipović, Vladavić, Bekrić, Adilović i Dialiba.

A kada je mogao Kenana Handžića zvati u reprezentaciju, može vala i malog Nermina Zolotića (najveću mladu nadu BH fudbala) na klupi držati ;)

Na kraju krajeva Željine prvi tim se poigravao sa repkom, od trenutka kada su iz igre izašli penzioneri (Mulalić, Biščević i Gredić). Ne bi Papetu kruna sa glave pala, da u ekipu stavlja najbolje. ;)
Nadam se da si sarkastican, ili si mozda 9 godina..ako nisi, idi na ´pshijatriju sto brze
Mislim da nisam za psihijatrije, a imam nešto više od 9 godina, al' zaboravih napisati da sam potencijalne reprezentativce S. Muratovića i M. Bešliju, zbog godina eliminirao iz repke, radi podmlađivanja iste. :lol: :lol: :lol:

Pa valjda si skonto da se zezam, čim sam repku napravio sve od samih igrača Želje.

Sada ozbiljno: Mislim da je Pape trebao ovaj dvomeč u ovom terminu (po meni nepotrebnom) iskoristiti, da isproba igrače koji mogu pomoći repki, a nikada nisu dobijali šansu ili poziv u repku. Nije trebao zvati standardne igrače (Spahić, Papac, Begović, Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić, Salihović....), nego je trebao isprobati ove potencijalne (Vrančić, Svraka, Zukanović, Vranješ, Cocalić, Štilić, Alispahić, Zec, Burić, Ljevaković....) pa na kraju krajeva i igrače iz naše lige - J. Kvesić, Sesar, Zeba, Grahovac, Tosunović .....

Sa ove dvije prijateljske mi nismo ništa korisno dobili niti saznali. Novinari će i dalje, a i javnost pričati, zašto nije probao ovoga, onoga, a imali smo šansu za takvo nešto.

Šta imaš probati Džeku, Ibiševića ili Begovića? Šta?

Da zaključim više ne bih računao na Samira Muratovića i Mirsada Bešliju iako možda neki misle suprotno. ;)
Ne slazem se bas sa tobom, zato sto mislim da mora i pozvati srz repke, i onda oko njiha dodavati nove igrace i pokusati ko sta moze ili ne moze.

Evo vidi se da je pozvao Stevanovica, i pokazalo se, da je bila dobra ideja (normalno da se mora jos dokazivati, al se vidi potencijal)

Niti pljujem niti hvalim Susuca, nego pratim koliko toliko objektivno i mislim da je sad u ovim tekmama imao zescu fulu, sto nije pozvao pa barem cetiri "potencijalaca" za odbrambeni red; Besic, Zukanovic, ...
Mislim, ustvari siguran sam, da se ovo svabskoj Elfi ne bih desilo. Jel ljudi rade odgovorno i profesionalno svoj posao. I da su vidili da im fale 2 stupa odbrane, pa pozva li bi barem 3 "priorodna" igraca za tu poziciju, nego da se krpi sa igracima iz veznog.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 maj 2012, 13:26

Zamislite da Susic odrzi ovakvu presicu
[youtube][/youtube]
Npr,ovo sto Trap prica o Strunzu to bi definitivno mogao biti Salihovic :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2012, 13:46

Dylan Dog je napisao/la:Zamislite da Susic odrzi ovakvu presicu
[youtube][/youtube]
Npr,ovo sto Trap prica o Strunzu to bi definitivno mogao biti Salihovic :mrgreen:

Bio sam baš ono zagrijan da vidim ovaj klip jer volim trenere koji su bez dlake na jeziku, ali je prijevod toliko loš da sam stao negdje na 15 sec.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 maj 2012, 13:53

Titova-Juga je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Bio sam baš ono zagrijan da vidim ovaj klip jer volim trenere koji su bez dlake na jeziku, ali je prijevod toliko loš da sam stao negdje na 15 sec.
Covjek koji je postavio video je napisao da s obzirom da je Trapov govor bio kombinacija loseg njemackog s povremenim ubacivanjem italijanskih izraza da je smatrao da je najbolje da bukvalno prevodi ono sto je Trap govorio,ali smisao se moze shvatiti ipak.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2012, 13:58

Dylan Dog je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Covjek koji je postavio video je napisao da s obzirom da je Trapov govor bio kombinacija loseg njemackog s povremenim ubacivanjem italijanskih izraza da je smatrao da je najbolje da bukvalno prevodi ono sto je Trap govorio,ali smisao se moze shvatiti ipak.

Predpostavio sam da mu je los njemacki jer Talijani su inace poznati po tome da teze uche jezike, sad je li u pitanju volja ili nesto drugo, nije ni bitno. Uglavnom, glupo mi je zbog tog bukvalnog prevoda jer ja iskreno jako dobro pricam engleski, uostalom zivio sam u Americi ali mi je muka bilo kad sam vidio titlove, jednostavno sam odustao.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 31 maj 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 maj 2012, 14:04

Kad odemo na neko prvenstvo,onda se moze reci da je trener ili repka uradila nesto,a do tad ko je bio bolji/losiji u kvalifikacijama i prijateljskim,ne pije vode.
nema nista od ove reprezentacije dok god igraju oni koji su tu zacementirani,jer toboze od 4,5 mil ljudi u bih nema ama bas ni jedan da ih zamjeni,a ne zato sto su starteri u svom klubu i igraju svaku utakmicu.
ma daj,zao mi jedino ovog naroda sto se nafura redovno,a to sto odjednom dodju neki levati i nikad ih vise ne vidis je samo zato da se prodaju u lige u kojima moras odredjeni broj tekmi odigrati za maticnu repku.
protiv susica generalno nemam nista,on je cova na mjestu,al imam osjecaj da ne sastavlja sam ekipu,vec da tu ima dosta menadzerskih prstiju...

@avlami-ti onaj sastav napisa ko segu,al me je uhvatio neki cudan osjecaj kad sam gledao repku na grbavici protiv zelje,dal je bila sreca sto se zeljo sa njima poigrava i ocigledno nece da ide previse naprijed ili je bila tuga zbog toga sto ista ta repka ne moze samljeti klub iz kojeg ni jedan igrac nije pozvan u repku,jer kao nasa liga ne vrijedi.

begovic,dzeko,ibisevic,pjanic,lulic,mujdza,ostalo,noga,eventualno jos par da se ostavi,a ostali noga trans.zasto da podrzavam da budu jos tu,jesam ih gledao na svjetskom,nisam,hocu li ih sad na evropskom gledati,necu.
daj premierligase nek igraju sa kosturom ekipe,da grizu teren,jer znaju za koga igraju,jer igraju da im ako se prodaju vani,plata bude za 5k eura veca,jer znaju kad dodju kuci,ako pobjede da im je proslava pod prozorima,a ne da gledaju na tv-u
dosta vise ovih dijasporaca,koji odjednom postanu patrioti,dok ne odigraju par tekmi i prodaju se!!!

smijem se kladiti da bi kombinovana ekipa najboljih iz PL,ako ne pobjedila,onda ravnopravna bila sa repkom,ako nista to bi bili igraci sa 30 i vise utakmica u sezoni,a ne ovi grijaci klupa

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jun 2012, 00:43

[youtube][/youtube]

Smrt nacionalizmu !!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 jun 2012, 05:09

ODLAZII KONJINO JEDNA NESPOSOBNA !!!!

3 utakmice - 3 poraza !! :evil: :evil:

Ne mogu da shvatim kako ekipa koja ima Edina Dzeku i Vedada ibisevica te Pjanica, Lulica i Misimovica u veznom redu ne moze napraviti suta prema golu u 45 minuta !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 jun 2012, 05:14

Dobro je.
Bravo.
Još jedan poraz u nizu...
Ali nije do njega ništa :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 jun 2012, 05:16

tepsija je napisao/la:Dobro je.
Bravo.
Još jedan poraz u nizu...
Ali nije do njega ništa :mrgreen:
Ma nije klinac, picketina jedna nesposobna, s ovakvim igracima naprijed trebali smo imati najmanje 10 suteva prema golu, a imali smo jednu 0 .. S ekipom koja ima Dzeku i Ibisevica u napadu, fuj..

**** ti gubitnicki mentalitet, umjesto da ih fura da grizu prema naprijed, on smiruje igru i pokusava sacuvati rezultat...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 jun 2012, 05:19

Pape daj bolan okani nas se više. Idi brate vodi Lučko, tamo taktiziraj...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jun 2012, 05:19

Safete ne bi ti meni bio trener na Bajramskom turniru, flopino jedna, odlazi, pojačaj nas!

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 01 jun 2012, 05:21

Nedo Bog da mi odemo slucajno na kakvo prvenstvo, od sramote bi u zemlju propo, samo bi nas dzabe sramotili tamo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 jun 2012, 05:22

Nemoj psovati,napašće te papetovi pobornici :mrgreen:
U svakoj normalnoj reprezentaciji,izbornik prihvati dio krivice,to je normalno.
U nas ne.
Mi nismo dobili utakmicu od Luxemburga ali najgore od svega je da gubimo igru.Padamo.
Slaven Bilić,koji je Hrvatsku odveo na Euro nije mogao izdržati pritisak i osudu javnosti.
Moralno je postupio.
U nas uvijek neka seljačka priča,nesreća,peh,neće nas...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 jun 2012, 05:34

Nema tu price, prijateljska utakmica, ovo ono.... I Meksiku je prijateljska pa ljudi pobjedise.
PAPE, AKO IMAS IMALO OBRAZA, ODLAZI VISE IZ REPREZENTACIJE!!!!!

Trpimo, gutamo, nadamo se.... Pa dokle vise mamlaze nesposobni?

Reprezentacija u kojoj su Ibisevic, Misimovic, Pjanic, Dzeko, Lulic, Begovic.... ne moze da pobijedi vec sedam utakmica a ovo nam je vec peti uzastopni poraz.

Ne moze uvijek neko drugi biti kriv ili nesto drugo.
PAPE JE KRIV, NARAVNO!

Osime, sutni ga iz reprezentacije MOLIM TE!
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 01 jun 2012, 06:10, ukupno mijenjano 1 put.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 jun 2012, 05:44

slika
"Zdravo, moje ime je Safet Sušić!" :oops: :oops:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 01 jun 2012, 08:12

Pape ODLAZI!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 jun 2012, 08:16

5 poraz zaredom?

Nije zaslužio da mu se prave prijateljske tekme.

Dobio je Brazil, Meksiko 2 puta, Švedsku, Njemačku, Irsku i sve te tekme pogubio.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 jun 2012, 08:23

Samo jedan igrač po vokaciji "stoper" bio je među pozvanim igračima za dvije utakmice...

To samo naši selektori sebi dopuštaju...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 01 jun 2012, 08:36

Kad mu vidim onu glavu ne ošišanu bude mi baš ono muka. Znači čovjek nema pojma, prošle kvalifikacije imao sreće zato što neke reprezentaije nisu baš bile na nivou, pa on je s Albanijom odigrao x šta više pričati.
Pa brate ako imaš i malo obraza datićes otkaz, jer nijie ovo za tebe. Idi vodi tamo neki turski klub, ti nemaš pojma o trenereskom poslu.
Bio dobar igrač, ali što se tiče reprezentacije ako nam on ne ode..ne piše nam se dobro..
Potpis!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.