Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 06 apr 2019, 00:21

Valencia je napisao/la:
fera je napisao/la:Ja uzasnog pocetka sta rade ljudi
Soton igra 300 na sat.

Ispuhat ce do sredine drugog, samo ako Liverpul uspije poravnat do tada, pa da u posljednjih pola sata krenu na pobjedu.

Bice ****, odlican protivnik, bas su u formi.
tako i bi :-)
probudi se i salah kad najvise treba
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 apr 2019, 00:50

Želja za pobjedom presuđuje već četvrtu utakmicu zaredom :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 apr 2019, 01:12

Valencia je napisao/la:Palas - Siti
Siti - Tot
Junajted - Siti

U jbt, jos FA kup i LP. Pakleno. Ako pregaze ove tri tekme treba im skinuti kapu.

...

Matip danas odlican. :thumbup:
city u Aprilu:
Brighton polufinale kupa
Tottenham LP gosti
Palas PL gosti
Tottenham LP domacin
Tottenham PL domacin
United PL gosti
Burnley gosti

u 22 dana imaju 7 utakmica, i to polufinale kupa, tri utakmice protiv Tottenhama, dvije u ligi prvaka, takmicenje koje je bitnije Cityu, i u ligi gdje i Tottenhamu trebaju bodovi, pa tu je gostovanje Unitedu koji se isto bori za LP, pa tu je i Palas koji moze iznenaditi, nije lahko gostovanje...
i ovo im sve dolazi nakon sto u 2019 imaju 20 pobjeda i jedan poraz, pa Zvezda bi negdje kiksala :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 apr 2019, 01:46

fera je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
fera je napisao/la:Ja uzasnog pocetka sta rade ljudi
Soton igra 300 na sat.

Ispuhat ce do sredine drugog, samo ako Liverpul uspije poravnat do tada, pa da u posljednjih pola sata krenu na pobjedu.

tako i bi :-)
probudi se i salah kad najvise treba
Tempo u prvih 25 minuta je bio nenormalan. Odavno nisam vidio agresivniji pristup. Koji god igrac Liverpula bi dosao u kontakt sa loptom odmah bi na ledjima ima agresivnog Sotonovog igraca. Zbog toga je Liverpul pravio dosta gresaka, radi jakog pritiska.

Tako se naravno ne moze igrati 90 minuta.

Vec nakon pola sata su ispuhali i imali snage samo za defanzivnu zonu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 apr 2019, 01:54

YNWA je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Palas - Siti
Siti - Tot
Junajted - Siti

U jbt, jos FA kup i LP. Pakleno. Ako pregaze ove tri tekme treba im skinuti kapu.

...

Matip danas odlican. :thumbup:
city u Aprilu:
Brighton polufinale kupa
Tottenham LP gosti
Palas PL gosti
Tottenham LP domacin
Tottenham PL domacin
United PL gosti
Burnley gosti

u 22 dana imaju 7 utakmica, i to polufinale kupa, tri utakmice protiv Tottenhama, dvije u ligi prvaka, takmicenje koje je bitnije Cityu, i u ligi gdje i Tottenhamu trebaju bodovi, pa tu je gostovanje Unitedu koji se isto bori za LP, pa tu je i Palas koji moze iznenaditi, nije lahko gostovanje...
i ovo im sve dolazi nakon sto u 2019 imaju 20 pobjeda i jedan poraz, pa Zvezda bi negdje kiksala :mrgreen:
Vidjet cemo. Jaki su, jbg. Svi kljucni igraci spremni.

Liverpul se treba paziti Kardifa iz nekoliko razloga.

- u duelima sa Portom i Celzijem ce doci do emotivnog praznjenja
-.Kardif se bori za goli zivot i to je uvijek opasno
- bice problem motivisati ekipu

Liverpul bi trebao pobijediti ali je utakmica itekako opasna. Kardifovi igraci ce biti svjezi i maksimalno nabrijani.

Slicno je sa Sitijem u Barnliju. Uvijek je gadno igrati protiv potcjenjene ekipe koja se na svom terenu bori za zivot.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 apr 2019, 09:32

Liverpool je i Fulham namucio, i uglavnom sve pobjede u zadnje vrijeme dolaze da ni sami navijaci nisu svjesni sta se dogadja, ali znas da cemo nekako ugurati tu loptu u gol, ako nece igrac Liverpoola onda ce protivnik, sinoc gubim, filijala nabrijana, ali imas osjecaj da ce u 94 uci jedna za pobjedu, pa nema nikakvog nerviranja,opusteno se gleda...

City i dalje ima prednost, ne moraju cekati kiks Liverpoola i dalje su oni ti koji mogu "izgubiti" titulu, sto Liverpoolu odgovara. Naravno nerealno je ocekivati da ce obje ekipe sve do kraja pobijediti, sezona vec onako nije normalna, na kraju ce ekipa koja ima preko 90 bodova ostati bez titule :crazy:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 apr 2019, 11:55

Valencia je napisao/la:
fera je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
Soton igra 300 na sat.

Tempo u prvih 25 minuta je bio nenormalan. Odavno nisam vidio agresivniji pristup. Koji god igrac Liverpula bi dosao u kontakt sa loptom odmah bi na ledjima ima agresivnog Sotonovog igraca. Zbog toga je Liverpul pravio dosta gresaka, radi jakog pritiska.

Tako se naravno ne moze igrati 90 minuta.

Vec nakon pola sata su ispuhali i imali snage samo za defanzivnu zonu.

ko mi protiv grka :mrgreen:

ovo sinoć je bilo veliko. grozomorno prvo poluvrijeme, neki igrači nisu bili na terenu kao aleks arnold i wijnaldum, čak je i van dijk bio loši ... i onda klopp ubaci dvojicu koji su u zadnje vrijeme bili jako loši i oni okrenu tekmu. salah još sebičniji nego inače i opet ubode onaj go

elem ako se sad ne probude neće nikad! taman u pravo vrijeme, dolaze čelzi i porto a igra se na anfieldu! idealno!

što se titule tiče mislim da će tu odlučiti liga šampiona, vidjećemo koga će te tekme više opaliti po glavi, posebno ako uđu u polufinale ....

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 06 apr 2019, 13:12

Ni u jednoj od zadnje 3 utakmice nismo blistali, a svaku smo dobili.
Sinoć mi je izgledalo kao ono pa ne možemo se i treći put izvući i opet smo uspjeli.
Ako fakat ne uzmemo ovo do kraja, onda ne znam kad je "ta" sezona :mrgreen:

Usudio bih se reći da u ovom trenutku City nije ništa veći favorit od nas.
Imamo 5 utakmica do kraja. Chelsea i Wolves kući mogu biti zeznuti, ali preostale 3 utakmice protiv 2 ekipe koje su ispale i protiv starog prijatelja Rafe.
City bi morao kiksnuti najmanje jednu, a ne bi me čudilo i dvije s obzirom da ih Juve čeka u polufinalu (vjerovatno).
Ja nešto ne vjerujem u United, prije da će ih Tottenham ili Palace syebat. Pa United će čak i po cijenu da ne igra Ligu Prvaka pustiti Cityu da ih dobije.

Sinoć toliko željena sredina nije donijela ništa. Wijnaldum također nakon dugo vremena nije odigrao dobru utakmicu, Fabinho također iznenađajuće loš a Keita nakon užasnog početka može se reći dobro odigrao na kraju.

Pravovremene Kloppove izmjene, na naše iznenađenje, bile su krucijalne za pobjedu. Nešto slično kao i ulazak Fabinha protiv Tottenhama. Definitivno pogađa Klopp sa izmjenama, bar u zadnje 2 utakmice :mrgreen:

Al' opet Sadio Mane, mogao je možda dati gol iz dvije dobre situacije glavom, ali kakva reakcija kod drugog gola, odličan blok. I iako se Henderson ismijava zbog upisane asistencije, onako precizan pas glavom i to odbijena lopta, svaka mu čast. Generalno odlična akcija.
Pas Matipa i ono što je uradio Firmino kod trećeg gola..
Na ovakvim utakmicama se dobija samopouzdanje koje može biti ključno u preostalih 5 utakmica. Pogotov bitan gol za Salaha. Ako on sad nekako proradi, to je to, nećemo kiksat više.
You'll never walk alone.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 apr 2019, 13:23

Moram pohvaliti Kapitena, sinoć je def ulaskom okrenup utakmicu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 apr 2019, 22:48

opet bi nas mogo jbat celzi, bem ih majqu prorusku

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 08 apr 2019, 23:01

Torres_9 je napisao/la:opet bi nas mogo jbat celzi, bem ih majqu prorusku
Isti osjecaj imam jos Hazard opet u formi a protiv nas uvijek dobar.
Al' svejedno bit ce dobar test da viidmo jel ova ekipa zrela za titule ili ne. Radije nek nam plavci izbiju titulu nego da sve dobijemo a pusiona na kraju.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 09 apr 2019, 21:50

Kapiten igra odlicno. Keita se polahko oslobadja, onaj pas za Firmina nakon postignutog gola je odlican.

Samo, treba se ovo jos malo zategnuti nazad, nekako mi nervozno izgledaju.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 apr 2019, 21:55

Jos 2 gola bez primljenog da mozemo odmarati neke igrace u revansu.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 apr 2019, 22:40

milner i lovren panjcuge, sreca ovaj marega nema pojma inace bi ovo dobro uprskali

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 apr 2019, 22:56

Ma hajde 2:0 je dobro, samo da se malo podignu igrom protiv Chelsea jer mi to bas mirise na prosipanje bodova.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2019, 07:25

Evo ne znam kako Salah za onaj start ne dobi ni zuti karton. Za isti je Pjanic dobio direktan crveni. Sreca.
Odlicno odigrana utakmica, mislim da je pametno sto se nesto snage sacuvalo i za Chelsea, jer da su onako nastavili kao u prvih 20 minuta samo bi bespotrebno sebe namucili.
Tesko da Porto moze zabiti 2 a da ne primi ni jedan, prosle godine su tamo peticu primili.
U nedjelju mozda i najvazniji mec sezone. Vise nam nisu bitne ni utakmice Citya, mi do kraja sve moramo dobiti pa sta bude. Generalno, fenomenalna sezona za Liverpool, samo jedan poraz u ligi, vjerovatno ponovno polufinale lige prvaka.. Pa Leicester je za bodom manje osvojio ligu, jbg, nekada treba i dosta srece. Na nasu zalost, Engleska je zadnje dvije sezone nemilosrdna.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2019, 13:39

Sinoc pogledao snimak fino je odrađena utakmica lagana pobjeda i fina prednost pred revans.
Jedva cekam da i taj chelsea dođe pa da vidimo sta dalje, po meni sve utakmice do krajs u ligi ce biti jednake iste su sanse da se bodovi prospu protiv chelsea kao i protiv ovih manjih klubova jer sve je to do liverpoola i kakav ce dan imati.
You are someone else I am still right here

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 apr 2019, 13:57

Biće zayebano s Plavcima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 11 apr 2019, 14:35

Navijam za Milan,ali mi je Lfc odma iza njih po tom nekom poretku najdrazih klubova.

U ponedjeljak sam pogledo citav mec cetrifinale Lpoola i Citya kad je ono bilo 3 0 i prva stvar sto mi upada u oci koliko je Lpool bio jaci to se ne moze opisati,nije mi jasna ta fraza ,ko igra lijepo ne moze osvojit nista, trebas igrati drugacije da bi osvojio nesto.Ne znam sto se nije ponovila igra od lani ,ako je to zbog onih kikseva u obrani,kad si znao vodit po dva tri razlike i izgubit bodove ,pa dobio si Van Dijka i lani u drugoj polusezoni je to bilo puno bolje .VIse je bilo kreacije igre,ovaj trojac naprijed je imo vise prostora,Salah je recimo imo ono prostora gdje je brzinom lako davo golove,sad toga manje ima ,neznam jel to zbog Coutinha,Oxa.Drugo ovdje je vecina pisala kako veza Gio Henderson i Milner ne moze igrati,pa nemoguca koliko je taj trojac bolji od npr Fabinha ili Keite,najvise zbog presinga,taj dvomec u polufinalu sa Barcom kad bi se igro ,kladim bi se da bi Henderson Milner Wajnaldum ubili presingom Barcelonu i da bi imo bilo ko Romi slicno pet komada .U vezi trofeja evo recimo zasto se nebi islo na lp ako bi se izgubila liga ? Uradio si sve sto si mogao ,jest imo si tu neku krizu od dva tri kiksa sa Lesterom,Unitedom ,ali to je nekako normalno da to mora doci u 38 kola,plus samo jedan poraz.a trofej lp bez obzira sto se mozda teze osvaja prvenstvo je vece od svih prvenstava u evropi i jedan takav trofej bi bacio sjenu na izgubljeno prvenstvo.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 11 apr 2019, 21:29

Dobijemo li Chelsea osvojit cemo naslov.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.