Ni u jednoj od zadnje 3 utakmice nismo blistali, a svaku smo dobili.
Sinoć mi je izgledalo kao ono pa ne možemo se i treći put izvući i opet smo uspjeli.
Ako fakat ne uzmemo ovo do kraja, onda ne znam kad je "ta" sezona
Usudio bih se reći da u ovom trenutku City nije ništa veći favorit od nas.
Imamo 5 utakmica do kraja. Chelsea i Wolves kući mogu biti zeznuti, ali preostale 3 utakmice protiv 2 ekipe koje su ispale i protiv starog prijatelja Rafe.
City bi morao kiksnuti najmanje jednu, a ne bi me čudilo i dvije s obzirom da ih Juve čeka u polufinalu (vjerovatno).
Ja nešto ne vjerujem u United, prije da će ih Tottenham ili Palace syebat. Pa United će čak i po cijenu da ne igra Ligu Prvaka pustiti Cityu da ih dobije.
Sinoć toliko željena sredina nije donijela ništa. Wijnaldum također nakon dugo vremena nije odigrao dobru utakmicu, Fabinho također iznenađajuće loš a Keita nakon užasnog početka može se reći dobro odigrao na kraju.
Pravovremene Kloppove izmjene, na naše iznenađenje, bile su krucijalne za pobjedu. Nešto slično kao i ulazak Fabinha protiv Tottenhama. Definitivno pogađa Klopp sa izmjenama, bar u zadnje 2 utakmice
Al' opet Sadio Mane, mogao je možda dati gol iz dvije dobre situacije glavom, ali kakva reakcija kod drugog gola, odličan blok. I iako se Henderson ismijava zbog upisane asistencije, onako precizan pas glavom i to odbijena lopta, svaka mu čast. Generalno odlična akcija.
Pas Matipa i ono što je uradio Firmino kod trećeg gola..
Na ovakvim utakmicama se dobija samopouzdanje koje može biti ključno u preostalih 5 utakmica. Pogotov bitan gol za Salaha. Ako on sad nekako proradi, to je to, nećemo kiksat više.
You'll never walk alone.