Dovoditi pojačanja, prodavati igrače i praviti Grbavicu.exbabilon je napisao/la:Polako ljudi s tim rasporedima, bodovima...Šta ćete radit 3 mjeseca?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dovoditi pojačanja, prodavati igrače i praviti Grbavicu.exbabilon je napisao/la:Polako ljudi s tim rasporedima, bodovima...Šta ćete radit 3 mjeseca?
Znam da nije tema, ali da naučiš nešto od osobe koja je odrasla na ovoj muzici. Pjesma je Hey Jude, izvođač The Beatles.Naruži čovjeka, a ne znaš ni naziv pjesme.Hey Joe je nešto sasvim drugo.savatihotece je napisao/la:Nisi ni poslušao. Nije ovo nikakva pjesmica, već navijači Arsenala pjevaju obradu Hey Joe na utakmici sa Totenhemom. A ti ćeš sigurno napravit tribinu. Ne dipr.champions1921 je napisao/la:Pjesmica imamo dovoljno, tribina premalo
Kad se Žujo nakani da odeZekoo je napisao/la:Znal neko tačan dan kad će se znat novi Željin direktor ?
mislim da je krajem decembra skupstina ( nisam siguran) i na njoj bi se trebao izabrati direktor .Zekoo je napisao/la:Znal neko tačan dan kad će se znat novi Željin direktor ?
evo nam jedinstvene prilike da osvojimo svih 45 bodova u polusezoni... jedino borac nam moze nesto uraditi, inace ni siroki ne vidim kao problem, jer cemo u 30.kolu vec odavno rijesiti titulu...KrajPrice je napisao/la:Ako klepimo bojac onda 4 utakmice igramo u sarajevu,to bi bilo toCARSON je napisao/la:znaci kraj polusezone je bio kao iz snova pun stadion u zadnjoj minuti go sve za pozeliti
u nastavku nas ocekuje malo laksi raspored
zeljo travnik
borac-zeljo pobjeda u banja luci bi sve dileme za titulu rijesila
zeljo-gosk
zeljo-zvijezda
slavija-zeljo
zeljo-zrinjski
radnik-zeljo
zeljo.celik
rudar-zeljo
zeljo-gradina
olimpic-zeljo
zeljo-sarajevo
velez-zeljo
zeljo-leotar
siroki-zeljo
ej jovane crni jovane cuj 45 bodova osvojitjovanmaksimovic je napisao/la:evo nam jedinstvene prilike da osvojimo svih 45 bodova u polusezoni... jedino borac nam moze nesto uraditi, inace ni siroki ne vidim kao problem, jer cemo u 30.kolu vec odavno rijesiti titulu...KrajPrice je napisao/la:Ako klepimo bojac onda 4 utakmice igramo u sarajevu,to bi bilo toCARSON je napisao/la:znaci kraj polusezone je bio kao iz snova pun stadion u zadnjoj minuti go sve za pozeliti
u nastavku nas ocekuje malo laksi raspored
zeljo travnik
borac-zeljo pobjeda u banja luci bi sve dileme za titulu rijesila
zeljo-gosk
zeljo-zvijezda
slavija-zeljo
zeljo-zrinjski
radnik-zeljo
zeljo.celik
rudar-zeljo
zeljo-gradina
olimpic-zeljo
zeljo-sarajevo
velez-zeljo
zeljo-leotar
siroki-zeljo
Valjda predsjednik, direktor nije dao ostavkuZZtop10 je napisao/la:mislim da je krajem decembra skupstina ( nisam siguran) i na njoj bi se trebao izabrati direktor .Zekoo je napisao/la:Znal neko tačan dan kad će se znat novi Željin direktor ?
Ja ja predsjednik, do mene jeBuu je napisao/la:Valjda predsjednik, direktor nije dao ostavkuZZtop10 je napisao/la:mislim da je krajem decembra skupstina ( nisam siguran) i na njoj bi se trebao izabrati direktor .Zekoo je napisao/la:Znal neko tačan dan kad će se znat novi Željin direktor ?
Ne bi bilo loseellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)
Extra je bio na onim tekmama mlade protiv Njemacke i Grcke.ZeljoHercegovina je napisao/la:Ne bi bilo loseellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)Jos onaj Travancic iz Celika, i Bajic iz juniora
i dupla kruna opet dolazi
Kad sam vidio da nije produzio ugovor nadao sam se da ce doci kod nas.... meni je on strasan igrac, pratio sam ga u mladoj repki, sigurno da ce jos mnogo napredovati i amar ce izvuci ono najbolje iz njegaellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)
momak je vec imao razgovor sa sefomaleksandar_veliki je napisao/la:Teskoellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.