Slazem se ovdje. Mislim da ne treba uopce razmisljati kako City igra, da li dobijaju rutinski ili jedva, protiv koga igraju i kalkulisati koliko kikseva bi mogli napraviti. Treba samo razmisljati o svojim utakmicama i pripremati se da pobijedis sve do kraja. Problem je sto mi se do sad cinilo da Klopp nije znao kako spremiti ekipu koja je pod najvecim pritiskom, pa su bila 2 kiksa, koja bi po meni mogla odluciti sampiona (Leicester i WH).YNWA je napisao/la:Ima city nekoliko teskih utakmica, imaju FA cup, imaju teze utakmice u LP, najbitnije je da ih drzimo pod pritiskom, sutra moramo dobiti, tj od sljedece tri utakmice nama ovisi sezona, ako ih pobijedmo imamo velike sanse da budemo prvaci, ali biti ce to teske utakmice...StevieG8 je napisao/la:I meni se cini da City ovo rutinira do kraja. Sampionski su izdržali pritisak nakon onolikog zaostatka a tesko ce pokazati luzersku stranu koja je kod nas prisutna kao i zadnjih par borbi za osvajanje lige.
Vrijeme je da se probude Salah i Firmino, ne moze Mane sam iznijeti polusezonu...
Tottenham je prvo od sedam finala koje Liverpool mora pobijediti, i sve dok mi pobjeđujemo svoje utakmice mozemo vjerovati u neki kiks Citya.