FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 26 nov 2012, 21:04

Sef na bht

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 26 nov 2012, 21:05

themaniaks je napisao/la:e ja nevjerujem da se vi raspravljate sa nekim ko navija za zrinsjki :oops:
Navijaci koji pjevaju "hebi Bosnu, hebi Bosnu" pa to nema nigdje.... A svi sute, nigdje kazne, nista... :oops:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 nov 2012, 21:05

Amar gost na BHT sport. Počelo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 nov 2012, 21:25

svi za Bekrića glasaju :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 nov 2012, 21:27

Polusezona je zavrsena.. Tu smo gdje trebamo biti.. Vjerovatno cemo u narednom periodu supljirati u vezi igraca koji bi nam mogli biti neka pojacanja.. Ja bih volio da aktueliziramo i pitanje izgradnje Grbavice.. Jeli iko pomenuo to pitanje od onog sastanka kada je prezentovan projekat.. Ja svojevremeno poslao neko glupo pismo nacelniku jer se nisam mogao sjetiti niceg konkretnijeg sto sam mogu uraditi.. Ta ideja bila poprilicno iskritikovana od strane moderatora koji mi je obrisao sve postove uz objasnjenje da ce sledeci sastanak uskoro.. Ja prihvatio kritiku ali od tada niko nista ne pominje.. Mislim nije niko nacelnika tjerao da obeca to sto je obecao ali mora postojati nacin da ga se natjera da to obecanje ispuni.. Pominje li iko ista??
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 nov 2012, 21:34

ne može ni načelnik uraditi puno više od tebe, jer para za to nema, da sve nivoe vlasti iscijediš, a ne opštinu novo sarajevo. obećanje - ludom radovanje.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 nov 2012, 21:38

AMAR OSIM: "mi cemo trenirat jos 7 dana, jer je pauza od sest i po godina preduga" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: izjave brke sad za bht sport

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 nov 2012, 21:44

on uvijek ima najjače izjave, nisu standardne k'o kod većine naših trenera, kod njega su komentari specifični, arogantni i drski na lijep način :mrgreen:

AMAR AMAR OSIM OSIM !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 nov 2012, 21:45

tipican razgovor sa njanjama

doticni(u septembru): " cujem zahladnilo oko grbavice na -8, -5?"
manijak: "polahko, ugrijace, ide proljece."

par sedmica poslije...
Manijak: "titula? Kup?"
doticni: "kmeee kmeee Amaw, kmee Ivica, kmee kmee sudija, kmee Komitet, kmeee 90.min... kmeeeeeeeeee"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 nov 2012, 21:46

Joj kad bi sve njegove izjave zapisali, to bi prekucalo i vicoteku. :mrgreen:
Neka nama Amara, dok je njega bit ce i trofeja, izjava, lijepih trenutaka... ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 26 nov 2012, 21:51

Je li ko upratio je li bio snimak utakmice na Vogošći?Ako nije trebao bi večeras biti.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 nov 2012, 21:56

ChWilla je napisao/la:ne može ni načelnik uraditi puno više od tebe, jer para za to nema, da sve nivoe vlasti iscijediš, a ne opštinu novo sarajevo. obećanje - ludom radovanje.
Problem je sto je on to javno obecao a ne ja.. Ako nema nista od izgradnje onda to treba javno reci onaj ko je pokrenuo inicijativu i dao obecanje pred 10.000 ljudi koristici nasu proslavu titule kao predizbornu binu.. Ako nista treba ga prozvati za odgovornost a ne da kao ovce sutimo kao sto to radimo godinama unazad..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 nov 2012, 22:04

moglo ga se najlakše pozvati na odgovornost - uskraćivanjem glasova. a on dobije glasova za načelnika haman ko svi ostali zajedno. k'o kad narod zna...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 nov 2012, 22:09

ChWilla je napisao/la:moglo ga se najlakše pozvati na odgovornost - uskraćivanjem glasova. a on dobije glasova za načelnika haman ko svi ostali zajedno. k'o kad narod zna...
I to sto kazes :D.. Nista znaci od stadiona osim ako Zolu ne prodamo za 10 miliona ili Jamaka :mrgreen: ..
BUDI ŽELJO !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 26 nov 2012, 22:27

barbarez je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Stanić me fascinira iz utakmice u utakmicu, 10 godina zamjena a sada mi se čini kao nezamjenjiv.
Ukusi su razliciti,ali ja kad vidim igraca koji se krece onako,kao on onda mi jednostavno bude muka.Covjek trci ko ukocen,neprirodno radi sve.Pogledajte mu polozaj ruku ,frajer ne savija ruke kad trci,neskladno sto dovodi do problema i u centarsutu i u kretanju.Hvala momcima za sve,ali ako mislimo biti iole ozbiljniji ,njemu i jos 2 se moramo zahvaliti i naci bolje igrace.
slazem se s barbarezom.
kad je Stana u pitanju kod njega vidim samo tu neku borbenost za koju cak ne mozemo reci ni da je konstantna. istina, ima i ono neko biciklo ali onako moze voziti samo sa odbranbenim igracima klubova iz donjeg dijela tabele domace lige.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 nov 2012, 22:33

KO JE TA SITNA DUŠA!?

Ko je ta sitna duša koja želi da na ovakve načine želi zadovoljiti svoj ego?
Ko je taj građanin grada Sarajeva, koji podržava način na koji se pljuje po velikom Ivici Osimu?
Ko je taj državljanin Bosne i Hercegovine, taj "patriota"?
Ko je taj "navijač", pametnjaković..?

Sliku je objavila grupa na Facebook-u pod nazivom "Bordo boja"
Ovu sliku ne smatram kao poraz bilo kojeg kluba, nego kao poraz grada Sarajeva... Pa to pokazuje koliko je duh Sarajevski osiromašio i postao bijedan i jadan...FUJ!

slika

Zar je to, na Dan Državnosti Bosne i Hercegovine, zalužio Ivica Osim?
[youtube][/youtube]

STIDITE SE SITNE DUŠE!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 26 nov 2012, 22:35

Mirsad94 je napisao/la:Je li ko upratio je li bio snimak utakmice na Vogošći?Ako nije trebao bi večeras biti.
Drug, ja mislim kad druga TV kuća radi prenos da ovi sa TV Vogošća tada i ne snimaju niti samim tim ima snimke ;)
Željezničar za život cijeli !

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 26 nov 2012, 22:37

champions1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne može ni načelnik uraditi puno više od tebe, jer para za to nema, da sve nivoe vlasti iscijediš, a ne opštinu novo sarajevo. obećanje - ludom radovanje.
Problem je sto je on to javno obecao a ne ja.. Ako nema nista od izgradnje onda to treba javno reci onaj ko je pokrenuo inicijativu i dao obe snimak prcanje pred 10.000 ljudi koristici nasu proslavu titule kao predizbornu binu.. Ako nista treba ga prozvati za odgovornost a ne da kao ovce sutimo kao sto to radimo godinama unazad..
Ovce su nažalost glasale za istog.Elem obećanje ludom radovanje.
Nakon u miru pogledanog snimka zadovoljstvo dobivenom tekmom je samo veće.Kompletan tim je dao najbolje kad je u pitanju želja i volja.Trka za pohvalu.Atmosfera sjajna ,još da imamo iole uslove za gledanje gdje bi nam kraj bio.Sinoćnju tekmu sam pratio sa sjevera,ispod mene sjedi lik da svojim sinom i pomislih koliko njih bi došli i odgajali nove naraštaje da imaju uslove na našoj Grbavici.
Sudija tačan i autoritativan .Tek na snimku vidjeh koliko je bio u pravu i kod ruke u prvom i kod ove u finalu.Neki igrači su mi mnogo bolje izgledali kad sam u miru gledao ali pošto će snimak gledati i ljudi od struke ja ne bih da pametujem o imenima.Želja mi je samo da struka ima više hrabrosti kad su juniori u pitanju.Zola je najbolji i najsvježiji primjer koliko se rizik nekad isplati.Lijepo je bilo vidjeti kako Musa gura svoju djecu a svako pošten će priznati da se nisu obrukali.Presing koji su nam pravili već na dvadesetak metara nam je počesto bio problem.Očito imamo dobre juniore i treba ih i potpisati i gurati
Pred nama je burna pauza i od nje će zavisiti i plavo proljeće .
Ako se uspije dovesti pravi vuk za predsjednika onda bi i plava budućnost izgledala sjajno

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 nov 2012, 22:52

Aj i tu titulu uzet, kad se moze.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 26 nov 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 26 nov 2012, 22:54

Molim vas da ignorisete ove pacenike!
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 26 nov 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.