FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sef na bht
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Navijaci koji pjevaju "hebi Bosnu, hebi Bosnu" pa to nema nigdje.... A svi sute, nigdje kazne, nista...themaniaks je napisao/la:e ja nevjerujem da se vi raspravljate sa nekim ko navija za zrinsjki

Amar gost na BHT sport. Počelo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- champions1921
Polusezona je zavrsena.. Tu smo gdje trebamo biti.. Vjerovatno cemo u narednom periodu supljirati u vezi igraca koji bi nam mogli biti neka pojacanja.. Ja bih volio da aktueliziramo i pitanje izgradnje Grbavice.. Jeli iko pomenuo to pitanje od onog sastanka kada je prezentovan projekat.. Ja svojevremeno poslao neko glupo pismo nacelniku jer se nisam mogao sjetiti niceg konkretnijeg sto sam mogu uraditi.. Ta ideja bila poprilicno iskritikovana od strane moderatora koji mi je obrisao sve postove uz objasnjenje da ce sledeci sastanak uskoro.. Ja prihvatio kritiku ali od tada niko nista ne pominje.. Mislim nije niko nacelnika tjerao da obeca to sto je obecao ali mora postojati nacin da ga se natjera da to obecanje ispuni.. Pominje li iko ista??
BUDI ŽELJO !!!
ne može ni načelnik uraditi puno više od tebe, jer para za to nema, da sve nivoe vlasti iscijediš, a ne opštinu novo sarajevo. obećanje - ludom radovanje.
AMAR OSIM: "mi cemo trenirat jos 7 dana, jer je pauza od sest i po godina preduga"
izjave brke sad za bht sport

on uvijek ima najjače izjave, nisu standardne k'o kod većine naših trenera, kod njega su komentari specifični, arogantni i drski na lijep način
AMAR AMAR OSIM OSIM !

AMAR AMAR OSIM OSIM !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
tipican razgovor sa njanjama
doticni(u septembru): " cujem zahladnilo oko grbavice na -8, -5?"
manijak: "polahko, ugrijace, ide proljece."
par sedmica poslije...
Manijak: "titula? Kup?"
doticni: "kmeee kmeee Amaw, kmee Ivica, kmee kmee sudija, kmee Komitet, kmeee 90.min... kmeeeeeeeeee"
doticni(u septembru): " cujem zahladnilo oko grbavice na -8, -5?"
manijak: "polahko, ugrijace, ide proljece."
par sedmica poslije...
Manijak: "titula? Kup?"
doticni: "kmeee kmeee Amaw, kmee Ivica, kmee kmee sudija, kmee Komitet, kmeee 90.min... kmeeeeeeeeee"
Joj kad bi sve njegove izjave zapisali, to bi prekucalo i vicoteku.
Neka nama Amara, dok je njega bit ce i trofeja, izjava, lijepih trenutaka...

Neka nama Amara, dok je njega bit ce i trofeja, izjava, lijepih trenutaka...

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Je li ko upratio je li bio snimak utakmice na Vogošći?Ako nije trebao bi večeras biti.
- champions1921
Problem je sto je on to javno obecao a ne ja.. Ako nema nista od izgradnje onda to treba javno reci onaj ko je pokrenuo inicijativu i dao obecanje pred 10.000 ljudi koristici nasu proslavu titule kao predizbornu binu.. Ako nista treba ga prozvati za odgovornost a ne da kao ovce sutimo kao sto to radimo godinama unazad..ChWilla je napisao/la:ne može ni načelnik uraditi puno više od tebe, jer para za to nema, da sve nivoe vlasti iscijediš, a ne opštinu novo sarajevo. obećanje - ludom radovanje.
BUDI ŽELJO !!!
moglo ga se najlakše pozvati na odgovornost - uskraćivanjem glasova. a on dobije glasova za načelnika haman ko svi ostali zajedno. k'o kad narod zna...
- champions1921
I to sto kazesChWilla je napisao/la:moglo ga se najlakše pozvati na odgovornost - uskraćivanjem glasova. a on dobije glasova za načelnika haman ko svi ostali zajedno. k'o kad narod zna...

BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
slazem se s barbarezom.barbarez je napisao/la:Ukusi su razliciti,ali ja kad vidim igraca koji se krece onako,kao on onda mi jednostavno bude muka.Covjek trci ko ukocen,neprirodno radi sve.Pogledajte mu polozaj ruku ,frajer ne savija ruke kad trci,neskladno sto dovodi do problema i u centarsutu i u kretanju.Hvala momcima za sve,ali ako mislimo biti iole ozbiljniji ,njemu i jos 2 se moramo zahvaliti i naci bolje igrace.OTNYS_YNWA je napisao/la:Stanić me fascinira iz utakmice u utakmicu, 10 godina zamjena a sada mi se čini kao nezamjenjiv.
kad je Stana u pitanju kod njega vidim samo tu neku borbenost za koju cak ne mozemo reci ni da je konstantna. istina, ima i ono neko biciklo ali onako moze voziti samo sa odbranbenim igracima klubova iz donjeg dijela tabele domace lige.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
KO JE TA SITNA DUŠA!?
Ko je ta sitna duša koja želi da na ovakve načine želi zadovoljiti svoj ego?
Ko je taj građanin grada Sarajeva, koji podržava način na koji se pljuje po velikom Ivici Osimu?
Ko je taj državljanin Bosne i Hercegovine, taj "patriota"?
Ko je taj "navijač", pametnjaković..?
Sliku je objavila grupa na Facebook-u pod nazivom "Bordo boja"
Ovu sliku ne smatram kao poraz bilo kojeg kluba, nego kao poraz grada Sarajeva... Pa to pokazuje koliko je duh Sarajevski osiromašio i postao bijedan i jadan...FUJ!

Zar je to, na Dan Državnosti Bosne i Hercegovine, zalužio Ivica Osim?
[youtube][/youtube]
STIDITE SE SITNE DUŠE!
Ko je ta sitna duša koja želi da na ovakve načine želi zadovoljiti svoj ego?
Ko je taj građanin grada Sarajeva, koji podržava način na koji se pljuje po velikom Ivici Osimu?
Ko je taj državljanin Bosne i Hercegovine, taj "patriota"?
Ko je taj "navijač", pametnjaković..?
Sliku je objavila grupa na Facebook-u pod nazivom "Bordo boja"
Ovu sliku ne smatram kao poraz bilo kojeg kluba, nego kao poraz grada Sarajeva... Pa to pokazuje koliko je duh Sarajevski osiromašio i postao bijedan i jadan...FUJ!

Zar je to, na Dan Državnosti Bosne i Hercegovine, zalužio Ivica Osim?
[youtube][/youtube]
STIDITE SE SITNE DUŠE!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- KosevskoHill
- Kontakt:
Drug, ja mislim kad druga TV kuća radi prenos da ovi sa TV Vogošća tada i ne snimaju niti samim tim ima snimkeMirsad94 je napisao/la:Je li ko upratio je li bio snimak utakmice na Vogošći?Ako nije trebao bi večeras biti.

Željezničar za život cijeli !
Ovce su nažalost glasale za istog.Elem obećanje ludom radovanje.champions1921 je napisao/la:Problem je sto je on to javno obecao a ne ja.. Ako nema nista od izgradnje onda to treba javno reci onaj ko je pokrenuo inicijativu i dao obe snimak prcanje pred 10.000 ljudi koristici nasu proslavu titule kao predizbornu binu.. Ako nista treba ga prozvati za odgovornost a ne da kao ovce sutimo kao sto to radimo godinama unazad..ChWilla je napisao/la:ne može ni načelnik uraditi puno više od tebe, jer para za to nema, da sve nivoe vlasti iscijediš, a ne opštinu novo sarajevo. obećanje - ludom radovanje.
Nakon u miru pogledanog snimka zadovoljstvo dobivenom tekmom je samo veće.Kompletan tim je dao najbolje kad je u pitanju želja i volja.Trka za pohvalu.Atmosfera sjajna ,još da imamo iole uslove za gledanje gdje bi nam kraj bio.Sinoćnju tekmu sam pratio sa sjevera,ispod mene sjedi lik da svojim sinom i pomislih koliko njih bi došli i odgajali nove naraštaje da imaju uslove na našoj Grbavici.
Sudija tačan i autoritativan .Tek na snimku vidjeh koliko je bio u pravu i kod ruke u prvom i kod ove u finalu.Neki igrači su mi mnogo bolje izgledali kad sam u miru gledao ali pošto će snimak gledati i ljudi od struke ja ne bih da pametujem o imenima.Želja mi je samo da struka ima više hrabrosti kad su juniori u pitanju.Zola je najbolji i najsvježiji primjer koliko se rizik nekad isplati.Lijepo je bilo vidjeti kako Musa gura svoju djecu a svako pošten će priznati da se nisu obrukali.Presing koji su nam pravili već na dvadesetak metara nam je počesto bio problem.Očito imamo dobre juniore i treba ih i potpisati i gurati
Pred nama je burna pauza i od nje će zavisiti i plavo proljeće .
Ako se uspije dovesti pravi vuk za predsjednika onda bi i plava budućnost izgledala sjajno
- storm_raider
- Kontakt:
Aj i tu titulu uzet, kad se moze.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 26 nov 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Ultras1921
- Kontakt:
Molim vas da ignorisete ove pacenike!
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 26 nov 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.