Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mirgerr
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mirgerr » 22 mar 2019, 23:10

mcmanaman je napisao/la:
Coutinha ćemo teško vratiti zbog načina na koji je otišao a i sumnjam da će se 100mil davati za 1 igrača osim ako ne dođe do neke velike prodaje npr Salaha il Manea, a nadam se da neće.

Trebat će se dovesti napadač, of vezni i štoper da se upotpune sve rupe u timu a to je nemoguce ako skrsis 100mil za Coutinha.
:thumbup:
Mislim da bas nema ni promil sanse da se Cou vrati u Liverpool. Prije svega mislim da ga oni uopste ne planiraju prodavati, a cak i kada bi ga stavili na transfer listu, obzirom da su ga platili oko £140m, cijena mu nece biti ispod £100m. Tako da nista od povratka Coua, a sumnjam i da ce se po Fekira opet krenuti.

Vidjecemo koje ce se ime pojaviti do ljeta, samo da ne bude neki turski Messi :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 22 mar 2019, 23:31

Reds1234 je napisao/la:Sta ce nam stoper ukoliko Gomez uspije ostat fit.
Sam si odgovorio, mislim da do sad u karijeri 5 mečeva nije povezao a da nešto ne slomije. Šteta talenta ali realnost je takva da ne možeš na Gomeza računat kao igrača koji će odigrat 20+ mečeva u sezoni. Trenutno je na 10 mečeva godišnje u prosjeku od kad je došao.
Lovren i Matip nisu kvalitet za prve postave.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 mar 2019, 23:51

Veze nemaju ni jedan ni drugi :-) ovom ne valjaju bissaka i salah a drugi bi vracao coutinha a ne voli covjeka sa svijetlecim zubima :mrgreen:
Al realno jel moguce sta pise lik vec duzi period ovo je samo kulminacija.
You are someone else I am still right here

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 22 mar 2019, 23:55

Raptor999 je napisao/la:Sta fali Wan Bissaki bgt :lol: Lik je hladno ponajbolji desni bek u ligi u ovom trenutku.

A pricao si pizdarije o Robertsonu, a lik je bez dileme najbolji lijevi bek lige i top 3 na svijetu na poziciji u ovom trenutku, a sta si pisao na lfccro to je poezija :lol:

Inace Gomez se dokazao kao neko kome mozemo vjerovati da nece imati povreda, aj ti na spavanje lagano bgt
Kralju ti si mene pomijesao s nekim..nisi valjda onaj debil luigi sa foruma..po opusu pretpostavljam da jesi.

Maknu te sa lfccro pa onda gnjavis ljude ovde.Sine nadji neki posal,nebudi takav ****.Radi nesto pa neces imat vrimena za pisat pizdarije.Pozdrav iz Dalmacije.

Robertson top 3 bek u svijetu..daj molim te..zato nam se rugaju da smo deluded navijaci zbog takvih ka sta si ti.

Fera na koga mislis?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 mar 2019, 00:07

Koliko si puta jeo blitvu ove sedmice :mrgreen:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 23 mar 2019, 00:15

fera je napisao/la:Koliko si puta jeo blitvu ove sedmice :mrgreen:
Ma **** jiden cili tjedan meso sa gradela.Od stresa mi se nista ne prima vise.

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 23 mar 2019, 00:18

Reds1234 je napisao/la:
Raptor999 je napisao/la:Sta fali Wan Bissaki bgt :lol: Lik je hladno ponajbolji desni bek u ligi u ovom trenutku.

A pricao si pizdarije o Robertsonu, a lik je bez dileme najbolji lijevi bek lige i top 3 na svijetu na poziciji u ovom trenutku, a sta si pisao na lfccro to je poezija :lol:

Inace Gomez se dokazao kao neko kome mozemo vjerovati da nece imati povreda, aj ti na spavanje lagano bgt
Kralju ti si mene pomijesao s nekim..nisi valjda onaj debil luigi sa foruma..po opusu pretpostavljam da jesi.

Maknu te sa lfccro pa onda gnjavis ljude ovde.Sine nadji neki posal,nebudi takav ****.Radi nesto pa neces imat vrimena za pisat pizdarije.Pozdrav iz Dalmacije.

Robertson top 3 bek u svijetu..daj molim te..zato nam se rugaju da smo deluded navijaci zbog takvih ka sta si ti.

Fera na koga mislis?
Ti si el rey sa lfccro eto ko si pa lako je tamo bar naci tvoje postove o Robertsonu i Coutinhu magarac jedan. Sreca tvoja pa na taj forum nisam usao godinu dana pa mi se ne da ali po tvom maloumnom stilu pisanja da se zakljuciti o kome se radi.

Za Morena si govorio da je 10 puta bolji igrac od Robertsona.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 23 mar 2019, 00:20

Raptor999 je napisao/la:
Reds1234 je napisao/la:

Fera na koga mislis?
Ti si el rey sa lfccro eto ko si pa lako je tamo bar naci tvoje postove o Robertsonu i Coutinhu magarac jedan. Sreca tvoja pa na taj forum nisam usao godinu dana pa mi se ne da ali po tvom maloumnom stilu pisanja da se zakljuciti o kome se radi.

Za Morena si govorio da je 10 puta bolji igrac od Robertsona.
Dobro daj ****,nemam.vremena za takve.Napravi jos koji lazni profil i teroririziraj ljude na kojem god forumu oces **** mi se.

Imam dva velika broda na ledjima i hipoteku na kucu i da sad mimo toga gubim zivce na idiote ko sto si ti..ne hvala.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 mar 2019, 00:21

Reds1234 je napisao/la:
fera je napisao/la:Koliko si puta jeo blitvu ove sedmice :mrgreen:
Ma **** jiden cili tjedan meso sa gradela.Od stresa mi se nista ne prima vise.
zazelilo se roštilja preko zime :mrgreen:
Ps: Sad ce da se rascisti sto na lfccro nisu stigli, samo nastavite momci odo ja kokice da napravim.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 23 mar 2019, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 23 mar 2019, 00:21

Cuj ima hipoteku :tokralju: :rol:
Boli me qrac dabogda beskucnik post'o

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 23 mar 2019, 00:25

Raptor999 je napisao/la:Cuj ima hipoteku :tokralju: :rol:
Boli me qrac dabogda beskucnik post'o
Kako ces napravit dva broda bez toga..objasni?
Necu ostat beskucnik jer posal ide odlicno vise se bojim za tebe kojem je jedini posal u zivotu pratit sta drugi ljudi pisu i radit 100 profila dnevno.Za takve se ja bojim, za sebe ne.

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 23 mar 2019, 00:28

Jel ja pricam mandarinski? Kao sto rekoh boli me qrac. O kakvim brodovima pricas :lol: izgubio si se ko tvoj miljenik Firmino ove sezone. :mrgreen:

Zato vidim ti nemas vremena a pises istovremeno na 14 foruma i uz to si odlican lektor. :salut:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 23 mar 2019, 00:29

Raptor999 je napisao/la:Jel ja pricam mandarinski? Kao sto rekoh boli me qrac. O kakvim brodovima pricas :lol: izgubio si se ko tvoj miljenik Firmino ove sezone. :mrgreen:

Zato vidim ti nemas vremena a pises istovremeno na 14 foruma i uz to si odlican lektor. :salut:
Na dva foruma sam kad uvatin vrimena.
Reka san ti odma molaj me.

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 23 mar 2019, 00:31

Da te sta ? :urnebes: :tokralju:

Kolicina gluposti koje pises na 2 foruma je proporcionalna ukupnoj kolicini gluposti ikad napisanoj na internetu.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 23 mar 2019, 00:32

Raptor999 je napisao/la:Da te sta ? :urnebes: :tokralju:

Kolicina gluposti koje pises na 2 foruma je proporcionalna ukupnoj kolicini gluposti ikad napisanoj na internetu.
Dalmatinski dijalekt bosancino glupa :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 mar 2019, 00:32

Samo vi zezajte al da nema redsa ova bi tema bila mrtva sad.
A YNWA nema veze sto je nepismen :-) i ne voli firmina to je jedini covjek na ovom forumu koji se javi nekoliko godina nakon rasprave i napise da si bio u pravu.

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 23 mar 2019, 00:33

Bosancino. :tokralju: :rol:

Pa ovaj momak ne staje. Inace bi mi u Bosni trebali znati dalmatinske izraze jer je to opceprihvaceno. :tokralju:
Prestani se samarati molim te i idi u krpice.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 23 mar 2019, 00:34

fera je napisao/la:Samo vi zezajte al da nema redsa ova bi tema bila mrtva sad.
A YNWA nema veze sto je nepismen :-) i ne voli firmina to je jedini covjek na ovom forumu koji se javi nekoliko godina nakon rasprave i napise da si bio u pravu.
Sto zakuhavas :lol:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 23 mar 2019, 00:37

Raptor999 je napisao/la:Bosancino. :tokralju: :rol:

Pa ovaj momak ne staje. Inace bi mi u Bosni trebali znati dalmatinske izraze jer je to opceprihvaceno. :tokralju:
Prestani se samarati molim te i idi u krpice.
Haha pa naravno da bi trebali,ionako cilu godinu skupljate da dodete doli.

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 23 mar 2019, 00:38

Poceo je vrijedjati momak i citavu naciju :tokralju: :bih:

Sta ce biti ako nedo Bog Firmino ne da gol naredne 3 utakmice.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.