Evander je napisao/la:Matej dobro dosao nazad. Vrhunski golman!!!

za dobrog golmana uvijek ima mjesta
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evander je napisao/la:Matej dobro dosao nazad. Vrhunski golman!!!
Kak'e veze buraz ima Dzeno u ovom trenutku koji radi u omladinskom pogonu?Sarajevo22 je napisao/la:Ako se Dzeno iDelac izmire na ljeto ugovor 3 god
Benko s mob pisem, javim se kad dodjem doma
Sarajevo22 je napisao/la:Ako se Dzeno iDelac izmire na ljeto ugovor 3 god
ma mijesam vas brateBenko je napisao/la:Sarajevo22 je napisao/la:
mirso@ to je rekao head![]()
i u pravu je
I to protiv veleza odmah u 3 koluBitiSrcemVezan je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/utakmice/raspored
Sta god ko rekao ljudi dragi ja sad gledam, pa mi osim donekle Veleza nemamo nijedno tesko gostovanje za citavu polusezonu! Plus idemo u Lukavicu i na Otoku gdje si skoro k'o domaca ekipa. Pa cak smo izbjegli i gostovanje na Tusnju u drugom dijelu kad su se oni fakat pojacali i cisto sumnjam da bi igrali bunker ko u prvom dijelu sezone sa onim velikim strucnjakom iz PortugalaAko sad titulu ne uzmemo necemo nikad mescini...
Kak'e veze buraz ima Dzeno u ovom trenutku koji radi u omladinskom pogonu?Sarajevo22 je napisao/la:Ako se Dzeno iDelac izmire na ljeto ugovor 3 god
Bravo Head majstore tako je i ja to isto želim!Head je napisao/la:Ma ne dirajte Deju, hvala njemu na svemu. Nadam se da ce ostati u klubu nakon isteka ugovora na nekoj od funkcija.
+1sekac je napisao/la:Bravo Head majstore tako je i ja to isto želim!Head je napisao/la:Ma ne dirajte Deju, hvala njemu na svemu. Nadam se da ce ostati u klubu nakon isteka ugovora na nekoj od funkcija.
Organizovano na Banja Ilidžu može doći 300 navijača Sarajeva, a svi ljubitelji fudbala, bez obzira odakle dolaze, dobro su došli na naš stadion", dodao je Imamović.
simon je napisao/la:Službeno:
Organizovano na Banja Ilidžu može doći 300 navijača Sarajeva, a svi ljubitelji fudbala, bez obzira odakle dolaze, dobro su došli na naš stadion", dodao je Imamović.
Sto hoce da kaze da nas moze ici koliko zeli.simon je napisao/la:Službeno:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... evo/154765" onclick="window.open(this.href);return false;BoskoAntic je napisao/la:simon je napisao/la:Službeno:
Pa rečeno je da naša delegacija sa Ibrakom ide sutra u Gradačac da sve dogovore, sutra će se znati KONAČAN dogovor.
pa evo i njihova uprava indirektno poziva da dodju svi koji zele ,ja cu lagano s ekipicom ranije popiti negdje pice u Gradačcu kupiš kartu sto blize kavezu i onda grmljavinasimon je napisao/la:Službeno:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.