FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 jan 2010, 23:52

ZELJO MOJA je napisao/la:ma to je taj igrac siguran sam al nema veze vidjeces kaka krene sezona sta smo dobili a znam i sto ga je osim trazio al nije za ovog foruma
koliko znam otisao je cocalic ,a i bekric ce 90 posto , ko je ostao jos da bi covjek mogao reci da ima igraca u ekipi mozda mesanovic ,rovcanin i culum
Samo Cocalic je otisao i to je sve. Ne mozes nista govoriti za Bekrica jer je momak jos u Zelji sto znaci da nije otisao. Ako su to samo dva igraca koja su "valjala" kako onda mi dodjosmo do petog mjesta racunajuci na to da Cocalic nije odigrao sve utakmice ... :?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 jan 2010, 23:53

Borčevac je napisao/la:vama je ove godine kup jedina sansa za evropu i mozete ga osvojiti ako vam mi ne budemo pravili probleme,a mislim da necemo dacemo vam kup :D ;)
ima jos previse da se igra do kraja da bi se i vi tako rano necemu nadali

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 jan 2010, 23:56

ZELJO MOJA je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:vama je ove godine kup jedina sansa za evropu i mozete ga osvojiti ako vam mi ne budemo pravili probleme,a mislim da necemo dacemo vam kup :D ;)
ima jos previse da se igra do kraja da bi se i vi tako rano necemu nadali
ima u pravu si nista se jos ne zna ni siroki nije skroz siguran iako je najjaci trenutno

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jan 2010, 23:59

Hvala na peškešu beže ;)
ZELJO MOJA je napisao/la:ma to je taj igrac siguran sam al nema veze vidjeces kaka krene sezona sta smo dobili a znam i sto ga je osim trazio al nije za ovog foruma
koliko znam otisao je cocalic ,a i bekric ce 90 posto , ko je ostao jos da bi covjek mogao reci da ima igraca u ekipi mozda mesanovic ,rovcanin i culum
Cuj nema veze...kako nema veze kad je Zeljo u pitanju...naravno da je za foruma...evo na primjer moj izvor je covjek od kojeg Amar trazio bajru i onog drugog spica famosa (trebao si procitat malo jer sam ovo vec pisao prije nego je dosao kod nas)...a sad da je Amar trazio Bajru za neke druge stvari, je malo naivno...Bekric koliko znam ne ide al eto argumentuj tih 90%....sta je sa stanom, bucanom (sto se mene tice vazda probije tri cetiri puta, dosta!), cola, selimovic...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 30 jan 2010, 00:02

Stole iz Bora je napisao/la:
Samo Cocalic je otisao i to je sve. Ne mozes nista govoriti za Bekrica jer je momak jos u Zelji sto znaci da nije otisao. Ako su to samo dva igraca koja su "valjala" kako onda mi dodjosmo do petog mjesta racunajuci na to da Cocalic nije odigrao sve utakmice ... :?
guzovace drug vjeruj mi, ja sto sam bio na par gostovanja jedina utakmica gdje smo odigrali dobro je protiv zvijezde u gradaccu,a naj gore gostovanje je u travniku ljudi ne da su bolji bili od nas na terenu nego su nas razvalili samo nisu srece imali ,a ove domace utakmice si sigurno gledao,i jos nesto da te ispravim nije osim trazio bajru nego mu ga je neko predlozi

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 30 jan 2010, 00:31

joj zeljo moja dosadan si fkt aj molim te ohladi :cry:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 jan 2010, 03:07

vjeran1987 je napisao/la:joj zeljo moja dosadan si fkt aj molim te ohladi :cry:
Kume gramatika mu je 3 hem sto prica lazi i i sta mu padne napamet,hem on prica kako Zeljo igra
znam da je losa igra bila u travniku uzeli smo 1 bod,u zvijezdi nije tako losa igra bila pa izgubili smo jbg izgubili,domace utakmice pocetak lige dok se ekipa nije uigrala lose su igrali zadnje dvije utakmice kuci si vidio jaceg Zelju 100 %.. Idi provozaj se sa teme :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 30 jan 2010, 03:31

brazzo7 je napisao/la:Pozdrav , može li mi neko od manijaka reći prezime i ime kondicionog trenera FK Željezničar ? Naravno zanima me mišljenje navijača o njemu , odnosno da li su zadovoljni njegovim radom . :)
Mislim da se zove damir nadimak mu je dama , ja znam za njega da je kondicioni trener, ne znam mu prezime

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 30 jan 2010, 03:51

Gluposti je napisao/la:
brazzo7 je napisao/la:Pozdrav , može li mi neko od manijaka reći prezime i ime kondicionog trenera FK Željezničar ? Naravno zanima me mišljenje navijača o njemu , odnosno da li su zadovoljni njegovim radom . :)
Mislim da se zove damir nadimak mu je dama , ja znam za njega da je kondicioni trener, ne znam mu prezime
E izvinite , nisam bio ovih dana na forumu interesuje me ko je taj sada novi trener ? :D

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 30 jan 2010, 11:25

Seyo_TM je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:ma raja je pocela cirkuzat ko pojacava zelju ako mislimo na istog igraca Bajro Spahić
Ti si sigurno fulio...jer ovaj nit ima "dvije lijeve" a i da ga znas vrlo dobro sigurno nebi tako govorio...
Pogotovo vise vjerujem Amarovom sudu nego gumenom glavicu...

Jarane pricao sam sa direktorom ozrena, gdje je on i igrao... Kaze covjek da je beton igrac i sto se igre tice moze biti pravo pojacanje. Ali je kaze seljacina mrtva, mislim djon obraz... Zna i prodati tekmu, navodno prodao je tekmu kada je rudaru iz breze bilo najpotrebnije. Ovdje se nece moci tako zajebavati jer bi mu u tom slucaju je**** sve po redu... Uglavnom dobar je napadac...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 jan 2010, 12:13

Manijakk je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:ma raja je pocela cirkuzat ko pojacava zelju ako mislimo na istog igraca Bajro Spahić
Ti si sigurno fulio...jer ovaj nit ima "dvije lijeve" a i da ga znas vrlo dobro sigurno nebi tako govorio...
Pogotovo vise vjerujem Amarovom sudu nego gumenom glavicu...

Jarane pricao sam sa direktorom ozrena, gdje je on i igrao... Kaze covjek da je beton igrac i sto se igre tice moze biti pravo pojacanje. Ali je kaze seljacina mrtva, mislim djon obraz... Zna i prodati tekmu, navodno prodao je tekmu kada je rudaru iz breze bilo najpotrebnije. Ovdje se nece moci tako zajebavati jer bi mu u tom slucaju je**** sve po redu... Uglavnom dobar je napadac...
Može mu se j... sve po redu samo verbalno. Prodavali su i kod nas igrači, pa nikad nikome nije ni dlaka s glave falila(Žepče, Borac). Čak i nisu nešto po lošem zapamćeni, k'o recimo Dželo za Litex.
A našim trenerima se ne može vjerovati kad se radi o pripremama, što je i očekivano. Danas govore da imaju idealne terene da rade šta hoće, a već sutra bježe da im se igrači ne povrijede na zaleđenim terenima. Sve priče s priprema su bajke za stvaranje dobre atmosfere. A ovaj Sombor je bio kiks, neuspješno prikriven.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

muky_tm87
Kontakt:

Post Postao/la muky_tm87 » 30 jan 2010, 12:27

mozeli mi neko reci kad radi udruzenje i radili danas i u koliko?

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 30 jan 2010, 12:31

@Željovac

Imaju neke stvari za koje se ne zna... Prema tome, ne mora znaciti da ce mu se hebati sve po redu samo verbalno... ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 jan 2010, 14:56

ZELJO MOJA je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
guzovace drug vjeruj mi, ja sto sam bio na par gostovanja jedina utakmica gdje smo odigrali dobro je protiv zvijezde u gradaccu,a naj gore gostovanje je u travniku ljudi ne da su bolji bili od nas na terenu nego su nas razvalili samo nisu srece imali ,a ove domace utakmice si sigurno gledao,i jos nesto da te ispravim nije osim trazio bajru nego mu ga je neko predlozi
Nema svrhe dalje da se raspravljamo, ocigledno imamo razlicite poglede na fudbal! Nasa igra ove sezone i nasa igra proteklih sezona je nebo i zemlja!

P.S. Bio sam i u Travniku i u Gradaccu kad vec spominjes ova dva gostovanja.
AMAR OSIM

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 jan 2010, 15:11

[/quote]P.S. Bio sam i u Travniku i u Gradaccu kad vec spominjes ova dva gostovanja.[/quote]

nisam u toku zasto se spominju ova dva gostovanja...bio sam i ja
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 jan 2010, 15:19

19TM87 je napisao/la:
P.S. Bio sam i u Travniku i u Gradaccu kad vec spominjes ova dva gostovanja.[/quote]

nisam u toku zasto se spominju ova dva gostovanja...bio sam i ja[/quote]

Ma nista, covjek rece da smo u Travniku razvaljeni ali domacin nije imao srece pa sam mu napisao da sam bio dole i gledao utakmicu. Samo razliciti pogledi na fudbal.
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jan 2010, 15:23

Ja mislim isto tako da osjetio odlazak Cocalica, cak milim da Bajic nije igrac koji ga moze zamjeniti, medjutim mislim da Kerla jeste i mislim da je krajnje vrijeme da dobije sansu da se covjeku pusti da odigra u kontinuitetu par utakmica da pokaze jel moze ili ne cak mislim je bio kljucni akter u utakmici sa laktasima auz sve to pokazao je da je i ozbiljno radio na testiranju na pocetku sezone i mislim da je pravo vrijeme da mu se ukaze povjerenje.
I dalje bih plakao za jednim desnim bekom i nekim kreatorom igre, a mozda Colic i Bekric budu bolji nego su bili, strucni stab ocito vjeruje u ovo drugo, dobro je i to sto su otisli u Pulu jer je jako bitno da u ovom periodu odigraju veci broj utakmica a da pri tom ne bude povrjeda, helem uskoro igramo tu tekmu sa madjarim pa ce mo vidjeti kako stoje stvari mada pripremne utakmice nisu neko mjerilo.U globalu mislim da se moze napraviti solidna ekipa od postojeceg kadra i da mozemo biti bolji nego li je to bio slucaj u prvom dijelu sezone, hocemo li biti toliko bolji da izborimo evropu? Ostaje nam da cekamo i vidimo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 jan 2010, 15:33

I ja mislim da je Kerla bolji od Bajica i to osjetno, Bajic mi je nekako djelovo prespor ono sto je odigro poslije odlaska cocalica, i nikako nije siguran bio, panicar, a Kerla iako nekad kiksne djeluje smirenije

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 30 jan 2010, 16:06

@željo moja
Sreća je sastavni dio fudbala, ako smo u Travniku ko što ti kažeš na guzove uzeli bod, isto tako smo mi uništili Rudar, a oni nam ipak uzeše bod. Ne pobjeđuje uvijek bolji ;)
Ako želiš uspoređivati ovu i prošle sezone, onda nešta u tvojoj glavi nije u vinklu, možda mozak :roll:
Najočitiji napredak je izvan terena, tj. oda samog ponašanja, trenniranja igrača, organizacije kluba. Nema više kupanja u Njemačkoj u bazenu 1x1, nema više bajramluka po 10KM od "prijatelja kluba", nema više kašnjenja plata, nema više srozanja ugleda našeg kluba i ponižavanja igrača. Ovo je i više nego dovoljan napredak u odnosu na prošle sezone, a što se tiče igre dovoljno je reći da smo ove polusezone uzeli 11 bodova, pa makar i na guzove što ti kažeš, a tih 11 bodova nismo osvojili u zadnjih 5 godina vladavine "pametnjakovića" sličnih tebi.
I na kraju da kažem šta mislim o nastavku sezone. Već sam rekao da sam prezadovoljan napredkom, al me samo jedna stvar nervira i zabrinjava, a to se tiče ovog prelaznog roka. To me nervira iz razloga što je uprava najavila 2-3 provjerena igrača, u koja sve više i više sumnjam, a zabrinjava iz razloga tog što mislim da su oni to obećali misleći da će leći para od prodaje džeke il štile, što opet znači da ti ljudi nisu spremni uložiti mizerne pare u Želju.
Da oni to nisu obećali, ne bih im ništa zamjerio je sam svim ostalim zadovoljan organizacijom, profesionalnošću, plasmanom na polusezoni, bio bih zadovoljan i prelaznim rokom, da ne dovedu ni jednog provjerenog igrača samo da to nisu obećali. A prelaznim rokom bi bio zadovoljan iz razloga samo što budala ne može skontai da ćemo u drugoj polusezoni biti jači za bar 20%-30%. Vračaju se Višća i Rovčanin, bit ćemo mnogo uigraniji sad, nego na početku sezone kad se većina igrača tek upoznala i počela pravo raditi, Bekrić, Serdarević, Popović & com jednostavno gore ne mogu igrati, samo se mogu poboljšati, nikako nazadovati, doveli smo golmana i Bajru koji su po meni više nego solidna pojačanja i ovo sve nabrojano nam omogućava 99,9% Europu, pa makar "na guzove" ko što ti kažeš.
Strauss Junior

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jan 2010, 16:43

BlueSharks je napisao/la:Da oni to nisu obećali, ne bih im ništa zamjerio je sam svim ostalim zadovoljan organizacijom, profesionalnošću, plasmanom na polusezoni, bio bih zadovoljan i prelaznim rokom, da ne dovedu ni jednog provjerenog igrača samo da to nisu obećali. A prelaznim rokom bi bio zadovoljan iz razloga samo što budala ne može skontai da ćemo u drugoj polusezoni biti jači za bar 20%-30%. Vračaju se Višća i Rovčanin, bit ćemo mnogo uigraniji sad, nego na početku sezone kad se većina igrača tek upoznala i počela pravo raditi, Bekrić, Serdarević, Popović & com jednostavno gore ne mogu igrati, samo se mogu poboljšati, nikako nazadovati, doveli smo golmana i Bajru koji su po meni više nego solidna pojačanja i ovo sve nabrojano nam omogućava 99,9% Europu, pa makar "na guzove" ko što ti kažeš.
Hm ne slutis koliko si blizu istini, ne vjerujem da ce se pojaviti ni jedno zvucno ime ovog prelaznog roka iz razloga sto su u klubu procjenili da ekipa ima snage za bolje od ovog do sad a u stanju su im i ispuniti obaveze sa placanjem a ujedno i klub nije u stanju izdvojiti vece sume novca za kvalitetno pojacanje pa mozda je i bolje tako nego bespotrebno gomilati igrace.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin, doncarlo, Hrasno15 i 61 gost.