@željo moja
Sreća je sastavni dio fudbala, ako smo u Travniku ko što ti kažeš na guzove uzeli bod, isto tako smo mi uništili Rudar, a oni nam ipak uzeše bod. Ne pobjeđuje uvijek bolji
Ako želiš uspoređivati ovu i prošle sezone, onda nešta u tvojoj glavi nije u vinklu, možda mozak
Najočitiji napredak je izvan terena, tj. oda samog ponašanja, trenniranja igrača, organizacije kluba. Nema više kupanja u Njemačkoj u bazenu 1x1, nema više bajramluka po 10KM od "prijatelja kluba", nema više kašnjenja plata, nema više srozanja ugleda našeg kluba i ponižavanja igrača. Ovo je i više nego dovoljan napredak u odnosu na prošle sezone, a što se tiče igre dovoljno je reći da smo ove polusezone uzeli 11 bodova, pa makar i na guzove što ti kažeš, a tih 11 bodova nismo osvojili u zadnjih 5 godina vladavine "pametnjakovića" sličnih tebi.
I na kraju da kažem šta mislim o nastavku sezone. Već sam rekao da sam prezadovoljan napredkom, al me samo jedna stvar nervira i zabrinjava, a to se tiče ovog prelaznog roka. To me nervira iz razloga što je uprava najavila 2-3 provjerena igrača, u koja sve više i više sumnjam, a zabrinjava iz razloga tog što mislim da su oni to obećali misleći da će leći para od prodaje džeke il štile, što opet znači da ti ljudi nisu spremni uložiti mizerne pare u Želju.
Da oni to nisu obećali, ne bih im ništa zamjerio je sam svim ostalim zadovoljan organizacijom, profesionalnošću, plasmanom na polusezoni, bio bih zadovoljan i prelaznim rokom, da ne dovedu ni jednog provjerenog igrača samo da to nisu obećali. A prelaznim rokom bi bio zadovoljan iz razloga samo što budala ne može skontai da ćemo u drugoj polusezoni biti jači za bar 20%-30%. Vračaju se Višća i Rovčanin, bit ćemo mnogo uigraniji sad, nego na početku sezone kad se većina igrača tek upoznala i počela pravo raditi, Bekrić, Serdarević, Popović & com jednostavno gore ne mogu igrati, samo se mogu poboljšati, nikako nazadovati, doveli smo golmana i Bajru koji su po meni više nego solidna pojačanja i ovo sve nabrojano nam omogućava 99,9% Europu, pa makar "na guzove" ko što ti kažeš.