Kapitenu trebamo te!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pitanje je ko je sta ovdje uradio. Poznavajuci Susica on je u stanju pozvat Spahica a da uopste ne prica s njim unaprijed. Znamo koliko je drzak, bezobrazan i kako laze svakom prilikom. Strah me pravo sada.hule_barca je napisao/la:Ja sam siguran da Emir nikada ne bi uradio nešto ovako svojoj i našoj domovini, a pogotovo u zadnji čas.
Sasa Ibrulj nije nista napisao. Samo je pitao ove likove za izvor. On sam nije nista pisao.Virtu4l je napisao/la:Nedavno ste se kleli u Sašu Ibrulja, nema razloga da vas laže![]()
sad sam mandraXu na Viber rekao da pripremi infuziju, Ole to važi za tebe, jedan lagani koktel
Virtu4l je napisao/la:Nedavno ste se kleli u Sašu Ibrulja, nema razloga da vas laže![]()
sad sam mandraXu na Viber rekao da pripremi infuziju, Ole to važi za tebe, jedan lagani koktel
Saša Ibrulj @sasaibrulj · 2h 1 hour ago
Dakle, još jednom, ja nemam ništa sa viješću o Spahinom neodazivanju; to je otkrila @muminovic88 , ja sam samo prenio njene riječi.
Cemu razlog za likovanje, pa nasa trenutna odbrana je na nivou odbrane Luxemburga, jos ako stavi Kvesica i Vrsajevica na bekove, pa ne bih bio siguran da necemo primiti gol ni od Andore.Virtu4l je napisao/la:Nedavno ste se kleli u Sašu Ibrulja, nema razloga da vas laže![]()
Za nju bi bolje bilo da bude ovako kako je napisala. Joj šta bi joj pisao da ovo na kraju ispadne obična izmišljotina (daj Bože).Cartman je napisao/la:Joj sto cu yebat ovoj majku ako ne bude istina. Nema sanse da zaspem nocas, a sutra citav dan predavanja.
EMIRE VRATI SE, ZASLUZUJEMO TO!
Nije Susic u stanju to napraviti. Ako ti tako mislis ne mora znaciti da je istina.Cartman je napisao/la:Pitanje je ko je sta ovdje uradio. Poznavajuci Susica on je u stanju pozvat Spahica a da uopste ne prica s njim unaprijed. Znamo koliko je drzak, bezobrazan i kako laze svakom prilikom. Strah me pravo sada.hule_barca je napisao/la:Ja sam siguran da Emir nikada ne bi uradio nešto ovako svojoj i našoj domovini, a pogotovo u zadnji čas.
Ovo je nesto nezamislivo, ali sa ovim selektorom je sve moguce. SVE.
Nije to sad neki pretjerano ozbiljan kanal. Kazem opet, ona jos studira. Pusti nju, ovdje je vazan kicker i taj izvor tamo. Oni su odma objavili da se Spaha nece odazvat, ali u tom clanku je bilo nekoliko gresaka. Najbolje cekat do sutra, niko ovdje nista ne zna. Kako su nam samo jadni novinari.Virtu4l je napisao/la:Cura stažirala na TV3, zna šta je novinarstvo i da se ovakve dezinformacije skupo plaćaju, ne bi lupala da nije sigurna.
Arnela
Ovaj se fra'er neda fakat, održali su te aparati dobro čini mi se, počeo si opet davat' znakove života.Virtu4l je napisao/la:Arnela će se proslaviti sa ovom informacijom