Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

armin arsenalovac
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 22:55

Bosco je napisao/la:Nemoj tako Armine o Persieju ako boga znaš. :|
MA volim ga ko babu...al sta mu je vise....100% ga nema do kraja sezone !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 22:58

armin arsenalovac je napisao/la:
Meni je ubjedljivo najdraži igrač na planeti poslije Bergkampa i Barbareza, ali bojim se da bi on mogao prekinuti karijeru rano ko i van Basten ili da pređe u neku ligu koja je fizički manje zahtjevnija. Ipak nadam se da će konačno jednom prevazići te povrede jer kad nije povređen on je u Top 5 napadača na svijetu. :cry:

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 22:59

Bosco je napisao/la:
Meni je ubjedljivo najdraži igrač na planeti poslije Bergkampa i Barbareza, ali bojim se da bi on mogao prekinuti karijeru rano ko i van Basten ili da pređe u neku ligu koja je fizički manje zahtjevnija. Ipak nadam se da će konačno jednom prevazići te povrede jer kad nije povređen on je u Top 5 napadača na svijetu. :cry:
pa znal iko jel se sam povrijedio ili ga je neko udariooo ????

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 23:04

Evo holandska televizija javlja da mu nije ništa, ali nevjerujem ništa dok ne vidim na arsenal.com.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 23:07

Bosco je napisao/la:Evo holandska televizija javlja da mu nije ništa, ali nevjerujem ništa dok ne vidim na arsenal.com.
TO BRATEEEEEE MOOOJJ !! :D

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 23:11

Bosco je napisao/la:Evo holandska televizija javlja da mu nije ništa, ali nevjerujem ništa dok ne vidim na arsenal.com.
zapravo kako znas sta su reklii ?? :D:D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 23:12

zapravo kako znas sta su reklii ?? :D:D
Pratim na forumu jednom. :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 mar 2011, 23:15

admir0711 je napisao/la:I dragi forumasu Pajo opet lazes. Pa ti si pravi ovisnik o lazi. Meni tu prosipas znas da se pise sheet a ne sheat. Da znas ne bi u 2 paragrafa dijeljenja svoje inteligencije i pameti napisao cak 4 puta sheat, a ne sheet. To ti je u vezi ove izjave.
http://www.premierleague.com/page/Playe ... 41,00.html a evo ti i dokaz da je u 8 utakmica u PL primio 6 golova. I ti si napisao u posljednjih 8 utakmica u PL kao da on ima barem 9 , a on i ima samo 8 utakmica u PL.
Sada sto se tice Real Madrida da je politicki klub. Mozda nisi cuo da je FIFA i UEFA strogo zabranila mijesanje politike u fudbal pa su zato i neki savezi bili pod suspenzijom.

Sto se tice Casillasa ti za njega tvrdis kako je slab golman. To tek pokazuje tvoje znanje :roll: . Taj ti je golman evropski i svjetski sampion. Sto se tice evropskih takmicenja taj covjek je na golu Reala stajao 110 puta, za Spaniju branio 118 puta. I da mislim da je jedan od najboljih svih vremena na poziciji koju zauzima u timu a i sveukupno.

Sto se pak Gilberta Silve tice postavio sam ti onaj link od Gilberta Silve da bi mogao procitati da je on u augustu potpisao za Arsenal, a ne kako ti tvrdis prije tog Svjetskog prvenstva 2002, a onu izjavu od Wengera sam ja napisao. Vratio sam se u proslost i ono izmislio samo da bi tebi nastetio :lol: .

A sada za All guns blazing

Sto se raspravljate sa djecom koja smatraju da je ekipa poput bayerna jaka, velikan da, ali isto tako slaba ekipa na nivou aston ville, a i to je upitno.
Pa jesil ti zdrav? Bayern na nivou Aston Ville. Pa kada mozete govoriti da Arsenal dominira onda mozete reci i da je Bayern na nivou Aston Ville. Sva sreca pa je ovo nesuvisla izjava iz tabora takozvanih navijaca Arsenala inace bi se uplasio da nema spasa za moju dragu BiH i njenu buducnost. Pa taj Bayern sto se tice igrackog kadra ima barem 30% bolji tim nego vas napaceni Arsenal.

I konacno za obojicu ne navijam niti za Real Madrid niti Bayern, ali cijenim velike timove. Jedan od njih je i Arsenal.
Pa ti si se sad shebo ko te ba ispravlja kako se pise ne znas sada je li sheet ili sheat :mrgreen: a ti mene ispravljao :lol:

Ovako posto vidim da si jos jedan padobranac koji me pegla kao sto su sir matt, maciga, izet gegaj, andres ja kao tolerantan i pristojan forumas jos jednom cu strpljivo da pojasnim. Szchechny ima osam utakmica u PL na njih sest nije primi gol, u tih osam utakmica nijedan golman u najjacoj ligi svijeta nema bolji ucinak sto je samo potvrda njegove klase, to sto je on primio cetiri gola od Newcastla nakon crvenog kartona i dva penala za iste samo ide u prilog njegovoj klasi.

Real je politicki klub kao i Barcelona a Uefa bas takve i gotivi ne vidim razloga zasto nas uznemiravas i spominjes te male klubove na ovoj uzvisenoj temi.

Kako se ovi mrzitelji naseg divnog kluba uvijek prave pametni to je cudo sve nekakvi filozofi te upucuje te kako da ucis te nekim izrazima se razbacuju, stvarno su smijesni.

Budi cool!
Dio Arsenala

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 29 mar 2011, 23:19

pitanje za bosca, jer vidim da je on veliki obozavatelj Van Persia. da li je Van Persie musliman ?? negdje sam citao da je presao na islam u srednjoj skoli zbog djevojke. zanima me jel to istina.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 23:22

kivi je napisao/la:pitanje za bosca, jer vidim da je on veliki obozavatelj Van Persia. da li je Van Persie musliman ?? negdje sam citao da je presao na islam u srednjoj skoli zbog djevojke. zanima me jel to istina.
Onda nije pravi musliman ako je zbog djevojke...a ne zbog tog sto misli da treba !!!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 29 mar 2011, 23:24

kivi je napisao/la:pitanje za bosca, jer vidim da je on veliki obozavatelj Van Persia. da li je Van Persie musliman ?? negdje sam citao da je presao na islam u srednjoj skoli zbog djevojke. zanima me jel to istina.
Onda nije pravi musliman ako je zbog djevojke...a ne zbog tog sto misli da treba !!!
ma ne to. slicno nesto kao i ribery. pogresno sam ja napisao. upoznao je djevojku i valjda je od nje vidio sta to sve muslimani rade i odlucio se preci na islam.
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 23:27

kivi je napisao/la:
ma ne to. slicno nesto kao i ribery. pogresno sam ja napisao. upoznao je djevojku i valjda je od nje vidio sta to sve muslimani rade i odlucio se preci na islam.
ma persie je muslimancina :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 23:28

Žena mu je Marokanka odnosno muslimanka i sad se špekulira da je on musliman, ali on se nikad nije izjasnio po tom pitanju , odnosno pitanju vjeru. Nikad nije rekao ni ja sam katolik, ni ja sam musliman, ni ja nisam musliman. To drži samo za sebe. A uvijek napominje kako ima respekta prema svim vjerama i rasama jer je kroz djetinjstvo njegov najbolji prijatelj bio musliman i jer je živio u dijelu Rotterdama gdje su sve moguće kulture ispreplitane. Ali nikad se nije izjasnio o vjeri.

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 23:30

:lol: Paja hajd ne provaljuj se vise ziv bio.
Za van Persija sam i ja citao da je musliman. Kad je moj brat bio u mektebu dao mu hodza neke novine. Ako se sjecam tamo je pisalo kako se druzio sa muslimanima i uvidjevsi dobre strane nase vjere presao na Islam ali kako se o tome nikada nije javno izjasnio. Takodje je pisalo i za Kanoutea kako je on kupio kucu u Sevilli gdje bi se muslimani mogli skupljati.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 29 mar 2011, 23:30

Bosco je napisao/la:Žena mu je Marokanka odnosno muslimanka i sad se špekulira da je on musliman, ali on se nikad nije izjasnio po tom pitanju , odnosno pitanju vjeru. Nikad nije rekao ni ja sam katolik, ni ja sam musliman, ni ja nisam musliman. To drži samo za sebe. A uvijek napominje kako ima respekta prema svim vjerama i rasama jer je kroz djetinjstvo njegov najbolji prijatelj bio musliman i jer je živio u dijelu Rotterdama gdje su sve moguće kulture ispreplitane. Ali nikad se nije izjasnio o vjeri.
e hvala na odgovoru.
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 mar 2011, 00:05

2010 was a very mixed year for Lukasz Fabianski. After some high-profile errors in the second half of last season, his ability as a goalkeeper was called into question, but he managed to turn it around after injury to Manuel Almunia saw him thrust back into the limelight. Prior to his season-ending injury this January, he had established himself as Arsenal's no.1 with several top-class displays, demonstrating why Arsene Wenger had brought him to the club in the first place.

His shot-stopping is among the best in the league and he has directly earned Arsenal several points with some fantastic reflex saves, perhaps the most obvious example being his stoppage time save in the 2-0 away win over Wolves in November. Unlike Arsenal's other two first-team keepers, Fabianski's distribution is one of his strong points and he has put it to good use, being one of only 6 Premier League keepers to have directly assisted a goal this season. However his command of the 6 yard box and ability to deal with aerial balls remains slightly supect, although to his credit he has clearly worked on these weaknesses.

Here are his season highlights:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 mar 2011, 00:43

@admir Bayern ima 30% jacu ekipu??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i ne mogu svi stati opet ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
po cemu??? golman je slabiji,jer 4 clean sheeta u 8 utakmica je stvarno odlicno za golmana nije bitna liga, a i fabianski je odlicno branio pogledaj video,bekovi su im slabiji, svakako da je lahm mozda i bolji u ofanzivi od sagne(ne mozda sigurno) defanziva je tu negdje, lijevog beka uopste nemaju, dva centralna u odbrani nisu na nivou TV-a, van Buyten,Badstuber,Breno.... centralni vezni ni jedan nije jaci od cesca hajmo realno sad, krila jesu ali zato centralni dio nije, spicevi zar moram porediti???? e ovo je sad igracki, a zaboravljas atmosferu u ekipi, uigranost, ljepotu igre...
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 00:45

AllGunns pusti ovog padobranca Szchechny ima 6 od 8 clean sheets u Premiershipu to je strahobalan ucinak jos kad uzmes da igra debitantsku sezonu i kakve probleme u odbrani imamo.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 mar 2011, 00:46

Since joining Arsenal at the start of the season, Laurent Koscielny has been an almost-permanent fixture in the centre of defence. Despite some inconsistent performances early on (due mainly to an unstable partnership with fellow newcomer Sebastian Squillaci), he has generally been an excellent acquisition and fits in seamlessly with the club's defensive ethic, pressing high and winning the ball back early. These are some of his highlights from

August til December:

Laurent Koscielny 2010/2011, Part 1

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jack Wilshere has been one of Arsenal's top performers this season, showing a remarkable level of maturity and consistency at the heart of the Gunners' midfield.

Here are his best moments from the first 5 months of the season:

Jack Wilshere 2010/2011, Part 1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2010 was a very mixed year for Lukasz Fabianski. After some high-profile errors in the second half of last season, his ability as a goalkeeper was called into question, but he managed to turn it around after injury to Manuel Almunia saw him thrust back into the limelight. Prior to his season-ending injury this January, he had established himself as Arsenal's no.1 with several top-class displays, demonstrating why Arsene Wenger had brought him to the club in the first place.

His shot-stopping is among the best in the league and he has directly earned Arsenal several points with some fantastic reflex saves, perhaps the most obvious example being his stoppage time save in the 2-0 away win over Wolves in November. Unlike Arsenal's other two first-team keepers, Fabianski's distribution is one of his strong points and he has put it to good use, being one of only 6 Premier League keepers to have directly assisted a goal this season. However his command of the 6 yard box and ability to deal with aerial balls remains slightly supect, although to his credit he has clearly worked on these weaknesses.

Here are his season highlights:

Lukasz Fabianski 2010/2011.

Uživajte pljuvači.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 mar 2011, 00:49

-Paja je napisao/la:AllGunns pusti ovog padobranca Szchechny ima 6 od 8 clean sheets u Premiershipu to je strahobalan ucinak jos kad uzmes da igra debitantsku sezonu i kakve probleme u odbrani imamo.
Ma govorim ako je 4 od 8 i to je za golmana prejako, jos ako se uzme u obzir arsenalovi golmani i odbrana u posljednje vrijeme, a ako je 6 od 8 pa to je savrseno..
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.