Pa ne znam baš šta piše u tom ugovoru al je takav ugovor čista glupost. Savez nije feninga svojih para uložio, samo proslijedio pare od UEFE-a i takav je ugovor samo na šetu nas.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- lijevapolutka
- Kontakt:
e ovo samo kod nas ima. napraviš kamp u zenici - pripremaš se u sarajevu, uložiš milione u bilino polje - nećeš više da igraš tamo.

moSa ljoŽe
Ma realno Savezu i jeste cilj bio da predju u Sarajevo malo vise. Poklopilo se da Sarajevo ima kamp, mi imamo stadion koji zadovoljava te neke kategorije i eto ti. Meni je bilo drago sto je reprezentacija igrala sad samo zbog Sehica i tako tih nasih da ih vidim na Grbavici opet, ali dok ne dodje normalan Savez ne bih volio vidjeti ni kod onog kruznog 2-3x godisnje, a ne na stadionu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoce li jos koji put dolje trenirati?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Prilagodba na uvjete koji nas cekaju u subotu

Nije Mancini dobro održavao teren u 1FBIH
@avalPacidoroP, izgleda stigla ih kletva tvoja za printer. Asim jos nije potpisao. 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma registrovan je on u Cometu hladno
Arena Sport prenosiZa naš mladi tim danas igraju:
Kovačević, Gazibegović, Hajdarević, Šerbečić, Beganović, Resić, Hasić, Demirović, Marić, Mujakić i Bradonjić.
Sad bi nasa (ne)sposobna uprava trebala da nesto ucini u vezi novog juga povodom ovog dopisa Saveza da reprezentacija vise nece nastupati u Zenici.
Treba pokrenuti planove, ideje, novog juga, trazi nacine da se pokrenu stvari i sve sto treba, savez ce se sigurno ukljuciti zajedno sa vlascu-politikom.
Treba pokrenuti planove, ideje, novog juga, trazi nacine da se pokrenu stvari i sve sto treba, savez ce se sigurno ukljuciti zajedno sa vlascu-politikom.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 13 okt 2020, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
ne brini se bice aw mjau kutak na buducem juguMachak je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:05Sad bi nasa (ne)sposobna uprava trebala da nesto ucini u vezi novog juga povodom ovog dopisa Saveza da reprezentacija vise nece nastupati u Zenici.
Sada daj planove, ideje, novog juga, trazi nacine da se pokrenu stvari i sve sto treba, savez ce se sigurno ukljuciti zajedno sa vlacu-politikom.

koliko znam UEFA je dala rok da moramo dignuti stadion na 4-tu kategoriju, da bi repka mogla igrati. Sto znaci da ce savez morati nastaviti sa ulaganjima ako zele igrati na Grbavici. a onda im halalosum. maksimalno 3 utakmice kuci godisnje, nije mnogo.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Neki novi vezni red
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.