HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
aj neću pomrle, kasnije ću.
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 10 apr 2013, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
milicevic je pogrijesio i to jako, ali nije namjerno to napravio. niko ziv ne bi to nikome pozelio kamoli napravio..
zoloticu oporavak i da se vrati sto prije moguce, a milicevicu oplest dosta utakmica kazne.
zoloticu oporavak i da se vrati sto prije moguce, a milicevicu oplest dosta utakmica kazne.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Debili,nije namjernoo !!! JEste kreteni svi,pocevsi od ovog slagiranog komentatora,jbm mu obitelj,pa nadalje.
Jao ove dvojice forumasa sto psuju... majke!
Pa sramite se pomrle spominjete!
Pa sramite se pomrle spominjete!
a koji je vama qurac pa nama yebete sve mgouce.
niko ziv ovo nije htio, strasno nesto. dogodilo se yeboga....a komentator je zeljin navijac pa emocije izlaze. ne krivim ga previse.
niko ziv ovo nije htio, strasno nesto. dogodilo se yeboga....a komentator je zeljin navijac pa emocije izlaze. ne krivim ga previse.
fowler je napisao/la:Ovaj vam je Crnov sebičan, malo je reć...
TO je nase ovozimsko ciljano pojacanje!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Komentator je pitar!Lillard je napisao/la:a koji je vama qurac pa nama yebete sve mgouce.
Ko je ovaj komentator? Zna li neko ime i prezime? Volio bih ako neko ima njegov mail ili slicno da mu jbm obitelj.
vasilju davat sto vise prilika mali strava brani 

Lillard je napisao/la:vasilju davat sto vise prilika mali strava brani
Nije KRV voda!

Imate potencijala u ovoj djeci, samo strpljenja. **** ove islužene krampe.
Sto je ovaj Zeljo zrel za poraz!
Biće sudijska nadoknada do subote 

mogli smo im zabit yeboga. malo vise koncentracije da je bilo.
VASILJ TI SI BOG
VASILJ TI SI BOG
joooj kakve vi levate imate u napadu ne mogu da vjerujem
pa gdje je onaj bogalj sad sto je nama zabio 3 komada u kupu ccc
samo vam je golman dobar ovo dijete dobro brani

aS_Roma je napisao/la:joooj kakve vi levate imate u napadu ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Onaj bogalj je u zatvoru,Zemunac!

PA da je ovdje anicic bio zabili bi nekoliko golova. poredski ocajan. poslije arezina nesto petlja umjesto da doda u sredinu.
bekic dobar za ono malo vremena.
bekic dobar za ono malo vremena.
cuj u zatvorubekicamir je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:joooj kakve vi levate imate u napadu ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Onaj bogalj je u zatvoru,Zemunac!

svasta

evo rekao je karacic da prave selekciju za ljeto i narednu sezonu. drago mi je to cuti jer ima potencijala zasigurno.
odlican vasilj, svidio mi se lisica. cilic isto tako. uglavnom odlicno su se prikazali u ovom teskom derbiju.
odlican vasilj, svidio mi se lisica. cilic isto tako. uglavnom odlicno su se prikazali u ovom teskom derbiju.
Lillard je napisao/la:evo rekao je karacic da prave selekciju za ljeto i narednu sezonu. drago mi je to cuti jer ima potencijala zasigurno.
Lisica se bolje postavlja od Markovica u odbrani i racionalan je!
Cilic je okomit i veoma brz,mlad momak malo na taktici poraditi ali svejedno buducnost!
Crnov i Poredski dokazali jos jednom da su za 2. HNL lige ne za NAS!
Vasilja treba gurati sto vise,Melher neka grije klupu cisto jer ima zenu i dijete pa da ne izgubi posao!

Da smo imali Igora Anicica naprijed i bilo koga umijesto skrtog Crnova mogli smo kuci pijevajuci i puuuu jeb... ti dvostrukog prvaka kada ekipu koja prvi put igra zajedno ne moze pobjediti!Eto nam kvalitete lige i prvaka!
U europu ne treba izlaziti dok se ne bude imala barem duplo bolja ekipa od ovakog Zelje jer ce ovi likovi dozivit na ljeto opet nekakvu "historijsku" sramotu protiv Izraelaca!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.