ma onako na misice, zola = rahimic sa perikomaleksandar_veliki je napisao/la:dino lj, kako je fudbal nekad nepravedan, recimo veceras je Jamak zasluzio da bude taj koji ce postici gol, ali...No, dobro, kao sto Amar rece jesenja titula se ne pika, pa nema potrebe za nekim prevelikim slavljem. Ovdje u Zelji ima mnogo posla, sve je nekako jalovo, tromo, koliko god to navijacima Zelje tesko priznati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Lijep pokolon navijačima. Definitivno falila nam je ovakva atmosfera. Da je ovako bilo protiv Radnika, uvalili bi im 5 komada. Sve u svemu, uspješno apslovirana 2012. godina. Sad' se odmoriti, napuniti baterije, nadam se dovesti neko pojačanje (napadač, klasična devetka po mogućnosti) i napasti na proljeće dvostruku krunu. Valja nove rekorde oboriti i pisati nove stranice klupske historije. 

Veceras na tribini vecina navijaca hebe nasim bekovima i krlinim igracima sve po spisku sto nisu u stanju proci protivnickog igraca 1 na 1. Istina nasi igraci na tim pozicijama i nisu nesto posebni (izuzmemo li Zebu i Bekrica), ali niko ne vidi sto je to tako.
Glavni uzrok toga je po meni Adilovic. Prvo izvlaci se na lijevu i desnu stranu gdje nasim igracima bukvalno smeta, zatim time posao olaksava odbrani protivnicke ekipe koji ce lahko otkloniti opasnost.
Prica o tome da izvlaci stopera sa svoje pozicije nestoji, jer kod ozbiljnih ekipa dolazi do preuzimanja igraca...
Glavni uzrok toga je po meni Adilovic. Prvo izvlaci se na lijevu i desnu stranu gdje nasim igracima bukvalno smeta, zatim time posao olaksava odbrani protivnicke ekipe koji ce lahko otkloniti opasnost.
Prica o tome da izvlaci stopera sa svoje pozicije nestoji, jer kod ozbiljnih ekipa dolazi do preuzimanja igraca...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- brzitesanj
- Kontakt:
Ko da gledam da ce pocet nesto cackat oko stadiona pred sljedece izbore3r0X je napisao/la:kod nas na casu je gost bio 1 vjecnik iz opcine novo sarajevo i rekao je da trenutno rade na tome da zavrse dvoranu na grbavici i da izgrade neki bazen kod starog robota,grbavicu nije spominjao...zeljocity je napisao/la:Ovo je vec apsolvirano sad mi je najveca briga rekonstrukcija Grbavice. Ima li ikakvih naznaka da e do toga doci? Pricalo se ovdje da ce za papirologiju trebati par sedmica a neki su govorili par mejseci pa eto proslo je par mjeseci hladno jeli se barem to rijesilo?

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Sreća nas je pomilovala večeras. Široki jako dobar, šravi užitak ej bilo gledati ovakvu ekipu. Mi smo odigrali koliko smo mogli u ovom trenutku, a umalo da to nebude dovoljno, iako ni remi nebi bio loš. U proljetnom dijelu imamo bolji raspored od komšija i nevidim ih više kao konkurenta u borbi za titulu. Prije mislim da će Široki zakuhati, iako je 9 bodova puno.
- Prescritto
- Kontakt:
zelji se vratilo za poraz u prošloj sezoni, oni želji u zadnjoj minuti prošle, željo njima ove
ova je utakmica pokazala da se fudbal ovdje ipak igra, iz neutralne perspektive tekma je bila pravi melem za oči
ova je utakmica pokazala da se fudbal ovdje ipak igra, iz neutralne perspektive tekma je bila pravi melem za oči
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- vendeta1921
- Kontakt:
Ne volim vas, al ipak hvalalikusa je napisao/la:hvalasamocelik je napisao/la:Čestitke iz Zenice!

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Ma hajd nek se barem ovi stranacko obojeni ne qrce.... 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Šteta što večeras nismo odigrali neriješeno, duže bi se ova liga pratila, ali život ide dalje.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Samo steta za ovu nasu ligu u nas fudbal uopce sto pauza traje preko 100 dana.
Fakat sto prije treba uvodit promjene u ovaj sistem takmicenja.
Utakmica ubjedljivo najjaca u sezoni i onda velika praznina
Fakat sto prije treba uvodit promjene u ovaj sistem takmicenja.
Utakmica ubjedljivo najjaca u sezoni i onda velika praznina

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- MinjonKocka
- Kontakt:
Da sam birala kakvu ću pobjedu, ne bi mogla ljepše izabrati od ovog večeras
Dok oni postavljaju nakav vic o titulama i patikama, spominju bolesnog čovjeka, našu legendu u najgorim kontekstima, neku Evropu kao da se oni sami nisu obrukali u istoj(tamo nema Irfana), psuju, vrijeđaju itd( ko se ljuti...)
MI sa druge strane slavimo svoje heroje-Amara, Zebu, Tuceta, Adila, Zolu, Kvesu, Bogija, Vecu, Čolu, Selima, Svraku, Jamaka, Stanu i ostale
HVALA VAM I VOLIMO VAS

Dok oni postavljaju nakav vic o titulama i patikama, spominju bolesnog čovjeka, našu legendu u najgorim kontekstima, neku Evropu kao da se oni sami nisu obrukali u istoj(tamo nema Irfana), psuju, vrijeđaju itd( ko se ljuti...)

MI sa druge strane slavimo svoje heroje-Amara, Zebu, Tuceta, Adila, Zolu, Kvesu, Bogija, Vecu, Čolu, Selima, Svraku, Jamaka, Stanu i ostale
HVALA VAM I VOLIMO VAS
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- ficobahtic
- Kontakt:
Odlicna utakmica veceras i konacno smo na vrhu gdje nam je i mjesto! Mislim da smo nadmasili sami sebe jer nije bilo jednostavno igrati pod pritiskom, a svi smo cekali taj pogodak koji ce nas baciti u delirijum...
Interesantno je da nam se vratio nocas onaj penal iz Gradačca
a jos interesantnije je da nam se vratila i ona ruka iz Bijeljine
Veceras kad je bilo najsladje: 93', ruka, penal...slucajno ili ne!?
Nagradno pitanje o kom igracu je rijec?
Ostalo je Bekric i istorija!
ČUVA BOG ŽELJU SVOG!!!

Interesantno je da nam se vratio nocas onaj penal iz Gradačca

a jos interesantnije je da nam se vratila i ona ruka iz Bijeljine

Veceras kad je bilo najsladje: 93', ruka, penal...slucajno ili ne!?
Nagradno pitanje o kom igracu je rijec?

Ostalo je Bekric i istorija!
ČUVA BOG ŽELJU SVOG!!!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
čestitke na pobjedi i naslovu jesenskog prvaka
utakmica ekstra dobra, ja u PL nisam pogledao bolje odavno
jedina zamjerka= gađanje Bilobrka..
jedina zamjerka= gađanje Bilobrka..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
definitivno najbolja ove sezone ! Vasi igraci ko da imaju motor brzi pravoKevin je napisao/la:čestitke na pobjedi i naslovu jesenskog prvaka

Željeznicar za život cijeli !