ko jos gleda utakmicu???NedostatakZnanja je napisao/la:Samo da podsjetim da je protiv pravila foruma kultase podsjecati na istinu
Manite vi mlacenja prazne slame, zna li ko kakav nam je roster za sutra?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ko jos gleda utakmicu???NedostatakZnanja je napisao/la:Samo da podsjetim da je protiv pravila foruma kultase podsjecati na istinu
Manite vi mlacenja prazne slame, zna li ko kakav nam je roster za sutra?
Sariel je napisao/la:ko jos gleda utakmicu???NedostatakZnanja je napisao/la:Samo da podsjetim da je protiv pravila foruma kultase podsjecati na istinu
Manite vi mlacenja prazne slame, zna li ko kakav nam je roster za sutra?![]()
I ja sam ista budala. Al' šta nam obojici vrijedi kad nismo paralisolinas je napisao/la:Kako nema,ja sam budala,ali nemam para jbg
I 150k od Williamsa + ostali sponzori.Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
koliko je savez odvadio za neplacene kazne i obaveze za prethodni period ?Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
''Nek plaća, njemu je hiljada ko nama cener'' hahah. Tako su vrle Fukare govorileultrasstyle_tz je napisao/la:koliko je savez odvadio za neplacene kazne i obaveze za prethodni period ?Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
tako da smo i tu smijesni ispali sami po sebe, ovi sto su pravili bakljade Azmiru na kraju ne ostetise njega
Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Tačno. Ja ne znam kako imaju snage raspravljat ove prezvakane teme. Puno smo se digli za klub koji nikad ne osvaja ništaharry_90 je napisao/la:Ne treba se nervirat mi smo samo vraceni na fabricke postavke![]()
Razumijem kad se navijaci Zrinjskog,Satajeva,Zele,Sirokog nerviraju jer nece moci uzet ligu,kup ili izac na euro scenu,ljudi navikli godinama da to ostvare,kod nas je mentalitet daj da se samo ne ispadne,Slobode je bilo i bice,ne trebaju nam titule,samo hocemo fer sudjenje i da se na stadion ako ikako moze udje dzaba,da se prosverca polovka i meza i nama je top.
Ovo sa Azmirom za nas je bio sok,cuj borba na oba fronta i europa,nije to za nas.
Sta kaze Jasmin? Seoska varalica bez banke u djepu pokrala transe.emirzlaTu je napisao/la:Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Cuj gdje je,klub od vazduha haman funkcionise???
Eto Azmir bi svoje pare davo,nebi trosio od svog nasljednika da je ostalo![]()
A transe jos nema,sve dok se ne podnese isvjestaj gdje su utrosene transe za vrijeme prosle uprave sto se dobilo od grada
Izvjestaj je podnosen mjesecno o utrosenim sretstvima koje je Grad davao za vrijeme Azmira.I doznake su uredno dostavljane.emirzlaTu je napisao/la:Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
A transe jos nema,sve dok se ne podnese isvjestaj gdje su utrosene transe za vrijeme prosle uprave sto se dobilo od grada
Sta ce dostavit kad nisu dobili transesolinas je napisao/la:Izvjestaj je podnosen mjesecno o utrosenim sretstvima koje je Grad davao za vrijeme Azmira.I doznake su uredno dostavljane.emirzlaTu je napisao/la:Pa moro je neko doci,Azmir se povuko i odveo sa sobom koga je mogo,pa cak i igrace!!!Pare bi docekale ko god da je preuzeo klub,zar ne???Probisvjet je napisao/la:Ovi uhljupi su dosli kada su pare dospijevale, plus Krpu prodali. Gdje je 220k+150k eurica sto rece neko?
A transe od grada?
Nijedna nije dostavljena od vremena odbora do danas,tako da...
Imas i video gdje Azmir na skupstini govori o tome nema sanse da mu grad to prisije.
Haj ba. Malo se zapetljao u lazi kao i poslovodja mu.solinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
Znaci ti tvrdis da odbor i UO sada,nisu dobili ni jednu transu
izgleda da nije za cijeli periodsolinas je napisao/la:Pa ja govorim da je za vrijeme prosle uprave uredno napismeno podnosen izvjestaj gradu o tim parama.Ne znam za ove nista,uostalom
Znaci ti tvrdis da odbor i UO sada,nisu dobili ni jednu transu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.