crkni od muke. nema nema titule !hz033 je napisao/la:Čestitke na uspješno kupljenoj polusezoni.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
crkni od muke. nema nema titule !hz033 je napisao/la:Čestitke na uspješno kupljenoj polusezoni.
Vama je vec na pola polusezone nestalo para i zato vec 4-5 utakmica bez pobjede u gostima. Mislim da cete izboriti izlazak u Evropu, ali ovaj put nece biti Osima da vam na poklon da licencu. Ostajete bez Evrope.hz033 je napisao/la:Čestitke na uspješno kupljenoj polusezoni.
Pa evo jos ste priznali pa dobro sam ja rekao koverta jedna je legla Musi i ekipi koji su ko pi pi igrali, na stranu navijaci njihovi i sve sto se desilo, ali posto sam se malkice odljutio moracu da vam ipak cestitam na skandiranju samo to nista vise..edinedin je napisao/la:Ima se MOŽE se crknite....hz033 je napisao/la:Čestitke na uspješno kupljenoj polusezoni.
pmmaster44 je napisao/la:Zamolio bih da mi se javi zeljin navijac koji ima profil na youtube da mu posaljem video na kojem se vidi penal pa da postavi na youtube i ovdje da se vidi da je 100% cist i regularan. Nek posalje email u inbox.
Pa jesi ti dosao ovdije da jedes ****,ili je mozda bilo drugacije.Hajd dodjite sebi malo.DevilS je napisao/la:Zabijte 5 ako mozete???, sto niste......, pa vi ste sila bozija itd.. toliko ne zelim da dobijem ponovo ban radi vas slavite vi jesenju titulu do mile volje nas pustite!
Evo rekao je kolega sve necu ja vise nista pricati.HZ_ilidzaa je napisao/la:Cestitke na jesenjoj tituli.Nama niko nije kriv sto smo zjanili od slabasnog Radnika.Da li ste kupovali ili niste pokazat ce Europa k'o i uvjek.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Cestitke na jesenjoj tituli.Nama niko nije kriv sto smo zjanili od slabasnog Radnika.Da li ste kupovali ili niste pokazat ce Europa k'o i uvjek.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO MI RADIIIIPrescritto je napisao/la:i to iz penala u zadnjih 5 minuta, da se pojedu od muke i da sljedeca 3 mjeseca nemaju sna, ustvari oni ga nemaju nikako otkako se amar vratio
Evo konacno jedan normalan momak koji je dosao cestitati. Hvala ti druze puno.Hordas Doboj je napisao/la:Cesitam na pobjedi protiv listicana! Takodje mi je drago da ste se sjetili Vedrana...
Aha ko i Levskiexbabilon je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Cestitke na jesenjoj tituli.Nama niko nije kriv sto smo zjanili od slabasnog Radnika.Da li ste kupovali ili niste pokazat ce Europa k'o i uvjek.
Ona se Zeta nakupovala, ubi Boze...
?master44 je napisao/la:Zamolio bih da mi se javi zeljin navijac koji ima profil na youtube da mu posaljem video na kojem se vidi penal pa da postavi na youtube i ovdje da se vidi da je 100% cist i regularan. Nek posalje email u inbox.
I Saša Matić je vidio igranje rukom.
A sad cemo pocet nabrajat sve pobjede u Evropi ??HZ_ilidzaa je napisao/la:Aha ko i Levskiexbabilon je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Cestitke na jesenjoj tituli.Nama niko nije kriv sto smo zjanili od slabasnog Radnika.Da li ste kupovali ili niste pokazat ce Europa k'o i uvjek.
Ona se Zeta nakupovala, ubi Boze...
Ultras1921 je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOO MI RADIIIIPrescritto je napisao/la:i to iz penala u zadnjih 5 minuta, da se pojedu od muke i da sljedeca 3 mjeseca nemaju sna, ustvari oni ga nemaju nikako otkako se amar vratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.