pazi ja znam da smo mi sami sebi najveci neprijatelji i zato nikad nista nismo ni osvojili niti ostvarili. Prosle sezone prvi na tabeli, pruzila nam se prilika da osvojimo konacno nesto, svi protiv nas.. kod nas takva atmosfera defetizma, price o prodaji utakmica, dio navijaca namjerno bakljade pravi, igraci okrecu ledja navijacima itd itd. Kup vec prica da je prodan jer mora jedan srbin u evropu i umjesto da proradi inat kod publike, da napunimo stadion, je.emo igracima i upravi mater ako prodaju, podrzimo ih protiv sudijskih kradja i lobija mi svi sve znamo.wobly92 je napisao/la:Protiv uprave i njihovih srаnjа, ali ne protiv ekipe i rezultata. Ybg, ne bi se svi nervirali onda poslije poraza i kukali (više nego inače). Prije bih rekao da se upravi, pa i Vladi fućka za rezultate.ultrasstyle_tz je napisao/la: navijas al da izgubi, nedo bog povoljnog rezultata u Bijeljini opet bi ovdje kolektivna tragedija bila
Uprava najavila da je cilj bio LZP, i derbiji koje su osigurali, a Evropa nikako.
Dok je Vlado rekao da nikakvog pritiska nema i da tako igraju, i ne zna šta uopšte da očekuje od ekipe ove (ako nisi već, pročitaj tekst od onog navijača na tuzlanski..ba). Šta treba na to igrači tek da misle.
A mi kolektivno na sve to, pored svih problema u kojima je klub...
Znamo kur.cinu, znamo smao kako sebi skocit u stomak najbolje. Finale kupa, stadion nije pun jer prodalo se jbg. Sarajevo odlucujuca utakmica ako pobijedimo idemo u evropu nakon toliko godina, momci ih raskuju 4-0, na tribinama poluprazno. Jbg prodali drinu necu ja to ic gledat, kladionica radila.
Sve mi znamo kako sabotirat sami sebe. Ova uprava nema para, necu ja to ic gledat, bez para nema nista, necu ja na stadion . Pa napuni ko Sarajevo i Zeljo, skupi klubu 50.000 maraka po utakmici pa ce bit. "Nedam ja njima pare, nema izvjestaja kradu", nedam "seljaku" pare prodao Drinu na kladionici. Necu ja da idem na utakmice, nek ovi propadnu , cekam ja da se Azmir vrati, nece raja ne podrzava upravu. Pa ce se Azmir vratit i onda drugo pola grada nece na utakmicu, nece da nas "seljak koji prodaje utakmice vodi", "navijacima se ne okrecu ledja" i opet si na istom.
nema vise smisla nista ovdje pricati jer nema ljubavi prema klubu u smislu da se klubu nesto da. To ima mozda 1000 ljudi i to je to