FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po ovome ovaj Bajro nije zadovoljio???? Ili sam ja to nesto pogresno povezo 

Mes Que Un Club
Gotova je to stvar...nas je Bajro...amertiger je napisao/la:Po ovome ovaj Bajro nije zadovoljio???? Ili sam ja to nesto pogresno povezo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Znaci sutra (Subota) igramo zadnju prijateljsku u Srbiji protiv tog nekog srpskog kluba FK Crvenka??
Cito sam danas da cemo igrat protiv Osijeka na Grbavici, bas super utakmica. Nebi bilo lose kad bi odigrali koju tekmu protiv malo jacih ekipa prije dok se sezona nastavi.
Da li zna ko kako ida za fkzeljeznicar.com stranicom? Hoceli biti uskoro zavrsena?
Cito sam danas da cemo igrat protiv Osijeka na Grbavici, bas super utakmica. Nebi bilo lose kad bi odigrali koju tekmu protiv malo jacih ekipa prije dok se sezona nastavi.
Da li zna ko kako ida za fkzeljeznicar.com stranicom? Hoceli biti uskoro zavrsena?

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 29 jan 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug sto se tice ovog bajre bolje da nam nije ni dosao taj je i u jednoj vrbanjusi sjedio na klupi
Da ga nisam gledao i da Amar nije ljetos insistirao na njemu, mozda bi ta imala mjesta sto se tice njegovog kvaliteta...a ne zaboravimo da je gumena glava taj koji odlucuje ko ce igrati...ZELJO MOJA je napisao/la:drug sto se tice ovog bajre bolje da nam nije ni dosao taj je i u jednoj vrbanjusi sjedio na klupi
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eh kad smo mi Wolfsburg derali .. I to u hendikepu .. 
Oni sad u LP-a a mi evropske utakmice godinama gledamo samo na FTV, BHT, OBN ...

Oni sad u LP-a a mi evropske utakmice godinama gledamo samo na FTV, BHT, OBN ...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sreca pa imamo struje i da se ne puca...dace bogStole iz Bora je napisao/la:Eh kad smo mi Wolfsburg derali .. I to u hendikepu ..

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Da ga nisam gledao i da Amar nije ljetos insistirao na njemu, mozda bi ta imala mjesta sto se tice njegovog kvaliteta...a ne zaboravimo da je gumena glava taj koji odlucuje ko ce igrati...[/quoSeyo_TM je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:drug sto se tice ovog bajre bolje da nam nije ni dosao taj je i u jednoj vrbanjusi sjedio na klupi
E DRUG VIDJECEMO AKO POTPISE STA SMO DOBILI, A JA GA ZNAM VEOMA DOBRO ,KAD MU JE I BRACU U VRBANJUSI REKAO DA MU JE BOG DAO DVIJE LIJEVE NOGE SVE TI JE JASNO
ko eto on neki strucnjak
braco-gumena glava
braco-gumena glava
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma raja je pocela cirkuzat ko pojacava zelju ako mislimo na istog igraca Bajro Spahić
Ti si sigurno fulio...jer ovaj nit ima "dvije lijeve" a i da ga znas vrlo dobro sigurno nebi tako govorio...ZELJO MOJA je napisao/la:ma raja je pocela cirkuzat ko pojacava zelju ako mislimo na istog igraca Bajro Spahić
Pogotovo vise vjerujem Amarovom sudu nego gumenom glavicu...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koje je godiste taj "tvoj" Bajro i kad je igrao u Vrbanjusi?ZELJO MOJA je napisao/la:ma raja je pocela cirkuzat ko pojacava zelju ako mislimo na istog igraca Bajro Spahić
AMAR OSIM
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ne bi ti tacno znao reci al mislim da je nesto imedju 82 i 86 vozi spaket trula visnja
Neko je ovdje spomuno sta vozi, al mislim da s paket nije i bajri je 23...ZELJO MOJA je napisao/la:ne bi ti tacno znao reci al mislim da je nesto imedju 82 i 86 vozi spaket trula visnja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mescini da to nije taj isti Bajro, bice da si ga zamjenio.ZELJO MOJA je napisao/la:ne bi ti tacno znao reci al mislim da je nesto imedju 82 i 86 vozi spaket trula visnja
Samo jos nesto nevezano za Bajru. Napisao si na temi o Celiku da je sve dobro (sto valja) otislo iz Zelje i da je ekipa nula. Sta tj. ko je napustio Zelju u zimskoj pauzi?
AMAR OSIM
Želju nije niko napustio osim onog Cocalića ja mislim.
-
- Kontakt:
jos da se moze download cim kliknes pocne pjevati...ali u svakom slucaju hvala brate
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma to je taj igrac siguran sam al nema veze vidjeces kaka krene sezona sta smo dobili a znam i sto ga je osim trazio al nije za ovog foruma
koliko znam otisao je cocalic ,a i bekric ce 90 posto , ko je ostao jos da bi covjek mogao reci da ima igraca u ekipi mozda mesanovic ,rovcanin i culum
koliko znam otisao je cocalic ,a i bekric ce 90 posto , ko je ostao jos da bi covjek mogao reci da ima igraca u ekipi mozda mesanovic ,rovcanin i culum
pa yeboga ti save link as...vjeran1987 je napisao/la:jos da se moze download cim kliknes pocne pjevati...ali u svakom slucaju hvala brate

vama je ove godine kup jedina sansa za evropu i mozete ga osvojiti ako vam mi ne budemo pravili probleme,a mislim da necemo dacemo vam kup

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.