Vidim vi ste upuceni kada se koji turnir igraArogantni je napisao/la:Ako moze nek neko postavi link za izvlacenje turnira gore na Cevljanovicima ja mislim izvlacenje pocinje u pola 2...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidim vi ste upuceni kada se koji turnir igraArogantni je napisao/la:Ako moze nek neko postavi link za izvlacenje turnira gore na Cevljanovicima ja mislim izvlacenje pocinje u pola 2...
Vjerovatno si htio reci finale zavrsnice prvenstva, a ne kupa obzirom da su nade Sarajeva vec osvojile istiEmir_ZENICA je napisao/la:Kako Vam je sjednica u 17h kad Vam juniori igraju finale kupa u 18h valjda bi trebali doci pogledati
Kup huh, prvenstvo je važnije 10000x, zna se ko je najbolji evo već drugu godinu zaredomtigar je napisao/la:Vjerovatno si htio reci finale zavrsnice prvenstva, a ne kupa obzirom da su nade Sarajeva vec osvojile istiEmir_ZENICA je napisao/la:Kako Vam je sjednica u 17h kad Vam juniori igraju finale kupa u 18h valjda bi trebali doci pogledati
Virtu4l je napisao/la:Plačite maleni, plačite...
Greskom sam napisao kupa,zavrsnica prvenstva na to sam misliotigar je napisao/la: Vjerovatno si htio reci finale zavrsnice prvenstva, a ne kupa obzirom da su nade Sarajeva vec osvojile isti
suman je clan BP i on jedini valja od postojece garniture..nema nista lose tu i da on ostane...prioritet je druge otjerat,svi znamo koje..al cisto sumnjamSamo F.K.S !! je napisao/la:dobio sam od N.N osobe prije skupstine informaciju da suman ostaje predsjednik ! :@@@@@ nadam se da nece biti ovako i da ne furam vas!
Bolje i on nego Blekic...a kao sto sarajlija89 rece, on je clan BP tako da ga vjerovatno i oni guraju, i sigurno je bolji od Blekica cije ime se provlaci po mnogim temama, ali sacekajmo jos maloSamo F.K.S !! je napisao/la:dobio sam od N.N osobe prije skupstine informaciju da suman ostaje predsjednik ! :@@@@@ nadam se da nece biti ovako i da ne furam vas!
dado83 je napisao/la:Celik-Sarajevo 0-1
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kulinban1189 i 20 gostiju.