FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

medjed_orijas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la medjed_orijas » 19 avg 2011, 16:44

nasi napokon otputovali za Trebinje uz dosta muka

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 avg 2011, 17:05

Sretno momcima,nadam se da mogu bod uzeti sa ovog gostovanja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 avg 2011, 17:19

sta je sa onih protesta za sutra, nit se prica o njima, nit sam ja vidio nekih plakata, objava u medijima itd itd..to haman il je i organizator odustao od toga il ce onih 50-ak ljudi koji ce dzaba doc sutra samo bit legitimisani od policije i bezveze i sebi problem napravit. A to nam je trebao biti dan D, sutra ako ne bude 500 ljudi na tom okupljanju, mozes halalit i Slobodu i sport i sve, to ce samo pokazati koliko smo organizvovani , koliko smo uopste sposobni i voljni da se borimo za Slobodu i koliko je ljude briga za svim tim...nazalost danas s kim god pricas niko nema pojma za to sutra. a realno zadnjih par dana sem objave na fb ni ja nisam vidio nista pa zato i pitam jel to otkazano. vucem raju za rukav da dodje da bi se i ja osramotio sutra :D ??
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 avg 2011, 17:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je sa onih protesta za sutra, nit se prica o njima, nit sam ja vidio nekih plakata, objava u medijima itd itd..to haman il je i organizator odustao od toga il ce onih 50-ak ljudi koji ce dzaba doc sutra samo bit legitimisani od policije i bezveze i sebi problem napravit. A to nam je trebao biti dan D, sutra ako ne bude 500 ljudi na tom okupljanju, mozes halalit i Slobodu i sport i sve, to ce samo pokazati koliko smo organizvovani , koliko smo uopste sposobni i voljni da se borimo za Slobodu i koliko je ljude briga za svim tim...nazalost danas s kim god pricas niko nema pojma za to sutra. a realno zadnjih par dana sem objave na fb ni ja nisam vidio nista pa zato i pitam jel to otkazano. vucem raju za rukav da dodje da bi se i ja osramotio sutra :D ??
Potpisujem tvoj post, upravo sam i ja htio napisati nesto o ovome, izgleda nista od protesta, niko nista ne govori o tome :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 20 avg 2011, 00:06

Frutek je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Evo malo stadion iz pticije perspektive :D (desni klik i view image da vidite cijelu sliku)

slika
Dobro ce ovo izgledat, joj kad bude gotov pa napravim Wallpaper :lol: :mrgreen:

Jao areneeee :lol:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 20 avg 2011, 03:42

fukara87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je sa onih protesta za sutra, nit se prica o njima, nit sam ja vidio nekih plakata, objava u medijima itd itd..to haman il je i organizator odustao od toga il ce onih 50-ak ljudi koji ce dzaba doc sutra samo bit legitimisani od policije i bezveze i sebi problem napravit. A to nam je trebao biti dan D, sutra ako ne bude 500 ljudi na tom okupljanju, mozes halalit i Slobodu i sport i sve, to ce samo pokazati koliko smo organizvovani , koliko smo uopste sposobni i voljni da se borimo za Slobodu i koliko je ljude briga za svim tim...nazalost danas s kim god pricas niko nema pojma za to sutra. a realno zadnjih par dana sem objave na fb ni ja nisam vidio nista pa zato i pitam jel to otkazano. vucem raju za rukav da dodje da bi se i ja osramotio sutra :D ??
Potpisujem tvoj post, upravo sam i ja htio napisati nesto o ovome, izgleda nista od protesta, niko nista ne govori o tome :?
trebao bi biti protest i kako sam cuo okupljanje je u 11 na trgu, samo nisam optimista u vezi tog sto se tice odaziva ljudi ...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2011, 12:50

Danas sa Leotarom,volio bih da se ponovi rezultat kao iz prosle sezone ali tesko ..

Sudija Ognjen Valjic,nadam se da ce sudit pravedno ovaj mec ..

U prosloj sezoni sudijo nam je dva puta na strani (Celik i Drina),polovican ucinak,jedan poraz i jedna pobjeda..

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 20 avg 2011, 12:51

Fkr.87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
trebao bi biti protest i kako sam cuo okupljanje je u 11 na trgu, samo nisam optimista u vezi tog sto se tice odaziva ljudi ...
Na protesnu šetnju u Tuzli nije došao niko.Na protesnu šetnju u Tuzli od hotela Tuzla do nekadašnjeg hotela Bristol, koja je najavljivana preko Facebook mreže, u zakazano vrijeme 11:55 sati nije došao niko. Da budemo precizni, ispred zgrade Jupiter bila su dva mladića sa obilježjima Slobode i navijačke skupine "Fukare", ali masovnijeg odaziva nije bilo, te taj podatak jasno odslikava odnos simpatizera (ako ih još uvijek ima) prema Slobodi i ostalim tuzlanskim sportskim kolektivima.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 12:55

harry_90 je napisao/la:Danas sa Leotarom,volio bih da se ponovi rezultat kao iz prosle sezone ali tesko ..

Sudija Ognjen Valjic,nadam se da ce sudit pravedno ovaj mec ..

U prosloj sezoni sudijo nam je dva puta na strani (Celik i Drina),polovican ucinak,jedan poraz i jedna pobjeda..
Taj bi ti rođenu majku prodao za pare.Bojim se da ako Leotar ponudi pare ovom nečovjeku,da nemate šta tražiti u Trebinju,nadam se da griješim.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2011, 13:10

Maloprije kad sam prolazio kraj jupitera nigdje zive duse,ja se samo okrenem i odem kuci,SRAMOTA !!!

I bunimo se sto je situacija u klubu ocajna,kada navijacima Slobode nije stalo do nje,svako je jak na rijecima,al kad treba te rijeci pretvorit u djela nigdje nikog.

Ionako je ovo slabo organizovano,nigdje plakata,samo se na fb pojavio event i nista vise..

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 avg 2011, 13:12

harry_90 je napisao/la:Maloprije kad sam prolazio kraj jupitera nigdje zive duse,ja se samo okrenem i odem kuci,SRAMOTA !!!

I bunimo se sto je situacija u klubu ocajna,kada navijacima Slobode nije stalo do nje,svako je jak na rijecima,al kad treba te rijeci pretvorit u djela nigdje nikog.

Ionako je ovo slabo organizovano,nigdje plakata,samo se na fb pojavio event i nista vise..
Ti FB eventi su glupost.
Kad grupa nesto oficijelno odluci svi ce to i znati. Radice se plakati i sve sto treba da sto vise ljudi dodje a ne FB event, hahah :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 avg 2011, 13:16

koja ba Sloboda , koje Fukare , danas sam sve vidio svojim ocima. I ovo sto ljudi pricaju o nama i grupi nije tacno nego je milion puta gore nego sto ljudi pricaju. Sreca pa se ne osramoti i ne rece ljudima da dodju vec se poslije s njima dogovorio, ljudi mi govore kako ce bit ja ne vjerujem. Bojao sam se da ovo nece uspjeti , da ce biti 50-ak ljudi ALI NI U NAJLUDJIM SNOVIMA NISAM MOGAO ZAMISLITI DA CE GORE BITI TROJE LJUDI i onaj reporter Skokic cini mi se, i on dzaba dosao.

Ne mogu opisati kako se osjecam, jednostavno NEMAMO VISE NIKAKVO PRAVU DA SE ZALIMO ZA BILO KOGA , NI ZA JASMINA NI ZA UPRAVU NI ZA STANJE U KLUBU, DANAS SMO ISPUCALI SVAKO PRAVO. Jbg desilo se ono cega sam se najvise bojao, ubili su Slobodu u ljudima koji su sposobni da nesto organizuju. U ovu sad garnituru Fukara nisam ni polagao nikakve nade, ali da ce ovako biti da mi je neko rekao ne bih mu vjerovao.

Ne znam kako mozete pricati o utakmici i jos o necem vezano za klub, to je sve nebitno danas nam je bio dan D i pokazali smo se. Danas smo poslali JASNU PORUKU DA SLOBODNO MOGU UGASITI SVE KLUBOVE, NECE NIKO PRSTOM MRDNUTI.

jednostavno ne mogu opisati koliko sam frustriran bez obzira sto sam ocekivao ovako nesto(slab odziv bolje receno ali ovako nesto ni u snu), i pretpostavio, al jbg ponada se covjek.

Sve se nadam da cu cut il negdje procitat da je policija zabranila okupljanje na trgu, da je bilo nekog belaja, da je policija usla u trag organizatorima pa ih sprijecila da organizuju. Sve se nadam da cu cut tako nesto cuti da bude bar malo lakse, da ne mislim da je na proteste za spas Slobode i ostalih klubova doslo 5 ljudi ukljucujuci i predstavnika medija :(

mada cim gore nije bilo ni jednog policajca , cak ni uniformisanog, znaci da su i oni ZNALI da od toga nema nista, nasli organizatora i rekli "dijete ne zaje.avaj se bezveze"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 avg 2011, 13:40

Izgleda bilo više predstavnika medija nego protestanata, je li bilo policije uopšte.Usput u Trebinju nemate šanse za bodove jer Jović najavljuje agresivno do pobjede .Samo da vam djecu ne istuku dole. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2011, 14:05

Sad slobodno mogu ugasit FK i KK Slobodu,danas smo dokazali koliko nam je stalo do sporta u nasem gradu.

Ee moja Sloboda crno ti se pise,kada su svi digli ruke od tebe !!

Bas me zanima reakcija onih koji su organizovali fb event pred zgradom opstine.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 20 avg 2011, 14:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:koja ba Sloboda , koje Fukare , danas sam sve vidio svojim ocima. I ovo sto ljudi pricaju o nama i grupi nije tacno nego je milion puta gore nego sto ljudi pricaju. Sreca pa se ne osramoti i ne rece ljudima da dodju vec se poslije s njima dogovorio, ljudi mi govore kako ce bit ja ne vjerujem. Bojao sam se da ovo nece uspjeti , da ce biti 50-ak ljudi ALI NI U NAJLUDJIM SNOVIMA NISAM MOGAO ZAMISLITI DA CE GORE BITI TROJE LJUDI i onaj reporter Skokic cini mi se, i on dzaba dosao.

Ne mogu opisati kako se osjecam, jednostavno NEMAMO VISE NIKAKVO PRAVU DA SE ZALIMO ZA BILO KOGA , NI ZA JASMINA NI ZA UPRAVU NI ZA STANJE U KLUBU, DANAS SMO ISPUCALI SVAKO PRAVO. Jbg desilo se ono cega sam se najvise bojao, ubili su Slobodu u ljudima koji su sposobni da nesto organizuju. U ovu sad garnituru Fukara nisam ni polagao nikakve nade, ali da ce ovako biti da mi je neko rekao ne bih mu vjerovao.

Ne znam kako mozete pricati o utakmici i jos o necem vezano za klub, to je sve nebitno danas nam je bio dan D i pokazali smo se. Danas smo poslali JASNU PORUKU DA SLOBODNO MOGU UGASITI SVE KLUBOVE, NECE NIKO PRSTOM MRDNUTI.

jednostavno ne mogu opisati koliko sam frustriran bez obzira sto sam ocekivao ovako nesto(slab odziv bolje receno ali ovako nesto ni u snu), i pretpostavio, al jbg ponada se covjek.

Sve se nadam da cu cut il negdje procitat da je policija zabranila okupljanje na trgu, da je bilo nekog belaja, da je policija usla u trag organizatorima pa ih sprijecila da organizuju. Sve se nadam da cu cut tako nesto cuti da bude bar malo lakse, da ne mislim da je na proteste za spas Slobode i ostalih klubova doslo 5 ljudi ukljucujuci i predstavnika medija :(

mada cim gore nije bilo ni jednog policajca , cak ni uniformisanog, znaci da su i oni ZNALI da od toga nema nista, nasli organizatora i rekli "dijete ne zaje.avaj se bezveze"
o tome sam pricao davno neko mi kaze sta pljujes po Slobodi i Fukarama,a znam kako smo se mi borili i znam da ovo sto radite nije rjesenje jer su Fukare kao grupa trebale ogranizovat protest,bolje 200 fukara nego 1000obicnih ljudi al eto,i pored protesta ima tu i drugih nacina borbe al eto da ne solim pamet!P.S manite se FB i interneta nije to rjesenje,kakve organizacije crne preko FB
Fina Gradska sarajevska raja

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 20 avg 2011, 15:00

DRHAUSE dana 20 aug 2011, 13:40
Izgleda bilo više predstavnika medija nego protestanata, je li bilo policije uopšte.Usput u Trebinju nemate šanse za bodove jer Jović najavljuje agresivno do pobjede .Samo da vam djecu ne istuku dole. 8-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nije mi jasno zašto si toliko siguran da će nas dobiti?Mi imamo hajdučko srce .Borit ćemo se do zadnjeg atoma snage,a za batine se ne brini i naša djeca znaju vratiti.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 avg 2011, 15:12

gauco je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Na protesnu šetnju u Tuzli nije došao niko.Na protesnu šetnju u Tuzli od hotela Tuzla do nekadašnjeg hotela Bristol, koja je najavljivana preko Facebook mreže, u zakazano vrijeme 11:55 sati nije došao niko. Da budemo precizni, ispred zgrade Jupiter bila su dva mladića sa obilježjima Slobode i navijačke skupine "Fukare", ali masovnijeg odaziva nije bilo, te taj podatak jasno odslikava odnos simpatizera (ako ih još uvijek ima) prema Slobodi i ostalim tuzlanskim sportskim kolektivima.
Jedan od ta dva mladića sam bio ja (ako mislimo na iste onaj sa salom). Ovdje nisu krivi clanovi Fukara, nego organizator. Znam 10 ljudi koji su danas kao i ja trazili mjesto okupljanja. Bio sam svugdje, jedni kazu trg drugi Jupiter treci Opstina. A ne znam zasto je bilo tesko organizatoru isprintati crno-bijele plakate A4, pa to moze svako. :roll:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 avg 2011, 15:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:koja ba Sloboda , koje Fukare , danas sam sve vidio svojim ocima. I ovo sto ljudi pricaju o nama i grupi nije tacno nego je milion puta gore nego sto ljudi pricaju. Sreca pa se ne osramoti i ne rece ljudima da dodju vec se poslije s njima dogovorio, ljudi mi govore kako ce bit ja ne vjerujem. Bojao sam se da ovo nece uspjeti , da ce biti 50-ak ljudi ALI NI U NAJLUDJIM SNOVIMA NISAM MOGAO ZAMISLITI DA CE GORE BITI TROJE LJUDI i onaj reporter Skokic cini mi se, i on dzaba dosao.

Treba ponoviti proteste, ali organizovati na pravi nacin. Sad onaj "organizator" na fb-u laze da je bilo 20 ljudi. :evil:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2011, 15:36

Hoce li vidoviti portal prenosit tekstualno mec sa Leotarom,kao sto su radili kada smo igrali prvo kolo sa Sarajevom ?

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 20 avg 2011, 17:43

Jogunčić promašio penal, kakva šteta, mogli smo do iznenađenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.