Bit ce kazna za sudiju i to je to. Prosle godine utakmica BVB - Volfsburg, Schmelzera pogodila lopta u glavu, a sudija svirao penal i dao crveni Schmelzeru. Sudija suspendovan i zabranjeno mu da sudi tekme BVB-u. Mislim da od ponavljanja vecerasnje utakmice nema nista...Neutral je napisao/la:Mora se ponoviti meč i ja to očekujem.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ima,ima.Nece savez dopustiti ovu bruku.kraljttbvb je napisao/la:Bit ce kazna za sudiju i to je to. Prosle godine utakmica BVB - Volfsburg, Schmelzera pogodila lopta u glavu, a sudija svirao penal i dao crveni Schmelzeru. Sudija suspendovan i zabranjeno mu da sudi tekme BVB-u. Mislim da od ponavljanja vecerasnje utakmice nema nista...Neutral je napisao/la:Mora se ponoviti meč i ja to očekujem.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kisli je ispao šupak i on je sada toga svjestan ali biće mu kasno. To se vidjelo na intervjuu nakon meča gdje se pokušao opravdati. Drugim riječima, uvjeriti i druge u svoje laži.index_ je napisao/la:Hahahah...jao kakav je go priznat. Ali ne mogu da vjerujem da se strijelac ovog gola ovako usutio. haha... jos se za glavu uhvatio kako je malo falilo da zavrsi u golu...
Istog sam mišljenja. I nešto mi drago (jedan + na ovu nepravdu) da se tetkica Feler još više kofrči kada bude morao ganjati termin za novu utakmicu.samo_lijevo je napisao/la:Nece savez dopustiti ovu bruku.
Hoffi je egal, imaju cajta.
Vom Jäger zum Gejagten
- gerdmuller
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Uns ist es natürlich unangenehm, so zu gewinnen. Aber die Hoffenheimer haben hier so viel Geld in ein neues Stadion investiert – vielleicht sollten sie auch mal in gescheite Tor-Netze investieren
Rudi Völler bei Sky

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Spekulice se da se utakmica nece ponoviti, jer FIFA navodno to ne dopusta DFB-u, jer isti smatraju da je to bila tzv. Tatsachenentscheidung ili na engleskom factual decision.
Helmer je isto tako veceras izjavio da je 1994 nakon odluke DFB-a da se utakmica ponovi FIFA zaprijetila DFB-u da ce mu oduzeti dva boda kada su kvalifikacije za tadasnje SP bile u pitanju.
DFB mora ponoviti ovu utakmicu, jer FIFA jedino sto im moze uraditi oduzeti par bodova gdje bi opet zavrsili ispred Svedske, ili da ih izbace iz sesira gdje su smjesteni nosioci za SP, a ni jedna ni druga odluka nece nasteti Njemackoj reprezentaciji.
Helmer je isto tako veceras izjavio da je 1994 nakon odluke DFB-a da se utakmica ponovi FIFA zaprijetila DFB-u da ce mu oduzeti dva boda kada su kvalifikacije za tadasnje SP bile u pitanju.
DFB mora ponoviti ovu utakmicu, jer FIFA jedino sto im moze uraditi oduzeti par bodova gdje bi opet zavrsili ispred Svedske, ili da ih izbace iz sesira gdje su smjesteni nosioci za SP, a ni jedna ni druga odluka nece nasteti Njemackoj reprezentaciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Rekordmeister
- Kontakt:
Svasta boze dragi
Haj ako nista ljepo je bar privremeno vidjeti Leverkusen na 1 mjestu budi to u meni neku nostaligiju,sjetice se stariji oni ljepih u dobrih vremena prije 10-setak godina kad su igrali Ponte,Babic,Franca itd kad su tek poceli sa 1 etapom renoviranja svog stadiona te godine je Bayern izgubio u Rostocku od Hanse Kahn dobi crveni u 90 jer je u protivnickom sesnestercu nabio loptu rukom nakon kornera,volim nogomet i sve klubove ne mrzim ni jedan i sad gledam ovu balavurdiju na forumu kako laju i pricaju o nekim kompleksima ne voli nogomet vec mrze sve osim svog kluba to je dijagnoza (BOLEST) ljep pozdrav dobri ljudi i dobri navijaci poenta nogometa je u ljepoti u globalu al j,ebu ga u zadnje vrijeme primitivizam posebno na forumima diljem svjeta,sjetite se prije okrsaja Schalke i Leverkusena nas i Boruseije kad su Brazzo i Jancker donjeli super vaznu pobjedu iz Dortmunda kad nas je Schalke znao otresti i vratiti u stvarnost nakon grandiozni pobjeda u LP ili Leverkusen koji je znao odljepiti Deportivo sa pola snage ehhhhhh

- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
zasto?gerdmuller je napisao/la:Hate hoppenheim
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
odlična utakmica na selu. golovi su malo sumljivi, ali sačekajmo oko sokolovo prije konačnog suda.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ludilo.
Sudije treba suspendovati najmanje godinu dana, jer ovo fakat narusava ugled Njemackog nogometa, ako vec isti nije narusen kada je sudjenje u pitanju.

Sudije treba suspendovati najmanje godinu dana, jer ovo fakat narusava ugled Njemackog nogometa, ako vec isti nije narusen kada je sudjenje u pitanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cautinho
- Kontakt:
Čudna situacija.
Ok,gol nije trebao biti priznat,ali otkud tolika rupa tu.
Naravno,da vidimo sta ce DFB reci pa onda cemo suditi.
Ok,gol nije trebao biti priznat,ali otkud tolika rupa tu.
Naravno,da vidimo sta ce DFB reci pa onda cemo suditi.
Keep walking.
- gerdmuller
- Kontakt:
Dietmar Hoppsecer je napisao/la:zasto?gerdmuller je napisao/la:Hate hoppenheim
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nema govora o ponavljanju utakmice, to se jednostavno ne radi, i ko misli da će do toga doći jednostavno ne poznaje materiju
, drugi izraz ne mogu iskoristiti.
Rezultat je upisan,
a također i kritike na račun Kislinga su neprimjerene.
Sekunde su u pitanju, adrenalin radi, iako je u trenu vidio loptu pored gola,
u sljedećem trenu je vidjeti unutar gola je toliko nevjerovatno da ni sami sebi ne vjerujete.
Opravdan potez ovog fudbalera, i glavnom sudiji je bilo teško,
ko to ne razumije ne treba uopšte da komentariše.
Moguće sankcije su za pomoćnika koji je provjeravao ispravnost instrumenata, te za Hofenhajmove redare što nisu pripremili teren.

Rezultat je upisan,
a također i kritike na račun Kislinga su neprimjerene.
u sljedećem trenu je vidjeti unutar gola je toliko nevjerovatno da ni sami sebi ne vjerujete.

Opravdan potez ovog fudbalera, i glavnom sudiji je bilo teško,
ko to ne razumije ne treba uopšte da komentariše.
Moguće sankcije su za pomoćnika koji je provjeravao ispravnost instrumenata, te za Hofenhajmove redare što nisu pripremili teren.

nije prvi put
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Presipa iz supljeg u prazno.
Cuj adrenalin,pa nije finale lige prvaka u pitanju...ne moze biti jasnija situacija,vidio je i on itekako dobro cijelu situaciju.Imao je najbolji ugao gledanja od svih prisutnih na terenu.Klare je napisao/la: a također i kritike na račun Kislinga su neprimjerene.
u sljedećem trenu je vidjeti unutar gola je toliko nevjerovatno da ni sami sebi ne vjerujete.![]()
Jeste dosta i do sudije, ali hajmo biti iskreni i reći da stvarno većina nas ne bi onu situaciju ispravno procijenila i dosudili bi gol. Propust je što mreža nije bila ispravna i odkud ona šupljina da lopta onako prođe....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sudija je pitao Kislinga i on je odgovorio da nije siguran.I normalno je da ce priznati gol,ipak je lopta bila u golu.Jedini problem je sto je supa. Kisling presutio da je vidio loptu pored gola.Da je to priznao mogao se sudija uvjeriti da je rupa u mrezi,to su minut poslije signalizirali igraci koji su se zagrijavali.
Ex-Fifa-Schiedsrichter und Sky-Experte Markus Merk (51): „Ich bin kein Justiziar. Es gibt die Tatsachenentscheidung im Fußball. Ich war und bin immer für Gerechtigkeit im Fußball. Für mich kann es nur eine Entscheidung geben: Wiederholungsspiel.“
Ex-Fifa-Schiedsrichter und Sky-Experte Markus Merk (51): „Ich bin kein Justiziar. Es gibt die Tatsachenentscheidung im Fußball. Ich war und bin immer für Gerechtigkeit im Fußball. Für mich kann es nur eine Entscheidung geben: Wiederholungsspiel.“
Sreca pa se ovo nije desilo u Seriji A , Juventusu.Uvjeren sam da bi im Serija B opet bila neminovnost.
Sramota i nista vise.Sramota za Kislinga, sramota za sudiju , najveca sramota za ligu.

Sramota i nista vise.Sramota za Kislinga, sramota za sudiju , najveca sramota za ligu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
telekom, adidas, audi tj. vw tj. porshe tj. lamburdjini....gerdmuller je napisao/la:Dietmar Hoppsecer je napisao/la:zasto?gerdmuller je napisao/la:Hate hoppenheim
ima li razlike? naravno da nema.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.