Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Izgubljen Skomina totalno.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ode Firminjo van...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Daj Llorentea i Mouru ranije, šta čekaš.. Vadi Kejnaru
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ni jedni ni drugi nisu zaslužili da igraju ovo finale, a posebno ga nije zaslužio ovaj Vladimir Bjelica da sudi, joj Kane igrač neki, pa Stuha Ahmetović bi večeras korisniji bio
Tottenham bi.bio bolji da Alli izadje a udje Milner u Liverpool
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poke ne smije zamijeniti nikog
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tvoj uticaj na rezultate je veci od njegovog.leorey je napisao/la:Ovaj Alli ima utjecaj na utakmice haman ko i ja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
cekas mjesec dana na utakmicu da bi gledao ovu splacinu i nabijanje haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jedina utjeha mi je ovo apsulutno sranje od fudbala koje igraju obje ekipe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da Leorey nije rekao Liverpool mislio bih da je ovo gotovo. Ovako valja cekati do zadnje sekunde.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
prevelika pauza je uradila svoje i rani gol
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Jesam rekao da dobija Liverpool heheharden je napisao/la:Tvoj uticaj na rezultate je veci od njegovog.leorey je napisao/la:Ovaj Alli ima utjecaj na utakmice haman ko i ja
27.10.2020
Kakvo je smece od igrača Ali, strasno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Smiri se.Ovako je i boixos trcao pred ruduleorey je napisao/la:Jesam rekao da dobija Liverpool heheharden je napisao/la:Tvoj uticaj na rezultate je veci od njegovog.leorey je napisao/la:Ovaj Alli ima utjecaj na utakmice haman ko i ja
#Punoljetstvo
Svaka utakmica knockout faze je bila bolja od ovoga.
Ovo treba ići na produžetke i penale, pa ko pobjedi, pobjedi. Ovako ni jedni ni drugi ne zaslužuju trofej, pogotovo ne na konto diskutabilnog penala.
Ovo treba ići na produžetke i penale, pa ko pobjedi, pobjedi. Ovako ni jedni ni drugi ne zaslužuju trofej, pogotovo ne na konto diskutabilnog penala.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
virgil caca
Jao koja je prevara Son, Višća je dosta bolji, ali pored Cityja, Juventusa, Ajaxa mi smo primorani gledati ovaj nefudbal
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** mater nikad više u historiji finale nećeš igrat i opet ovako anemično i mlohavo izgledaš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.