FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2017, 21:05

Ja sam te Ordagic, Merzic, Veselinovic i Subic vec davno prezalio.

Za narednu sezonu manje vise ekipi da lici na nesto ce trebati 2 napadaca, krilo, zadnji vezni, ofanzivni vezni, 2 beka i 2 stopera. Znaci sigurno 8-9 igraca jer je Subic na postudbi, Veselinovic i Merzic vec u glavama van Slobode, Ordagic zapikan da ga prodaju, pa eto uz njih sigurno neki kao Efendic i Stjepanovic ce otici i Zec ako bude imao inostranu ponudu jer je sa upravom dogovorio da u slucaju bilo kakve ponude koja mu dodje vani imaju duznost da ga puste.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 06 apr 2017, 21:23

Probisvjet je napisao/la:Ja predlazem da mi svi slobodasi uzmemao-platimo jednog psihologa da nas lijeci ovisnosti. Bar da budemo rahat i da nas ne kupuju titule.
Da on ovdje drzi seanse, a mi na nekoj vrsti odvikavanja.
Evo ja cu poceti ovako.
**** Ordagu, Efea i sve dobre igrace. Ne mogu nam ime ukrasti! :cool:
Nas ne kupuju titule, i kad gubis i kada gubis ja cu reci sampion! :cool:
Zivio Macak, zivio Azmir, Sabovici oni su nasa dika. :salut:
Ne javljajte mi za stream ni ako budemo evropu igrali. Na odvikavanju sam. Samo sportsko plivanje i preplivavanje Panonike! :salut:
Ima li sezonska za Panoniku?
Ima :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 apr 2017, 21:25

Al makar za Ordagica cemo sta uzet. Nadam se da ce i on u AIK. Moze osigurat egzistenciju i itekako napredovat. A sto se Azmira tice to je jedan veliki gospodin koji zasluzuje da mu cijeli stadion ustane kad se pojavi na Tusnju. Uvijek i uvijek. Jedini koji nije uzimao, vec davao klubu
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2017, 21:30

Ma sad u subotu sirotinja uzvraca udarac dobijamo Radnik 0:1 :pray:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2017, 21:32

Pa nije valjda da je neko ovdje nesto ocekivao od ovog NJUO, jos kad su postavili onog za nekog anam tam sportskog direktora, dajte ne yebite vise......pa ovi likovi sto vode Slobodu su duboko zalutali u iole ozbiljno vodjenje kluba, pa oni ne bi znali kada bi sponzor kluba bio Fly Emirates.....ovaj klub moze samo spasiti privatizacija i taj koji kupi klub da ga makne daleko od JU Tusanj i da nema nikakve veze sa gradom i lesinarima......ocekujem totalno osipanje igraca i rasulo u narednom periodu.
🔴⚫️

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 06 apr 2017, 21:38

Daj da vidimo taj podmladak Fukara nek se dokazu u nedelju da bodre momcice trebat ce im itekako, a zeljo je njihova redovna musterija !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2017, 21:42

Sta je ovo Slon opleo po potezima uprave, zar nisu oni medijski partneri? Ili je to sada preuzeo Zlatko Berbic :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 21:43

Ma ja sam sebe tjesio da ce biti dobro,nekako se lomio,dok nisu onog Jurcicu kiticu vratili u klub,ono covjek de fakto ucestvovao u nabijanju milionskog duga,i hladno useta u klub :puke: :facepalm:
A jbt i ovaj stadion.....meni se za ovo 10 godina ogadio....zivota mi...sada bi ga poravnao.... :sick:
Kome ti se kur.cis i fantaziras o arenama i mega projektima,bog te pogledao u mozak,jedva i ovo punimo nemozemo 2000 ljudi dovuci svaku tekmu,hladno mogli su nakon rusenja stajanja napraviti jednu tribinu od 5000 na istoku sa svim sadrzajima i zdravooooo...... :salut:
Ma ljudi moji,zar stvarno mislite da ja ovo radim iz nekog svog zadovoljstva,pisem kako jeste,i gledam kako jeste,ne kako bi ja zelio,yebo suplju pricu,yebo im istok komplet mater,zajedno sa 180 rupa za sipove.........do jucer teren idealan,a sada nevalja,nestabilan,povecaj,dupliraj,provedi kroz papire,boli nas kur.ac :puke:
Tuzlak,gdje sta
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2017, 21:44

tuzlak1987 je napisao/la:Sta je ovo Slon opleo po potezima uprave, zar nisu oni medijski partneri? Ili je to sada preuzeo Zlatko Berbic :mrgreen:
Izgleda Faraon dosao u sukob sa Mackom. :urnebes:
I drugi portali ga handre. Eno i Faraonove Tuzlarije ga prcaju indirektno. :urnebes:
Izgleda da su i njega vidjeli sa Batom u onome kaficu.
Svi za Macka, nedaj se. Izdrzi! :urnebes: :urnebes: :rol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 apr 2017, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2017, 21:49

Sprema li se burno ljeto u klubu sa Tušnja – Samir Efendić pred izlaznim vratima Slobode?

Donedavno standardni prvotimac FK Sloboda i jedan od najboljih igrača BHT Premijer lige BiH, bivši kapiten kluba sa Tušnja Samir Efendić, po svemu sudeći je pred izlaznim vratima Slobode.

Šta su razlozi Efendićevog skorašnjeg odlaska iz kluba za koji je uvijek davao svoj maksimum, za sada je nepoznanica, ali evidentno je da igrača koji je sjajni bek i jedan od stubova odbrane ”Crveno – crnih” više ne viđamo u standardnoj postavi.

Efendić koji je bio prvotimac u svakoj utakmici, u posljednih par mečeva ne dobija priliku da zaigra u prvih 11, iako je u punoj formi i predstavlja jednog od najboljih bekova u našoj ligi.

Kako saznajemo, Efendićev ugovor u Slobodi ističe krajem maja ove godine, odnosno sa posljednjom utakmicom u Ligi za prvaka BiH, a interes za njegove usluge u ljetnom prelaznom roku već su pokazala dva inostrana kluba, čiji predstavnici su već stupili u kontakt sa agencijom koja zastupa Efendića.

Podsjetimo, zbog predane i istrajne igre na terenu Samir Efendić je ljubimac brojnih navijača i simpatizera kluba sa Tušnja. Karijeru je započeo je u Omladinskom pogonu još 2010. godine i prošao sve selekcije, a potom je prekomandovan u seniorski pogon „Crveno-crnih“.

Ovaj fudbaler sa Slobodom je prošao i dobro i zlo. Bio je u ekipi koja je 23. maja 2012. godine poslije 43 godine kontinuiranog igranja u eliti ispala u niži rang takmičenja.

Efendić je u prošlogodišnjoj sezoni za Slobodu odigrao 36 utakmica i na terenu proveo 3234 minute. Ime Samira Efendića ostaće zapisano u analima Slobode, jer sa svojim saigračima i pod dirigentskom palicom stratega Husrefa Musemića, Slobodu izveo na evropsku nogometnu scenu.

Recimo i da Samir Efendić važi za jednog od pouzdanijih igrača BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, igrača koji je sposoban odigrati i dvije utakmice zaredom, što je i pokazao više puta na terenu.

S razlogom se može postaviti pitanje koga ćemo u Slobodi gledati u narednoj sezoni BHT Premijer lige BiH ako se zna da će pored sve izvjesnijeg odlaska Efendića Tušanj izgleda napustiti i Amer Ordagić, Nemanja Stjepanović, Haris Mehmedagić, Mladen Veselinović i ko zna ko još?!

Sudeći po gore nabrojanim imenima a pridoda li se njima i Sulejman Krpić koji je već napustio redove Slobode, ne možemo se a ne zapitati ko će ostati na raspolaganju vrlom strategu iz Banja Luke.

Zašto iskusni igrači sjede na klupi, čije kriterije oni ne zadovoljavaju i zbog čega je Sloboda „odjednom“ postala sredina koju napuštaju oni koji su Tuzlu i tuzlansku svetinju izveli na evropsku nogometnu scenu?

Ako će svi oni gore pobrojani otići iz kluba, ko su ti mladi ljudi koji će zamjeniti iskusne lavove!

Za sada Uprava kluba FK Sloboda šuti i nijemo posmatra dešavanja u klubi i na terenu! Da li su se zadovoljili plasmanom u Ligu za prvaka Bosne i Hercegovine, koji osigurava nastavak takmičenja u elitnom društvu, ili je ovo sve samo pak pozorište lutaka! Posljednju riječ ipak će donijeti predsjednik kluba.

Za sada šuti, a dokle!!?

Sprema li se burno ljeto u Rudarskoj 2, ostajemo da vidimo.

P.S. Zar Slon ne zna da NJUO i Vlado prave sampionski tim?.....ili im jos nisu javili......
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 06 apr 2017, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 21:50

Probisvjet je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sta je ovo Slon opleo po potezima uprave, zar nisu oni medijski partneri? Ili je to sada preuzeo Zlatko Berbic :mrgreen:
I drugi portali ga handre. Eno i Faraonove Tuzlarije ga prcaju indirektno. :urnebes:
Ma de,sprema li se povratak otpisanih :urnebes: :urnebes:
Joj pada mi svasta na pamet,teorije koje su previse i za mene :urnebes:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 apr 2017, 21:50

slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 21:52

peru danas na ruke od tuzlanskog evo i slon...za efeta i ostale stare igrace..
porazi diktiraju pricu pogotov kod medija..

fakat je pitanje kako nema love..
odokativno evropa, ovaj wwin sponzor, prodaja krpe... brat bratu fina lova... plus koliko su ih dosad otpisali sa platnog spiska, znaci umanjili su glavnicu namjesecnom nivou...
ne placa se reprogram...
grad casti tribinom...
jebte i nema para kako nema dje su otisle*? i kakave pozajmice? zasta pozajmice ako imas na kamari ovo pobrojano?
**** pricu dje su pare?
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 06 apr 2017, 21:56, ukupno mijenjano 2 puta.

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 06 apr 2017, 21:53

tuzlak1987 je napisao/la:Gdje su ovi koji brane sve za novu upravu da objasne ovu izjavu Djidica kako se igracima u Slobodi trenutno ne placaju nikakvi doprinosi?
To je ljudi alarmantno, a prodje ovdje na forumu ispod tepiha danas. Sirite to, dijelite po FB, pricajte ljudima kada vec ovi veliki navijaci sa kojima smo osvojili 0 trofeja pokusavaju to da cenzurisu.
Bjezi ba, sta zna Djidic! Treba pitati Fazlu.On je blizak sa NJUO i voli ih. Zato sto su iz carsije, a Azmir mu nije bio.
Hahahahahahahaha kraaalju :clap: :urnebes: :urnebes:
Ukopa nas carsija !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2017, 21:54

Sariel je napisao/la:peru danas na ruke od tuzlanskog evo i slon...za efeta i ostale stare igrace..
porazi diktiraju pricu pogotov kod medija..
Isti tekst na oba portala.....znaci naruceni tekst.
🔴⚫️

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 apr 2017, 21:55

Vraca se jedan jedini :njanjanja: :njanjanja:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 apr 2017, 21:56

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vraca se jedan jedini :njanjanja: :njanjanja:
Bil mu popusio sada :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 apr 2017, 21:58

solinas je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vraca se jedan jedini :njanjanja: :njanjanja:
Bil mu popusio sada :urnebes:
Tandiru ? Nikad :problem:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2017, 21:59

:pray:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 apr 2017, 21:59

stani narucen tekst od koga*

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.