FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ma da jug bude pun ja cu biti presretan... Uostalom iskreno, **** mi se hoce li biti raje jer sigurno znam da ovi sto dodu ce napraviti pravu ludnici gdje god sjedili ili stajali....
Edit: Kaze mi pitar jedan maloprije, "mi smo sampioni"....

[youtube][/youtube]
Ovi momci su spica prava... Malo ova pjesma ima pitarske melodije, ali **** ga, kako god, meni zvuci fenomenalno....
Ma da jug bude pun ja cu biti presretan... Uostalom iskreno, **** mi se hoce li biti raje jer sigurno znam da ovi sto dodu ce napraviti pravu ludnici gdje god sjedili ili stajali....

Edit: Kaze mi pitar jedan maloprije, "mi smo sampioni"....

[youtube][/youtube]
Ovi momci su spica prava... Malo ova pjesma ima pitarske melodije, ali **** ga, kako god, meni zvuci fenomenalno....
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sretan Dan državnosti
http://fkzeljeznicar.ba/sretan-dan-drzavnosti/2599/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sretan-dan-drzavnosti/2599/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
-
- Kontakt:
Bogami,sutra aBd jesenja...
A ja sve kontam za'ebancija
A ja sve kontam za'ebancija

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Svoj plavoj armiji i svim dobrim ljudima koji vole BiH, smatraju je svojom drzavom sretan dan nezavisnosti!
Sutra nam dolazi tim koji je na drugoj strani ove price, zgazimo ih ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kadeti:
Široki Brijeg - Željezničar 0-5 (Beganovic, Maric, Osmankovic x2, Dzananovic)
1. Željezničar 15 11 1 3 34
2. Sarajevo 14 10 3 1 33
3. Borac Banja Luka 14 9 0 5 27
Juniori:
Široki Brijeg - Željezničar 3-6 (Bajic x2, Hodzic 2x, Hota, Zajmovic)
1. Željezničar 15 13 1 1 40
2. Široki Brijeg 14 11 1 2 34
3. Sarajevo 14 11 0 3 33
* * *
Raja vidim ovi nasi juniori pa metu mescini sve redom, evo i u ovom kolu su pokazali kvalitet. Ipak otic u Siroki i demolirati hercegovce na njihovom terenu nije mala stvar. Ovi sto su nesto blizi klubu ili u glavnom sto prate nas omladinski pogon, imali tu nekog ili nekih dragulja (osim Hodzica) za buducnost ovog tima i reprezentacije?
2. Sarajevo 14 10 3 1 33
Juniori:
3. Sarajevo 14 11 0 3 33
* * *
Raja vidim ovi nasi juniori pa metu mescini sve redom, evo i u ovom kolu su pokazali kvalitet. Ipak otic u Siroki i demolirati hercegovce na njihovom terenu nije mala stvar. Ovi sto su nesto blizi klubu ili u glavnom sto prate nas omladinski pogon, imali tu nekog ili nekih dragulja (osim Hodzica) za buducnost ovog tima i reprezentacije?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
gledam ove slike sto su nam igraci cestitali rodjendan ali nigdje Zebinja nema gdje nam je on jel udure sve ???
Sta te briga ko smatra a ko ne smatra. Cestitas praznik i nek se prepoznaje ko hoce.Elegant je napisao/la:Svoj plavoj armiji i svim dobrim ljudima koji vole BiH, smatraju je svojom drzavom sretan dan nezavisnosti!

SRETAN NAM DAN DRZAVNOSTI!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Nije valjda @bagrcavi dobio trajni? -.-
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
nije al je dosadno bez njegajustFlowFKZ je napisao/la:Nije valjda @bagrcavi dobio trajni? -.-

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
JA VOLIM ROCK N ROLL
[youtube][/youtube]
Sretan dan drzavnosti Manijaci, veceras, aBd, spektakl, mnogo je razloga za slavlje!!!

[youtube][/youtube]
Sretan dan drzavnosti Manijaci, veceras, aBd, spektakl, mnogo je razloga za slavlje!!!
- champions1921
Imamo u juniorima minimum jos dvojicu strasnih igraca koje bi volio da Sef prikljuci pripremama vec na polusezoni.. Radi se o Sadikovicu (zadnji vezni) koji je mozda po kvaliteti i ispred Zolotica samo je dvije godine mladji.. Takodjer mali Bajic (desni vezni), koji je i prvi sttrijelac sa 20 golova iz 15 utakmica, je rijetko vidjen igrac za nase uslove.. Tu je i golman Kjosevski.. Nije samo 40 bodova juniora iz 15 tekmi fascinantna stvar vec i nacin na koji su taj saldo ostvarili gol razlikom od 69-17... +52 u 15 kola je rijetko vidjena pojava..sajo10 je napisao/la:Kadeti:
2. Sarajevo 14 10 3 1 33
Juniori:
3. Sarajevo 14 11 0 3 33
* * *
BUDI ŽELJO !!!
Sretan vam Dan Državnosti
večeras svi na utakmicu !

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
I meni je sumnjiv slucaj Zeba... Mozes li postavit te slike, ja samo jednu vidio.xxl basket je napisao/la:gledam ove slike sto su nam igraci cestitali rodjendan ali nigdje Zebinja nema gdje nam je on jel udure sve ???
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- zubanovic89
- Kontakt:
ovo su slike a streninga a meni se cini da sam procitao da zeba ne trenira uopste noga, zglob sta li je vecUltras1921 je napisao/la:I meni je sumnjiv slucaj Zeba... Mozes li postavit te slike, ja samo jednu vidio.xxl basket je napisao/la:gledam ove slike sto su nam igraci cestitali rodjendan ali nigdje Zebinja nema gdje nam je on jel udure sve ???
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Just do it
- Kontakt:
zeba je povrjedan 

Drugovi neznam jeste li svjesni da veceras ako pobijedimo rjesavamo se dva rivala za TITULU siroki bi 100% bio izbacen iz utrke dok malo sarajevo ima sanse ali samo u slucaju da mi napravimo glupost danima sam vas molio da prestanete sa kritikam da nije sve crno mozda nismo zasluzili jesenji naslov ali posto se pruzila mogucnost to treba iskoristiti posjeta nece biti besto jer je ipak hladno znaci max 5000 ali nema veze doci ce opet vrijeme kad ce Grbavica biti tjesnazubanovic89 je napisao/la:ovo su slike a streninga a meni se cini da sam procitao da zeba ne trenira uopste noga, zglob sta li je vecUltras1921 je napisao/la:I meni je sumnjiv slucaj Zeba... Mozes li postavit te slike, ja samo jednu vidio.xxl basket je napisao/la:gledam ove slike sto su nam igraci cestitali rodjendan ali nigdje Zebinja nema gdje nam je on jel udure sve ???
Zajko Zeba je povrijeđen.
- zubanovic89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pogledajte na 0:43 aj da čujem još samo nekog da sere na Jamaka

Pogledajte na 0:43 aj da čujem još samo nekog da sere na Jamaka

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!