FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dino se napusio
Svaka ti cast !!!

Svaka ti cast !!!
jedva cekam protiv borca da zagrmi za Koševooo za Sarajevooo da se sve sruši
“FK Sarajevo je nedavno bio u velikim financijskim problemima i prijetilo nam je gašenje, ali smo voljom, ljubavlju i velikom energijom za četiri godine okrenuli klub za 180 stepeni. Još bih iskoristio priliku da se zahvalim lokalnom timu Turkish Airlinesa, koji je naš prijedlog poslao u centralu u Istanbulu”.

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto zvanicno gotovo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- dr.van nostrand
- Kontakt:
koalem je napisao/la:EVO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svaka cast sarajlije, od srca vam zelim da osvojite ligu i napravite neki iskorak u Evropi i pokazete da se dobar fudbal ne igra samo u Zagrebu i Beogradu...
Kamo srece da jos neki nas klub dozivi ovakav procvat, za jaku ligu i reprezentaciju to je neophodno...
Kamo srece da jos neki nas klub dozivi ovakav procvat, za jaku ligu i reprezentaciju to je neophodno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pravi sredinom marta 
@Dreamer hvala

@Dreamer hvala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Svaka cast na organizaciji, vise od 1000 ljudi pratilo press uzivo 

Svaka čast
Realno gledajuci i povremenu prateci temu drugog kluba iz Sarajeva oni realno sada 4- 5 godina kasne. Ja ne volim nikakavo ruganje niti me oni interesuju ali sjecam se dobro koliko su se podsmijavali nekim koracima nase uprave na pocetku,a sada gledamo slican scenario koji kopiraju od nas. Sve u svemu hvala Allahu na ovoj blagodati od Tana pa do Turkishatello je napisao/la:“FK Sarajevo je nedavno bio u velikim financijskim problemima i prijetilo nam je gašenje, ali smo voljom, ljubavlju i velikom energijom za četiri godine okrenuli klub za 180 stepeni. Još bih iskoristio priliku da se zahvalim lokalnom timu Turkish Airlinesa, koji je naš prijedlog poslao u centralu u Istanbulu”.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Lijepo, lijepo.
Jos da uzmete neki jaci brend (Adidas, Puma, Nike) za sponzora sportske opreme.
Nije ni lose vidjeti domaceg proizvodjaca, ali...
Jos da uzmete neki jaci brend (Adidas, Puma, Nike) za sponzora sportske opreme.
Nije ni lose vidjeti domaceg proizvodjaca, ali...
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 24 feb 2015, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Nek svako vodi brigu o svom klubu, nas treba da interesuje samo nas klub i nista vise, boli me briga sta ko radi i u kakvoj je financijskoj situaciji, ni nama ovo nije palo sa neba, nego hvala dragom Allahu sto nam dade ovaku upravu na celu sa Kusturicom i Dinom to su nama najveca pojacanja sto smo ikad dobili u klubu !xbox je napisao/la:Realno gledajuci i povremenu prateci temu drugog kluba iz Sarajeva oni realno sada 4- 5 godina kasne. Ja ne volim nikakavo ruganje niti me oni interesuju ali sjecam se dobro koliko su se podsmijavali nekim koracima nase uprave na pocetku,a sada gledamo slican scenario koji kopiraju od nas. Sve u svemu hvala Allahu na ovoj blagodati od Tana pa do Turkishatello je napisao/la:“FK Sarajevo je nedavno bio u velikim financijskim problemima i prijetilo nam je gašenje, ali smo voljom, ljubavlju i velikom energijom za četiri godine okrenuli klub za 180 stepeni. Još bih iskoristio priliku da se zahvalim lokalnom timu Turkish Airlinesa, koji je naš prijedlog poslao u centralu u Istanbulu”.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
tello je napisao/la:Nek svako vodi brigu o svom klubu, nas treba da interesuje samo nas klub i nista vise, boli me briga sta ko radi i u kakvoj je financijskoj situaciji, ni nama ovo nije palo sa neba, nego hvala dragom Allahu sto nam dade ovaku upravu na celu sa Kusturicom i Dinom to su nama najveca pojacanja sto smo ikad dobili u klubu !xbox je napisao/la:Realno gledajuci i povremenu prateci temu drugog kluba iz Sarajeva oni realno sada 4- 5 godina kasne. Ja ne volim nikakavo ruganje niti me oni interesuju ali sjecam se dobro koliko su se podsmijavali nekim koracima nase uprave na pocetku,a sada gledamo slican scenario koji kopiraju od nas. Sve u svemu hvala Allahu na ovoj blagodati od Tana pa do Turkishatello je napisao/la:“FK Sarajevo je nedavno bio u velikim financijskim problemima i prijetilo nam je gašenje, ali smo voljom, ljubavlju i velikom energijom za četiri godine okrenuli klub za 180 stepeni. Još bih iskoristio priliku da se zahvalim lokalnom timu Turkish Airlinesa, koji je naš prijedlog poslao u centralu u Istanbulu”.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se u potpunosti samo sebe moramo da gledamo oni su nebitni,ali morao sam ovo da kazem jer mi je ostalo ono podsmijavanje u glavi.
Haad je najbolji za potrebe Sarajeva.
Oprema po zelji,individualna kreacija za Sarajevo i isporuka trenutna.
To ti ne moze ponuditi niko drugi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Oprema po zelji,individualna kreacija za Sarajevo i isporuka trenutna.
To ti ne moze ponuditi niko drugi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, stokastoka23 i 46 gostiju.