Dusmani, cujete li nas??? Zasto sutite??? Sta je bilo prvaci SVIJETA, ali u propagandi....
Pogledajte moji dragi manijaci, da tko god tudem jamu kopa, kad tada mora u nju sam upasti. To se uravo dogodilo nasim prvacima svijeta od kojih nema veceg dusmana po Zelju od njih. Kakav je samo osjecaj kada pitara navijas da svim srcem sutra bodri Siroki.

Ove sezone price se svodi kao i prijasnjih sezona, samo ove godine je ta prica dobila vise znacenje jer su oni u igri za nesto. Sta se tu dogodi zapravo? Na pocetku sezone, oni 100% sigurni da idu na duplu, nakon pola odigranih kola u prvom dijelu, ujedno i ispadanja njih iz kupa, ide prica, "mi ne igramo niza takmicenja, mi se samo borimo za titule". Danas, opet njihova stara, dobro je ako evropu izborimo jer je liga namjestena...

Sto se nas tice, cekao sam slican ishod ove njihove tekme, mada sam vise vjerovao u remi. Sa ovim njihovim porazom, vjerujte mi nikada mi lakse nije pao poraz u derbiju, koji evo kako je vrijeme pokazalo je nama zapravo i bio prekretnica, mozda ne na nacin na koji smo mi ocekivali, ali se opet podudarilo nekoliko stvari u nasu korist sto maksimalno moramo iskoristi. E tako moji dragi manijaci nakon medijskog silovanja i reklamiranja imaginarnih sampiona svijeta, vrijeme da ih usutimo za sva vremena i opet ih okrenemo pricama o teorijama zavjera. Iz ovog razloga, ama vas svi, SUTRA U DOLINU. Nemojte mi samo neke isprike davati, uvjeti, zajebancija, ma da ti ne znam sta je, SVI U DOLINU, jos ako moze svako od nas nekog druga ili djevojku povesti bilo bi super.

Sutra igra Zeljo, igra Zeljin duh, a to mozemo osjetiti samo mi pravi Zeljovci. Momci ce igrati za nas navijace, radi rodendana, ali zato mi moramo igrati za momke. HOCU PAKAO DA VIDIM SUTRA, ALI BAS PAKAO, NEKA VIDE DUSMANI KAKO SE UVIJEK DOBRO DOBRIM VRACA.

EDIT: Samo da napomen, posto oni razmisljaju kako sam gore naveo, treba sutra biti spreman na sve i vjerujte mi da ce oni pokusati na sve nacine da nam uniste sutrasnji dogadaj. Po meni treba policiju obavijestiti za tranzit, neka se postavi nekog gore da ne bi slucajno neki imbecil suzavac opet bacio nama dole... Zvuci smijesno, ali ove vapaje i jauke koje cujem i gledam sa njihove strane, mogu samo prourokovati ovo o cemu pricam jer za svaki njihov ne uspijeh mi smo ISKLJUCIVO krivi.
Sutra, idemo na pobjedu, po meni ako se pobijediti ostvarili smo najbolju mogucu prednost. Zato, nakon toga ne treba razmisljati kao oni, i odmah se dovoditi u sitvaciju da smo prvaci SVIJETA. SAmo lagano, opusteno kako mi to najbolje znamo...

VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOO