FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 nov 2012, 16:43

Oprostite zato sto sam napisao ogroman post, ali morao sam dusu osloboditi. Tko zeli neka cita, tko ne zeli neka preskace. ;) Sustinski, mislim da ce se vecina sloziti sa mnom. ;)

Dusmani, cujete li nas??? Zasto sutite??? Sta je bilo prvaci SVIJETA, ali u propagandi....

Pogledajte moji dragi manijaci, da tko god tudem jamu kopa, kad tada mora u nju sam upasti. To se uravo dogodilo nasim prvacima svijeta od kojih nema veceg dusmana po Zelju od njih. Kakav je samo osjecaj kada pitara navijas da svim srcem sutra bodri Siroki. :? Vratilo im se sve zato sto igraju ne-nogomet. Daj Saidu, pa sta ovaj napravi, to je njihova sva igra, i ono najgore od svega to dizu u nebesa a sta god mi da napravimo (tri godine haramo u BIH), to onda ne valja, to je onda namjestaljka.

Ove sezone price se svodi kao i prijasnjih sezona, samo ove godine je ta prica dobila vise znacenje jer su oni u igri za nesto. Sta se tu dogodi zapravo? Na pocetku sezone, oni 100% sigurni da idu na duplu, nakon pola odigranih kola u prvom dijelu, ujedno i ispadanja njih iz kupa, ide prica, "mi ne igramo niza takmicenja, mi se samo borimo za titule". Danas, opet njihova stara, dobro je ako evropu izborimo jer je liga namjestena... :lol: :lol: :lol: To je opet ono o cemu sam stalno pisao na ovom forumu, upravo mentalni sklop kod nas bosnjaka, jer mi ne zelimo priznati da smo mi krivi za svoj neuspijeh vec neko drugi ili jos bolje po ozaloscene da je neko treci jos u igri, da bi oni uvijek u svoj toj prici ostali nevina bica, (jadnici nasi, ili kako oni sebe nazivaju divovima). ;)

Sto se nas tice, cekao sam slican ishod ove njihove tekme, mada sam vise vjerovao u remi. Sa ovim njihovim porazom, vjerujte mi nikada mi lakse nije pao poraz u derbiju, koji evo kako je vrijeme pokazalo je nama zapravo i bio prekretnica, mozda ne na nacin na koji smo mi ocekivali, ali se opet podudarilo nekoliko stvari u nasu korist sto maksimalno moramo iskoristi. E tako moji dragi manijaci nakon medijskog silovanja i reklamiranja imaginarnih sampiona svijeta, vrijeme da ih usutimo za sva vremena i opet ih okrenemo pricama o teorijama zavjera. Iz ovog razloga, ama vas svi, SUTRA U DOLINU. Nemojte mi samo neke isprike davati, uvjeti, zajebancija, ma da ti ne znam sta je, SVI U DOLINU, jos ako moze svako od nas nekog druga ili djevojku povesti bilo bi super. ;)

Sutra igra Zeljo, igra Zeljin duh, a to mozemo osjetiti samo mi pravi Zeljovci. Momci ce igrati za nas navijace, radi rodendana, ali zato mi moramo igrati za momke. HOCU PAKAO DA VIDIM SUTRA, ALI BAS PAKAO, NEKA VIDE DUSMANI KAKO SE UVIJEK DOBRO DOBRIM VRACA. ;)

EDIT: Samo da napomen, posto oni razmisljaju kako sam gore naveo, treba sutra biti spreman na sve i vjerujte mi da ce oni pokusati na sve nacine da nam uniste sutrasnji dogadaj. Po meni treba policiju obavijestiti za tranzit, neka se postavi nekog gore da ne bi slucajno neki imbecil suzavac opet bacio nama dole... Zvuci smijesno, ali ove vapaje i jauke koje cujem i gledam sa njihove strane, mogu samo prourokovati ovo o cemu pricam jer za svaki njihov ne uspijeh mi smo ISKLJUCIVO krivi.

Sutra, idemo na pobjedu, po meni ako se pobijediti ostvarili smo najbolju mogucu prednost. Zato, nakon toga ne treba razmisljati kao oni, i odmah se dovoditi u sitvaciju da smo prvaci SVIJETA. SAmo lagano, opusteno kako mi to najbolje znamo... ;) ;) Uostalom i da ne ostvarimo povoljan rezultat, mi smo ostvarili cilj, a to je ostati bara-bara sa ovim iz vrha. Zato ne treba stvarati momcima pritisak. Uredu ja svatam, vrata su se otvorila i naravno ako se ukaze prilika to cemo iskoristiti na najbolji moguci nacin. ;)

VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOO

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 nov 2012, 16:46

Ocekujem da Svraka ode za fine pare (gol za repku, igranje za repku), tu bi se mogli fino oparit, volio bi ja licno da se i Adil kao i Jamak prodaju, mada mi to nerealno izgleda u ovom trenutku...rijesiti se antitalenata i propalih igraca da im se dresovi djaba ne peru... jos kad na to dodamo nekoliko novih igraca, iskusnih, prije svega zadnji vezni, jedan stoper i napadac... plus pare od uefe i Sehica plus jesenja titula... prelijepa godina za Nas... Zeljeznicar iznad svega

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 nov 2012, 16:50

Meni Adilovic nikad nije bio los, naprotiv, odlican je bio u mnogim utakmicama. Ne razumijem ove koji su za njegov odlazak. Lik se uvijek bori, daje sve od sebe, zabija golove.....

Adilovic mora/treba ostati. Boli me za pare ako cemo titulu ispusiti i izgubiti jos vise para.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 nov 2012, 16:51

ma sve je neregularno samo krademo, plaćamo svaku ekipu, amar ima naftno polje u s. arabiji :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 nov 2012, 16:52

Alen1987 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Od sutra je liga opet neregularna. Nekako neobicno bilo bez tih prica.
Pa liga je već neregularna. Ono što se desilo u Trebinju... :roll:
Sto to misko nisi pisao kada nam Bijeljina uzela bod na Grbavici! ;) Standardne vase lovacke price...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 nov 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 24 nov 2012, 16:53

haha radnik :) GRBAVICA 19h duplo slavlje 25 godina + jesenja TITULA aBd :)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 nov 2012, 16:54

Adilovic je za svoju godinu i pol u Zelji zabijo ukupno 32 gola (sva takmicenja) u 59 nastupa sto je naravno fantastican skor. I dodje neko i kaze posle jedne ili dvije lose utakmica - isti Lazar (uz duzno postovanje srpskom reprezentativcu).

Adilbeg!! :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 nov 2012, 16:55

DzoleZeljo je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Od sutra je liga opet neregularna. Nekako neobicno bilo bez tih prica.
Sto to misko nisi pisao kada nam Bijeljina uze bod na Grbavici! ;) Standardne vase lovacke price...
On je mozda mislio na utakmicu u Trebinju, Leotar - Sarajevo 0:3 :mrgreen:

I pusti ih vise, ignorisi, znas da su isfrustrirani i da im sve smeta. ;)

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 24 nov 2012, 16:56

nime_tm87 je napisao/la:Ocekujem da Svraka ode za fine pare (gol za repku, igranje za repku), tu bi se mogli fino oparit, volio bi ja licno da se i Adil kao i Jamak prodaju, mada mi to nerealno izgleda u ovom trenutku...rijesiti se antitalenata i propalih igraca da im se dresovi djaba ne peru... jos kad na to dodamo nekoliko novih igraca, iskusnih, prije svega zadnji vezni, jedan stoper i napadac... plus pare od uefe i Sehica plus jesenja titula... prelijepa godina za Nas... Zeljeznicar iznad svega

Da bi nekako dovesti Fejzica,Kovacevica (Travnik) Jusufbasic (Gosk) Travancica (Celik) Cemalovic( Velez),sve mladi a dobri igraci bar za nasu ligu.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 nov 2012, 17:00

zuka_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ocekujem da Svraka ode za fine pare (gol za repku, igranje za repku), tu bi se mogli fino oparit, volio bi ja licno da se i Adil kao i Jamak prodaju, mada mi to nerealno izgleda u ovom trenutku...rijesiti se antitalenata i propalih igraca da im se dresovi djaba ne peru... jos kad na to dodamo nekoliko novih igraca, iskusnih, prije svega zadnji vezni, jedan stoper i napadac... plus pare od uefe i Sehica plus jesenja titula... prelijepa godina za Nas... Zeljeznicar iznad svega

Da bi nekako dovesti Fejzica,Kovacevica (Travnik) Jusufbasic (Gosk) Travancica (Celik) Cemalovic( Velez),sve mladi a dobri igraci bar za nasu ligu.
Nadam se Kovacevicu, mislim da bi sa Kerlom bio fantastican. Ima dosta potenciala u njemu. Takodjer Travancic, o njemu se i ne treba toliko rijeci prosuti, radi se o velikom talentu. Samo neznam kolika bi mu zelja bila preseliti na Grbavicu :P Postojili ikakva sansa za Antolovica posto mu ako se ne varam kontrakt sa Legiom istice na ljeto i bice slobodan igrac? Svidja mi se kako brani i njegov pristup prema utakmicama. A vrlo je mlad.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 nov 2012, 17:05

sajo10 je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:

Nadam se Kovacevicu, mislim da bi sa Kerlom bio fantastican. Ima dosta potenciala u njemu. Takodjer Travancic, o njemu se i ne treba toliko rijeci prosuti, radi se o velikom talentu. Samo neznam kolika bi mu zelja bila preseliti na Grbavicu :P Postojili ikakva sansa za Antolovica posto mu ako se ne varam kontrakt sa Legiom istice na ljeto i bice slobodan igrac? Svidja mi se kako brani i njegov pristup prema utakmicama. A vrlo je mlad.
Svakom mladom igracu je zelja doci na Grbavici, jer znaju da je Željo jedini pravi klub u BiH, jedini klub u kojem mogu napredovati.
NO PYRO NO PARTY

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 24 nov 2012, 17:07

Zekoo je napisao/la:Da na vrijeme pitam za stream za sutra. Ako neko ima da može da uradi stream bio bih zahvalan a ako nema konekciju za veliki broj gledalaca mislim da je moja konekcija za to jaka pa bil se moglo recimo izvest nešto ovako da on meni salje stream a da ja dalje prosljedjujem ne znam bas kako to najbolje ide ???

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 nov 2012, 17:08

DzoleZeljo je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:
Sto to misko nisi pisao kada nam Bijeljina uze bod na Grbavici! ;) Standardne vase lovacke price...
Ma Dzole stipuga,pojedini njihovi navijaci nisu vrijedni ni slova.Kada si nemocan da ostvaris uspjeh onda pocnes pljuvati po tudjem i traziti hiljadu opravdanja za to.
Evo svi se sjecamo belaja u Sirokom kada je ni kriv ni duzan stradao pokojni Vedran(a niko od te stoke nije odgovarao za njegovo ubistvo) a ovakvi kao ovaj bi sve to zaboravio i halalio samo da oni nas sutra dobiju.Pa sjeti se samo njihove radosti nekoliko godina prije tog belaja sa njima na Kosevu kada su igrali protiv Jedinstva kada nam je Siroki dao go i kada je Leotar bio sampion.E pa zato nema potrebe odgovoriti ni na jedan post ovakvim kao sto je on.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 nov 2012, 17:18

DzoleZeljo je napisao/la:Oprostite zato sto sam napisao ogroman post, ali morao sam dusu osloboditi. Tko zeli neka cita, tko ne zeli neka preskace. ;) Sustinski, mislim da ce se vecina sloziti sa mnom. ;)

Dusmani, cujete li nas??? Zasto sutite??? Sta je bilo prvaci SVIJETA, ali u propagandi....

Pogledajte moji dragi manijaci, da tko god tudem jamu kopa, kad tada mora u nju sam upasti. To se uravo dogodilo nasim prvacima svijeta od kojih nema veceg dusmana po Zelju od njih. Kakav je samo osjecaj kada pitara navijas da svim srcem sutra bodri Siroki. :? Vratilo im se sve zato sto igraju ne-nogomet. Daj Saidu, pa sta ovaj napravi, to je njihova sva igra, i ono najgore od svega to dizu u nebesa a sta god mi da napravimo (tri godine haramo u BIH), to onda ne valja, to je onda namjestaljka.

Ove sezone price se svodi kao i prijasnjih sezona, samo ove godine je ta prica dobila vise znacenje jer su oni u igri za nesto. Sta se tu dogodi zapravo? Na pocetku sezone, oni 100% sigurni da idu na duplu, nakon pola odigranih kola u prvom dijelu, ujedno i ispadanja njih iz kupa, ide prica, "mi ne igramo niza takmicenja, mi se samo borimo za titule". Danas, opet njihova stara, dobro je ako evropu izborimo jer je liga namjestena... :lol: :lol: :lol: To je opet ono o cemu sam stalno pisao na ovom forumu, upravo mentalni sklop kod nas bosnjaka, jer mi ne zelimo priznati da smo mi krivi za svoj neuspijeh vec neko drugi ili jos bolje po ozaloscene da je neko treci jos u igri, da bi oni uvijek u svoj toj prici ostali nevina bica, (jadnici nasi, ili kako oni sebe nazivaju divovima). ;)

Sto se nas tice, cekao sam slican ishod ove njihove tekme, mada sam vise vjerovao u remi. Sa ovim njihovim porazom, vjerujte mi nikada mi lakse nije pao poraz u derbiju, koji evo kako je vrijeme pokazalo je nama zapravo i bio prekretnica, mozda ne na nacin na koji smo mi ocekivali, ali se opet podudarilo nekoliko stvari u nasu korist sto maksimalno moramo iskoristi. E tako moji dragi manijaci nakon medijskog silovanja i reklamiranja imaginarnih sampiona svijeta, vrijeme da ih usutimo za sva vremena i opet ih okrenemo pricama o teorijama zavjera. Iz ovog razloga, ama vas svi, SUTRA U DOLINU. Nemojte mi samo neke isprike davati, uvjeti, zajebancija, ma da ti ne znam sta je, SVI U DOLINU, jos ako moze svako od nas nekog druga ili djevojku povesti bilo bi super. ;)

Sutra igra Zeljo, igra Zeljin duh, a to mozemo osjetiti samo mi pravi Zeljovci. Momci ce igrati za nas navijace, radi rodendana, ali zato mi moramo igrati za momke. HOCU PAKAO DA VIDIM SUTRA, ALI BAS PAKAO, NEKA VIDE DUSMANI KAKO SE UVIJEK DOBRO DOBRIM VRACA. ;)

EDIT: Samo da napomen, posto oni razmisljaju kako sam gore naveo, treba sutra biti spreman na sve i vjerujte mi da ce oni pokusati na sve nacine da nam uniste sutrasnji dogadaj. Po meni treba policiju obavijestiti za tranzit, neka se postavi nekog gore da ne bi slucajno neki imbecil suzavac opet bacio nama dole... Zvuci smijesno, ali ove vapaje i jauke koje cujem i gledam sa njihove strane, mogu samo prourokovati ovo o cemu pricam jer za svaki njihov ne uspijeh mi smo ISKLJUCIVO krivi.

Sutra, idemo na pobjedu, po meni ako se pobijediti ostvarili smo najbolju mogucu prednost. Zato, nakon toga ne treba razmisljati kao oni, i odmah se dovoditi u sitvaciju da smo prvaci SVIJETA. SAmo lagano, opusteno kako mi to najbolje znamo... ;) ;) Uostalom i da ne ostvarimo povoljan rezultat, mi smo ostvarili cilj, a to je ostati bara-bara sa ovim iz vrha. Zato ne treba stvarati momcima pritisak. Uredu ja svatam, vrata su se otvorila i naravno ako se ukaze prilika to cemo iskoristiti na najbolji moguci nacin. ;)

VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOO
Jarane nisam ti cijeli post procitao smori me :lol: ali se slazem u tome da nam "je liga neregularna" :lol: .
Vidi sad se postavlja pitanje kako oni kontaju ici na titulu kad ce najvjerovatnije prodati jednog dvojicu vaznijih igraca?? Nista nije jos gotovo ali imamo jako finu situaciju da kako Osim rece sutra otpisemo Sirokog a komsije ce se sami od sebe otpisat u drugom dijelu sezone tako da je jako jako jako dobro biti Zeljovac ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

tuce
Kontakt:

Post Postao/la tuce » 24 nov 2012, 18:05

ima li sutra prenos tekme?

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 nov 2012, 18:11

tuce je napisao/la:ima li sutra prenos tekme?
Arena 1 ako se nevaram 19h.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 24 nov 2012, 18:12

admine vrati nam bagrcavog............... :P
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 24 nov 2012, 18:16

hebe nam se za njanjajevo trazite povratak iz banovica naseg bagrcavog ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 nov 2012, 18:22

sajo10 je napisao/la:Adilovic je za svoju godinu i pol u Zelji zabijo ukupno 32 gola (sva takmicenja) u 59 nastupa sto je naravno fantastican skor. I dodje neko i kaze posle jedne ili dvije lose utakmica - isti Lazar (uz duzno postovanje srpskom reprezentativcu).

Adilbeg!! :D
Sve to stoji pasa moj, statistika je ko bikini zna se, ali realno da gledas Adila svaku utakmicu sve bi ti se samo reklo..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 nov 2012, 18:24

Imam osjecaj da cemo se sutra obrukat posjetom
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kajkutenjoyer, Levin, voltron30 i 45 gostiju.