Aha', inace sam mislio da se cuva za jos koji vikend, mnogo se on cuva.Goalgetter je napisao/la:Vec 3 sedmice OUT zbog povrede.Nerminovic je napisao/la: Cudi me sto Grk ne igra?![]()
Mada, ne bi se ionako naigrao.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Aha', inace sam mislio da se cuva za jos koji vikend, mnogo se on cuva.Goalgetter je napisao/la:Vec 3 sedmice OUT zbog povrede.Nerminovic je napisao/la: Cudi me sto Grk ne igra?![]()
Mada, ne bi se ionako naigrao.
Werder Eintracht?imperator10 je napisao/la:Leverkusen Hannover?
Cartman je napisao/la:Danas je sveta djevica Fatima (gospa za nas gazije i vezire) nasem Emiru napravila bureka, baklave i sve ostalo sto je pozelio. Da bude spreman za nove bitke u svetom dresu. I Babko mu je dao par savjeta, ukljucujuci kako Velida Spahu knockoutirat jednim samarom. Znamo da niko ne voli svoju djecu kao Sandzaklije.
Gazija je spreman, spreman je kapiten, spreman je general da pokori otocku sirotinju i natjera ih da kleknu pred ljiljanima i jasno poruce: NE ZASLUZUJEMO VAS GAZIJE, MI NISMO ZMAJEVI, MI SMO MISEVI, PROMIJENIT CEMO ZASTAVU. HVALA.
![]()
![]()
![]()
Mislim da su se pojedini novinarcici usrali. Mislili su da vise nece morat gledat Spahu u oci, pa su pisali svasta. Sada drhte, bice samaranja.Principatus je napisao/la:Cartman apsolutno si u pravu. Dodje mi da zaplacem od srece na samu pomisao, da ce nas veliki, beskompromisni, elokventni, karizmaticni, vodja, jedan od najboljih stopera Bundeslige, kapetan Emir ponovo voditi nasu reprezentaciju u boj.
Od tebe trazim samo da budes isti prema svima....kod tebe je zajebancija BAN a vrijedjanje selektora,igraca,sasvim normalno...aleksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana ćeš odmoriti, čisto da i ostale opomenem...Juventinisimo je napisao/la:Bosanski sin...vezir...Dubrovacki muftija...gazija...Ruski vladika...najveci kapiten ikada...Francuski Bonaparta..ne zasluzujemo ga...oplo..(ops,oplodnja zabranjena)..![]()
Jos mu samo fali 'ajducko srce i Virtuova slika na kopackama...![]()
Saurman...s'o si ba neurozan..
alaj će mu ga šuknut ako je istina nema ni Zuke na spiskuzgembo89 je napisao/la:Ipak, prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Spahić se neće odazvati selektoru Safetu Sušiću iz još uvijek nepoznatih razloga.
Naime, bh. novinarka Arnela Muminović poziva se na informacije iz njemačkog lista Kicker, koje navode kako se Spahić dogovorio sa svojim klubom Bayerom oko toga da se sutra ne pojavi u Zenici.![]()
Opet insajderske informacije. Ma nasi su novinari najbolji na dunjaluku.zgembo89 je napisao/la:alaj će mu ga šuknut ako je istina nema ni Zuke na spiskuzgembo89 je napisao/la:Ipak, prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Spahić se neće odazvati selektoru Safetu Sušiću iz još uvijek nepoznatih razloga.
Naime, bh. novinarka Arnela Muminović poziva se na informacije iz njemačkog lista Kicker, koje navode kako se Spahić dogovorio sa svojim klubom Bayerom oko toga da se sutra ne pojavi u Zenici.![]()
Zanimljivo"@psy_net: Dobio info sa par strana: Emir Spahić izgleda ipak neće doći sutra. @muminovic88 je bila u pravu."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.