Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

Trequartista
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Trequartista » 18 okt 2013, 22:56

Lafo Švabo je to, a fantomski golovi se priznaju, pa to ni u Trebinju nema... :lol:

Bruka za njemački fudbal i sve dobro što su uradili posljednjih godina, ja ne znam ko može pratiti ovu ligu, čuj probušili mrežu, još sudija levat gleda na oba poluvremena je li sve uredu sa mrežom, lafo jesu li zategnute :lol:

Prije nekoliko godina doživtno sudija suspendova, onaj se jedan pokušao ubiti, a onda večeras ovo... :lol:
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 18 okt 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 okt 2013, 22:56

bagrcavi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta je ovo slikaslika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 okt 2013, 22:57

skyisthelimit je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Nece se suspenzijom Brycha rijesiti nista...
DFB mora rijesiti problem u korijenu, a taj korijen nosi dva imena. Krug i Fandel. Pored Brycha ista dvojca moraju dobiti otkaz i na tu funkciju se postaviti neko strucnije lice.
A kako je moguce da u jednoj od najjacih liga dno mreze koje spaja sa golom bude otrgnuto i pocijepano i na taj nacin lopta s vanjske strane udje u gol. Realno svakom se ucinilo da je gol narocito pomocniku koji je bio skroz na drugoj strani. Ovo je po meni najmanje greska sudije. Onaj ko je postavljao mreze treba da odgovara.
Ovo je greška sudije čij je posao da prije meča obiđu golove i provjere mreže.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 okt 2013, 22:57

skyisthelimit je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Nece se suspenzijom Brycha rijesiti nista...
DFB mora rijesiti problem u korijenu, a taj korijen nosi dva imena. Krug i Fandel. Pored Brycha ista dvojca moraju dobiti otkaz i na tu funkciju se postaviti neko strucnije lice.
A kako je moguce da u jednoj od najjacih liga dno mreze koje spaja sa golom bude otrgnuto i pocijepano i na taj nacin lopta s vanjske strane udje u gol. Realno svakom se ucinilo da je gol narocito pomocniku koji je bio skroz na drugoj strani. Ovo je po meni najmanje greska sudije. Onaj ko je postavljao mreze treba da odgovara.
Al sudija prije pocetka poluvremena provjeri gol,pomocni dodje do gola i provjeri mrezu to mu je u opisu posla.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2013, 22:58

Gut, dass es ein Freitagsspiel war, sonst hätte es keiner mitbekommen. Samstag 15:30, Hoffenheim - Leverkusen. 300 Leute gucken zu, TV-Quote 0%
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 okt 2013, 22:59

amerosm je napisao/la:
Gut, dass es ein Freitagsspiel war, sonst hätte es keiner mitbekommen. Samstag 15:30, Hoffenheim - Leverkusen. 300 Leute gucken zu, TV-Quote 0%
:lol: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 okt 2013, 22:59

amerosm je napisao/la:
Prevedi nam

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2013, 23:01

terabajt je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Prevedi nam
Dobro je da se utakmica igrala u Petak, jer inace niko ne bi vidio sto se dogodilo. Subota 15.30 h, Hoffenheim - Leverkusen i 300 osoba gleda tu utakmicu. TV kvota 0 %.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2013, 23:04

Negdje sudije griješe, dok negdje drugo "griješe" :lol: Ovih hejtera što pokušavaju ocrniti nešto što se ne može ocrniti. Nema tu suđenja, oduzimanja bodova, izbacivanja ekipa u druge lige itd. Liga je sinonim za ravnopravnost i poštenje, a ne mafia i penalty liga.

Uglavnom, zanima me odluka DFB-a, glavni sudija nije toliki krivac, pomoćni jeste.

Leverkusen se i dalje drži u vrhu, tako da im je treća pozicija sigurno zagarantovana. Sam igra najbolju sezonu u karijeri.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 okt 2013, 23:05

Neutral je napisao/la:Negdje sudije griješe, dok negdje drugo "griješe" :lol:

Uglavnom, zanima me odluka DFB-a, glavni sudija nije toliki krivac, pomoćni jeste.

Leverkusen se i dalje drži u vrhu, tako da im je treća pozicija sigurno zagarantovana. Sam igra najbolju sezonu u karijeri.
Šta pričaš ti? Glavni sudija je imao najbolji položaj od njih sviju, kako sa druge strane pomoćni može da vidi? Krivac za gol je glavni sudija i niko drugi.
Ma dosudio im je nepostojeći penal, 1 za 1, ko im je kriv.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 18 okt 2013, 23:10

anonymousHD je napisao/la:

Šta pričaš ti? Glavni sudija je imao najbolji položaj od njih sviju, kako sa druge strane pomoćni može da vidi? Krivac za gol je glavni sudija i niko drugi.
Kako nije? Onaj ko je pregledavao mrezu prije utakmice snosi isto dobar dio krivice za ovaj "gol", a to je jedan od pomocnika.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 23:11

anonymousHD je napisao/la:

a nepostojeci offside u prvom poluvremenu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 okt 2013, 23:11

anonymousHD je napisao/la:Ma dosudio im je nepostojeći penal, 1 za 1, ko im je kriv.
A sta cemo sa ponistenim golom Hoffenheima u prvom poluvremenu :?:

A s druge strane smijesno je i porediti te 2 situacije...poklonio gol za 0-2 i onda fol pravi kompenzacije...how yes no.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2013, 23:12

Ne pričam ništa, nego pišem. Nisam ti kriv ja ako imaš problema sa čitanjem. Lijepo pročitaj raniji post, rekao sam da sam vidio situaciju i mislio sam da su poništili gol jer je rezultat sa 0:2 vraćen na 0:1 i prebacio sam na Roma-Napoli. I sam komentator je rekao nije gol. Nisam ostao do kraja da vidim sve.

Okej sudija je imao najbolji položaj, onda ga čeka suspenzija, baš kao i pomoćnog koji je provjeravao mreže.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 okt 2013, 23:13

Pomoćni je tu najviše kriv jer mora provjerit mrežu.
Jel postoji mogućnost da se ponovi utakmica?Nekako sumnjam u to.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 18 okt 2013, 23:37

Kako ja čitam na bildu i koliko razumijem njemački,velika većina kaže da se utakmica mora ponoviti.
You'll never walk alone.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 18 okt 2013, 23:38

Ova se utakmica mora ponoviti tu nema priče... Treba i suspendovati sudije ali to neće bitno toga promijeniti jer suđenje u bundesligi nije na nivou već duže vrijeme... Treba smijeniti vodeće ljude za suđenje i krenuti sve ponovno...Ovo večeras je bio veliki šamar za pedantne Nijemce.

Al je zato Leverkusen pobrao simpatije mnogih večeras :lol: :mrgreen: ...shupački klub bio i ostao...

A i ''komentator'' sa Eurosporta je bio krvav večeras :lol:
Agieren statt reagieren

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 okt 2013, 23:46

Majstorija Kieslinga.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2013, 23:49

Mora se ponoviti meč i ja to očekujem.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 okt 2013, 23:51

Imam 2 na Leverkusen na dobitnom. Valjda neće biti problema oko isplate.. :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.