Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
naveo sam neke igrace za klupe..ima tu Pazienza,Giandonato,Barzagli,Pepe..a Alex moze sve igrat,ako zafali i golman moze on i to..institucija!!! 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
jbg kad ta ekipa iigra bez ikakvog cilja ,, i zato im ide dobroJuveSissoko je napisao/la:zamisli da su sacuvali ekipu i dodali jos koje pojacanje, Udinese bi bio jben pravo.Al politika im nije takva, kupi-prodaj im je stil poslovanja
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
SoloJuve26 je napisao/la:jbg kad ta ekipa iigra bez ikakvog cilja ,, i zato im ide dobroJuveSissoko je napisao/la:zamisli da su sacuvali ekipu i dodali jos koje pojacanje, Udinese bi bio jben pravo.Al politika im nije takva, kupi-prodaj im je stil poslovanja
imaju jednog strasnog napadaca kolumbijac kaze komentator na SKY odigrao je 179 utakmica za 3 kluba i dao 9 golova

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma bilo bi dobro da se ovaj Udinese namuci dobro sada i kod kuce pa da nam bude lakse snjima na friuli
,, Di Natale je je prava igracina!!

ja nisam siguran sta od ove sezone ocekivati od nas gledao sam sve pripremne utakmice sve je to bilo onako najveca meni nepoznanica je PRLO stvarno je vrhunski igrac al vidjelo se protiv BETISA da je jako spor naspram veznjaka BETISA i jako tesko je to pratio i previse je statican ceka loptu i onda pokusav dati pas sa centra e sad mozda ce biti drugacije kad VIDAL bude tu uz njega ali vezni red nam je trom jer jako sporo PIRLO organizuje napade al nadam se da grijesim i da su to samo pripreme i da ce biti onaj pravi (KAO U MILANU) kad pocne prvenstvo
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa ja ocekivam najmanje da se plasiramo u LS, ako to ne ostvarimo onda je jos jedna sezona medju KATASTROFIMA. Nema vise zajabncije, ovog ljeto su imala vremena i para. Samo da nas obidju povrede i svasta moze biti.mdss je napisao/la:ja nisam siguran sta od ove sezone ocekivati od nas gledao sam sve pripremne utakmice sve je to bilo onako najveca meni nepoznanica je PRLO stvarno je vrhunski igrac al vidjelo se protiv BETISA da je jako spor naspram veznjaka BETISA i jako tesko je to pratio i previse je statican ceka loptu i onda pokusav dati pas sa centra e sad mozda ce biti drugacije kad VIDAL bude tu uz njega ali vezni red nam je trom jer jako sporo PIRLO organizuje napade al nadam se da grijesim i da su to samo pripreme i da ce biti onaj pravi (KAO U MILANU) kad pocne prvenstvo
A Nasri 20 mil, pa sad ili je taj Vargas precijenjen ili ovaj Nasri stvarno malo kostadzenan01 je napisao/la:Upravo nešto gledam Arsenal tipla Gervinha svega 10.5 miliona funti, a lik paklen igrač. A mi Vargasa, koji je stariji 4 godine, i uz to za dotičnog prosjek dajemo 15 miliona. Još gospoda neće na rate .

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
SoloJuve26 je napisao/la:Pa ja ocekivam najmanje da se plasiramo u LS, ako to ne ostvarimo onda je jos jedna sezona medju KATASTROFIMA. Nema vise zajabncije, ovog ljeto su imala vremena i para. Samo da nas obidju povrede i svasta moze biti.mdss je napisao/la:ja nisam siguran sta od ove sezone ocekivati od nas gledao sam sve pripremne utakmice sve je to bilo onako najveca meni nepoznanica je PRLO stvarno je vrhunski igrac al vidjelo se protiv BETISA da je jako spor naspram veznjaka BETISA i jako tesko je to pratio i previse je statican ceka loptu i onda pokusav dati pas sa centra e sad mozda ce biti drugacije kad VIDAL bude tu uz njega ali vezni red nam je trom jer jako sporo PIRLO organizuje napade al nadam se da grijesim i da su to samo pripreme i da ce biti onaj pravi (KAO U MILANU) kad pocne prvenstvo
e pa sad vidjecemo to sto smo doveli koliko vrijedi KOLIKO MOGU i sam vidis veceras da UDINESE nije nimalo losa ekipa tu je NAPOLI,ROMA, MILAN I INTER bice jako teska sezona pa cemo vidjeti
Ma precijenjen nego šta. Da on ima 20-ak godina, pa da može dodatno napredovati pa hajd, ali ovako ...Glupost je napisao/la:A Nasri 20 mil, pa sad ili je taj Vargas precijenjen ili ovaj Nasri stvarno malo kostadzenan01 je napisao/la:Upravo nešto gledam Arsenal tipla Gervinha svega 10.5 miliona funti, a lik paklen igrač. A mi Vargasa, koji je stariji 4 godine, i uz to za dotičnog prosjek dajemo 15 miliona. Još gospoda neće na rate .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stvarno mi nije jasno zasto se ne ponudi, ne vjerujem da nemamo 20 mil za Nasrija 

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
dzenan01 je napisao/la:Ma precijenjen nego šta. Da on ima 20-ak godina, pa da može dodatno napredovati pa hajd, ali ovako ...Glupost je napisao/la:A Nasri 20 mil, pa sad ili je taj Vargas precijenjen ili ovaj Nasri stvarno malo kostadzenan01 je napisao/la:Upravo nešto gledam Arsenal tipla Gervinha svega 10.5 miliona funti, a lik paklen igrač. A mi Vargasa, koji je stariji 4 godine, i uz to za dotičnog prosjek dajemo 15 miliona. Još gospoda neće na rate .
ja ne znam zasto mi toliko trazimo tog Vargasa meni uopste nije kvalitet za JUVE a jos cijena 15 milki za igraca od 27 godina puno al nije igrac po mom ukusu
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma roma se oslabila i nevjerujem da ce bas snama gore se boriti, e jedino Napolai moze biti zajeban jer imaju istu ekipu od prosle sezone i cak su doveli Inlera. al kao sto sam reko nema to veze , igraci moraju biti svjestni za koga igraju i da se cilj LS mora ostvoriti.mdss je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:Pa ja ocekivam najmanje da se plasiramo u LS, ako to ne ostvarimo onda je jos jedna sezona medju KATASTROFIMA. Nema vise zajabncije, ovog ljeto su imala vremena i para. Samo da nas obidju povrede i svasta moze biti.mdss je napisao/la:ja nisam siguran sta od ove sezone ocekivati od nas gledao sam sve pripremne utakmice sve je to bilo onako najveca meni nepoznanica je PRLO stvarno je vrhunski igrac al vidjelo se protiv BETISA da je jako spor naspram veznjaka BETISA i jako tesko je to pratio i previse je statican ceka loptu i onda pokusav dati pas sa centra e sad mozda ce biti drugacije kad VIDAL bude tu uz njega ali vezni red nam je trom jer jako sporo PIRLO organizuje napade al nadam se da grijesim i da su to samo pripreme i da ce biti onaj pravi (KAO U MILANU) kad pocne prvenstvo
e pa sad vidjecemo to sto smo doveli koliko vrijedi KOLIKO MOGU i sam vidis veceras da UDINESE nije nimalo losa ekipa tu je NAPOLI,ROMA, MILAN I INTER bice jako teska sezona pa cemo vidjeti
Jedino pravo pitanje je što mi tražimo pojačanja u Seriji A koja nikad manje talenta nije imala nego sad,sve precijenjeni igrači upitnog kvaliteta 

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- SoloJuve26
- Kontakt:
to samo Marotta zna, valjda mu je lakse tu kupovati na rateOxygen je napisao/la:Jedino pravo pitanje je što mi tražimo pojačanja u Seriji A koja nikad manje talenta nije imala nego sad,sve precijenjeni igrači upitnog kvaliteta

- Bianconeri1988
- Kontakt:
@mdss imaš privatnu poruku 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Marotta dovodi igrače iz Serie A koji su na neki način prekucali tu ligu...
Zašto je Bayern najbolji klub u Njemačkoj, zato što uništava konkurenciju kupujući im najbolje igrače, Marotta radi nešto slično tome...
Doveo je igrače koji su po ko zna koji put pišem među najboljim na svojim pozicijama i ako ništa oni će nam garantovati uspjeh u Serie A, što je primarni cilj, pa tek kad budemo ganjali neki uspjeh u Ligi prvaka onda ćemo dovoditi i igrače iz drugih liga.
Ovo je neki moj zaključak!
Zašto je Bayern najbolji klub u Njemačkoj, zato što uništava konkurenciju kupujući im najbolje igrače, Marotta radi nešto slično tome...
Doveo je igrače koji su po ko zna koji put pišem među najboljim na svojim pozicijama i ako ništa oni će nam garantovati uspjeh u Serie A, što je primarni cilj, pa tek kad budemo ganjali neki uspjeh u Ligi prvaka onda ćemo dovoditi i igrače iz drugih liga.
Ovo je neki moj zaključak!

Ž '21!
SoloJuve26 je napisao/la:to samo Marotta zna, valjda mu je lakse tu kupovati na rateOxygen je napisao/la:Jedino pravo pitanje je što mi tražimo pojačanja u Seriji A koja nikad manje talenta nije imala nego sad,sve precijenjeni igrači upitnog kvaliteta...m
al to mi je najsmijesnije MAROTA svako malo kupi nakog na rate kod smo dizali krediti ili smo banka ja nisam nesto odusevljen nasim transferima osim VIDALA ostalo je sve tu negdje sa velikim upitnikom kao i PRILO? koliko i sta on moze uraditi u ovoj sezoni al opet pogresna politika dovodenja igraca pisali ste mnogi o NASRIJU vrijedi 20 miliona a ekstra igrac koji pravi razliku mi trazimo tamo neke VARGASE,ZIGLERE ITD...
Bianconeri1988 je napisao/la:@mdss imaš privatnu poruku
hvala druze

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vučinić i Licht su odlični igrači i oni su pojačanje u rangu Andrea Pirla!
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nebi bili u onaj stari JuveBianconeri1988 je napisao/la:Vučinić i Licht su odlični igrači i oni su pojačanje u rangu Andrea Pirla!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.