NK Široki Brijeg

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la badblueboylivno » 03 okt 2014, 13:32

BurningLegion je napisao/la:Osniva se Ženski nogometni klub Široki Brijeg: U tijeku upisi djevojaka

ŽNK Široki Brijeg vrši upis svih uzrasta djevojaka/djevojčica u školu nogometa. Treninzi će biti dva puta tjedno na terenima SRC-a Musa-Karačić i u sportskim dvoranama, a voditelj škole za ženski nogomet bit će profesor kineziologije Ivan Kvesić, uz suradnju trenera škole nogometa NK Široki Brijeg.

Prvi trening bit će u subotu, 18. listopada u 14:00 sati na SRC-u Musa-Karačić na Mostarskom blatu.

Prijave i sve dodatne informacije radnim danom od 10:00 do 12:00 i 14:00 do 16:00 sati kod tajnika škole nogometa Tomislava Markića (063/886-755).

”Pridruži se, pokaži što znaš, budi ravnopravna!,” poručili su iz Ženskog nogometnog kluba Široki Brijeg.

:clap:

Slijedi kompleksiranje konkurencije i u zenskom nogometu. :cool:
:thumbup:

Očekivao sam ovo, u Hercegovini su samo dva ženska kluba, najuspješniji se morao uključiti. :bow:
Hayley <3

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 03 okt 2014, 14:58

Ko je vidio da žensko igra nogomet. Samo će se pare džaba bacat, ali eto, nek im bude uspješno.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 okt 2014, 19:40

Bit ce interesantno koliko vremena ce klubu trebati da skine dominaciju SFK 2000.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 03 okt 2014, 20:30

samoposmatram je napisao/la:Bit ce interesantno koliko vremena ce klubu trebati da skine dominaciju SFK 2000.
,
Pa na to se uopće ne ide ,trenirat će domaće cure ,većinom školarke iz fore nego izgleda da je došao naputak(Mateo Beusan :D ) iz UEFE da svaki klub koji izlazi u Europu treba imat i ženski nogometni klub

Danas su nešto i na travnjaku radili........nova trava ,a protiv Želje se na sredini pojavio nekakav glib,ako su opet zijanili sa drenažom ,rovat sve ponovo ,zna li itko u ovoj državi postavit travu kad je malo zahtijevnije tlo ispod :crazy:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 okt 2014, 12:27

Sa travom svi imaju probleme. Samo sa vjestackom si miran. Nek je na stadionima dobra podloga to je najvaznije. Vidilo se na svijetskom gori terena nego u nas.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 04 okt 2014, 14:28

Musa: Idemo dalje, u Travniku nas čeka iznimno bitna utakmica

Sezona Širokog izgleda sve bolje i bolje. Kako drukčije rezimirati sedam pobjeda i dva prvenstvena remija te pobjedu nad Željezničarom u prvoj utakmici osmine finala Kupa BiH. Ipak, kako to trener Slaven Musa često zna reći, uvijek može bolje.

U Širokom su nakon novog trijumfa nad Željom na sedmom nebu. A kako i ne bi bili. Tih 2:0 u režiji najboljeg strijelca Premijer lige BiH svih vremena Wagnera sjajno se nadovezalo na prvenstvenih 1:0 protiv Sarajeva na Pecari.

Široki je u nizu od pet pobjeda, a kako sada stvari stoje, u sjajnoj je prilici osigurati jesensku krunu i plasman među osam najboljih u Kupu. Jasno, na Pecari sada imaju odličnu atmosferu, momčad je u formi, ali Musa je već nekoliko puta istaknuo da je vrlo važno da svi skupa ‘ne polete’, da ostanu s obje noge na zemlji. Najbolji mogući recept za provođenje tog plana u djelo pristup je iz utakmice u utakmicu…, a sljedeću, posljednju prije reprezentativne stanke, Široki igra na Piroti.

- Čeka nas iznimno bitna utakmica u Travniku, rekao je nakon Želje, dodajući: Igramo u ponedjeljak, što će reći da imamo dan više da se odmorimo od Sarajeva i Želje, dva iznimno jaka protivnika u samo par dana razmaka. Jasno, učinit ćemo sve da pobijedimo.

Jasno, vrlo važna stavka u ovom ubitačnom ritmu, raspoloživost je kadra. Musina procjena da protiv Želje rezultat u prvoj utakmici može izvući i s timom koji nije najjači mogući pokazala se ispravnom, pa je za Travnik dobio natrag poveći broj odmorenih prvotimaca. U odnosu na Sarajevo, protiv Plavih s Grbavice uopće nisu korišteni Antonio Soldo, Boris Pandža, Stipo Marković i Davor Landeka, Wagner je dobio poluvrijeme, Zvonimir Kožulj dvadesetak minuta.

- Mihaljević je protiv Želje trebao igrati od prve minute, ali je u zadnji tren otpao zbog viroze. Svi ostali igrači ciljano su odmarani, uključujući i Wagnera koji je prvotno trebao odigrati samo pola sata, ali smo ga, kako nismo imali rješenja prema naprijed, morali uvesti već na poluvremenu, prokomentirao je Musa, ističući i forsirani izostanak Dine Ćorića, koji je pocrvenio protiv Sarajeva.

Na otvaranju Zadrinog Memorijala protiv Dinama

Široki Brijeg će nadolazeću reprezentativnu stanku i ove godine iskoristiti da bi sudjelovao na Memorijalu Blage Zadre u Vukovaru, čiji je pobjednik bio u sva tri dosadašnja izdanja. Ove zime neće tako lako do naslova, jer prvog dana ovogodišnjeg izdanja Memorijala, 10. listopada s početkom u 15.30 sati za protivnika će imati najtrofejniji hrvatski klub, Dinamo. Drugi par poluzavršnice su Osijek i Vukovar 1991. (13.30 sati). Utakmice za treće i prvo mjesto na rasporedu su 12. listopada u 13.30 i 15.30 sati.

Wagner ne staje

Brazilac Wagner nikako da stane. Prošle sezone u svim je natjecanjima zabio 22 pogotka (18 u prvenstvu, 4 u Kupu), nakon čega su mnogi pomislili ‘to je to, ipak mu je 36 godina’. Bili su u krivu. Jer, evo, Široki još nije odradio ni pola sezone, a on je blizu polovice tog učinka. Na svom kontu ima već 9 komada (2 u Europi, 2 u Kupu, 5 u prvenstvu). Nastavi li u ovom ritmu, bit će sigurno ugrožen i rekord po broju postignutih golova u Premijer ligi BiH svih vremena, koji je odnedavno u njegovom vlasništvu. Dogodilo se to u 8. kolu, kada je svojim 91. pogotkom preskočio Emira Obuću (90).

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 okt 2014, 17:19

Ima da preoru teren gore :D ,bit ce tesko ali vjerujem u njih,3 boda za nastavak sjajnog niza :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 04 okt 2014, 17:47

Bajram Serif Mubarek Olsun svim navijacima Sirokog koji slave

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 okt 2014, 17:49

Upsić :rol:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 okt 2014, 17:49

KenoRob je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun svim navijacima Sirokog koji slave
Pridruzujem se cestitkama,ima ih dosta gore u Bosni,nekima sam cestitao i putem facea

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 05 okt 2014, 01:03

Imas u Sirokom dosta bosnjaka ovdje sto rade i slave bajram, jasno cestitke i sretan im praznik, ovi 'upsici' sebi na dusu nek pisu gluposti i debilnosti, nista drugo se ni ne ocekuje.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 05 okt 2014, 03:36

Čestitam Bajram svim našim navijačima i forumašima koji ga slave ,i naš kapetan je to preko Facebooka uradio :clap:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 okt 2014, 11:41

meni nije jasno da zbog jedne ubice gradic od 30 000 stanovnika ispasta . Mislim ako si ubica ubica si pa odsluzi kaznu svoju dobrovoljno da skines ljigu sa sebe a pogotovo svojih sugradjana. Uvijek ce vas to pratiti , smrt jednog covjeka ,
nepokajanje ismijavanje i podrzavanje ubice , nemogu da vjerujem da ste drugaciji mentalitet pa da je do toga. Znam da u zenici ili sarajevu kada ubica brutalno ubije nekog(puca po ljudima) bude javno medijski ljudski i na sve nacine razapet .
Vi zbog interesa jednog covjeka citavu grupu dovodite u opasnost(gradu ugled) , i jos podrzavati ubicu . Ako sam upoznat navijaci Sarajeva su odlezali svoje kazne koje su zaradilI u tim neredima .Zamolio bi da se rasprava o ovome ne siri vec samo da neko iz sirokog napise kako oni gledaju na sve to . Ovo pisem zbog toga jer kada god udjem na vasu temu da procitam u kakvom je stanju tim pogledam golove Wagnera i ostalo to uopste nije tema vec Listica ubistvo kamenjar ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 okt 2014, 11:50

avenija je napisao/la:meni nije jasno da zbog jedne ubice gradic od 30 000 stanovnika ispasta . Mislim ako si ubica ubica si pa odsluzi kaznu svoju dobrovoljno da skines ljigu sa sebe a pogotovo svojih sugradjana. Uvijek ce vas to pratiti , smrt jednog covjeka ,
nepokajanje ismijavanje i podrzavanje ubice , nemogu da vjerujem da ste drugaciji mentalitet pa da je do toga. Znam da u zenici ili sarajevu kada ubica brutalno ubije nekog(puca po ljudima) bude javno medijski ljudski i na sve nacine razapet .
Vi zbog interesa jednog covjeka citavu grupu dovodite u opasnost(gradu ugled) , i jos podrzavati ubicu . Ako sam upoznat navijaci Sarajeva su odlezali svoje kazne koje su zaradilI u tim neredima .Zamolio bi da se rasprava o ovome ne siri vec samo da neko iz sirokog napise kako oni gledaju na sve to . Ovo pisem zbog toga jer kada god udjem na vasu temu da procitam u kakvom je stanju tim pogledam golove Wagnera i ostalo to uopste nije tema vec Listica ubistvo kamenjar ..
kakve veze ima nk siroki sa ubojstvom? kakve veze imam ja, susjed mi i jos komplet grad? NIKAKVE
a o tome šta mi mislimo brate barem 10x je ispričana priča ovdje..ako je netko nekoga ubio onda za to mora i odgovarat..a na organima je da odrede što se dogodilo i tko je kriv..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 okt 2014, 12:34

eo branko karačić odgovarao na neka pitanja navijača zrinjskog pa da izdvojim par koji imaju veze sa širokim:
Razlike u radu sa NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski?

Ne možemo pobjeći od toga da je Široki možda najorganiziraniji klub u BiH. Dobro su posloženi, a i Zrinjski je na tom putu da ih dostigne. Zrinjski mora malo požuriti da bi ih dostigao prije svega u infrastrukturi prvenstveno, sve ostalo je nadoknadivo. Široki ima tri travnata i jedan umjetni teren, dok Zrinjski ima samo ovaj glavni travnati i pomoćni sa umjetnom travom.
Hvala na radosti koje nam je skupa s ekipom donio i onaj 3-2 protiv Širokog nitko nikada neće zaboraviti.

Meni je također izuzetno drago što se taj preokret dogodio. Moram reći da kada smo radili pripremu te utakmice ja sam rekao da će se utakmica riješavati u drugom poluvremenu, te da će je riješiti igrači s klupe. Sve sam pogodio samo što nisam mogao predvidjeti taj nevjerojatan preokret. Mi smo u prvom poluvremenu dominirali, Široki je jednom prešao centar i došao do vodstva. U drugom dijelu 25. minuta dominacija Širokog i nakon 2:0 imali su šansu za 3:0. Nakon smanjenja na 2:1, vjerovao sam da možemo do poravnanja, ali smo uspjeli potpuno preokrenuti za pobjedu i nitko nije bio sretniji na svijetu od mene, mojih suradnika, igrača, Uprave i Ultrasa i ta utakmica nam je otvorila mogućnost da budemo prvaci. Zato tu utakmicu nikada neću zaboraviti.
Kojeg bi igrača iz PL BiH voljeli viditi u redovima HŠKZ ,tj. igrač koji bi nam donio kvalitetu više?

Volio bih imati Dinu Ćorića i Zakarića iz Širokog Brijega, to su vrlo dva vrlo mlada dinamična i potentna igrača. Meni se osobno sviđa i Bilbija iz Sarajeva, te Tomić iz Željezničara.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 05 okt 2014, 14:40

avenija je napisao/la:meni nije jasno da zbog jedne ubice gradic od 30 000 stanovnika ispasta . Mislim ako si ubica ubica si pa odsluzi kaznu svoju dobrovoljno da skines ljigu sa sebe a pogotovo svojih sugradjana. Uvijek ce vas to pratiti , smrt jednog covjeka ,
Kao prvo i osnovno tko je ubica???? Nitko nije osudjen
Oliver Knezović ,koji je kao prvo osudjeni je pobjegao jer kakvo je ono posle nereda bilo stanje u Sarajevu i šerifska značka Mirsada Kebe svi smo mislili da će sazvat Vijeće ministara i brzom odlukom uvest smrtnu kaznu i u 10 minuta osudit ga i objesit na Baščaršiji
Spominješ grupu, Škripari niti pjevaju Oliver Knezović niti "Javi se" na spominjanje Vedrana,pustit Klix.ba njima je samo ostalo još reći da se i iz naše Crkve čulo Javi se
A ovo zadnje Lištica ubistvo kamenjar ,samo pokazuje koliko moderatori rade svoj posao na ovoj temi i njihovu objektivnost,ali ni njima ne zamjeram jer sam portal SS.ba je pokazao šta misle o Širokom

U Travnik se ide po pobjedu ,za mene dosta i bod ,samo da nas ne izkasape i neke teške ozlijede nanesu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 okt 2014, 14:44

felix123 je napisao/la:Čestitam Bajram svim našim navijačima i forumašima koji ga slave ,i naš kapetan je to preko Facebooka uradio :clap:
:clap:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 okt 2014, 11:13

Zakaric zbog ozljede ne igra danas...

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 06 okt 2014, 11:41

Valjda nije nista ozbiljno, Zakaric u pravoj formi nam je od iznimne vaznosti...
Ocekujem Buhaca ili tako nesto na lijevom krilu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 okt 2014, 14:22

ko oce gledat, hq stream samo treba registracija ali je free

http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-18" onclick="window.open(this.href);return false;

ajmooooooooooooo :clap: :clap: :clap:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bing [Bot], Combattente87, successminator i 91 gost.