Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Mirza je pun hvale za tzv.drugu ekipu u kojoj igraju Boateng(22 god.),Imamovic(19 god.),Jusufovic(19 god.),Salihagic(18 god.),Varesanovic(16,5 god.) koja izgleda na treningu redovno uzima prvotimce a i u prijateljske dvije utakmice nisu se pokazali losim.Nekako iz tiha ali veoma svijetla perspektiva i
za Mirzu.

Možda se prvotimci tako ponašaju zato što su sigurni za mjesta u prvih 11?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Arezina sa nule pocinje opet, sta je momak sve fulao, bio u Zrinjskom pa onda kod nas, pa se supao po 2.HNL, i sada 1.RS. Dosta dubok pad, posebno kad je imao takav potencijal.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Al pashino
- Kontakt:
Daj malo ažurirajte onu stranicu na fb,sutra tekma sa Goraždom,a nikdje nikakve informacije 

www.facebook.com/pirotehniksarajevo
-
- Kontakt:
Koji problem sa papirima su bili?Mokroguz je napisao/la:Jos "samo" 28 danaOva pauza je nehumana
Makar ce biti ove pripremne do tada, i sta bi od Subasica? Nema ga na pripremama, je li presao u drugi klub?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Sa Subasicem? Ne znam za to.
U ostalim vijestima, Hadzanovic u Istri, i rece u jedan clanak:
U ostalim vijestima, Hadzanovic u Istri, i rece u jedan clanak:
Cestitke njemu na napretku, a i Vidovicu sto mu je pomogao, i sto je postao otac.[...]"U Istru sam došao preko mog čovjeka iz Splita, Mladena Kliškinića i mog velikog prijatelja i bivšeg saigrača, Miloša Vidovića. Odlučio sam se za Istru, jer je to bolje za moju karijeru. Bliže sam ljudima koji mogu da me vide, pa da napravim još veći iskorak", dodao je 22-godišnji defanzivni veznjak.[...]

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic-Gorazde 0-0 

Znači ličimo na nešto ali ko zna na šta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:Znači ličimo na nešto ali ko zna na šta.
Ma ovo se prije moze nazvati trening utamica nego prijateljska jer je prva ekipa igrala prvo pol a onda usla druga ekipa kod obje momcadi.
Ma da, ovo i ja tretiram kao treniing manje vise, bitnije je naci nedostatke i popraviti ili pripremiti se da ih nebi neki protivnici iskoristili to kasnije, uigrati ekipu, testirati postave i taktike itd.
Ko je Rebić??Remi Olimpica i Goražda u Hadžićima
Autor: Sport Centar
Datum: 2015-02-03 15:26:00
Ekipa Olimpica danas je remizirala (0:0) sa ekipom Goražda koja nastupa u Prvoj ligi Federacije BiH.
Utakmica je igrana u Hadžićima, a odlične šanse su imali Muharemović, Brković i Smajić, ali je golman gostiju danas bio nesavladiv.
Za Vukove sa Otoke danas su nastupili: Oštraković, Bogičević, Regoje, Merajić, Gligorov, Handžić, Muharemović, Smajić, D. Brković, Pandža i Stefan, dok su u drugom dijelu priliku dobili:
Tomović, Čomor, Boateng, Šivšić, Rebić, Varešanović, F. Brković, Jusufović, Osmanagić, Stefan i Salihagić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Koji ovo Varesanovic igra?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Koji ovo Varesanovic igra?
onaj kojeg je liverpol lafo trazio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dal? Nije njega lafo Liverpool trazio nego je potpisao dole,i Mirza je ispao strasno korektan prema Sarajevu u ovoj cijeloj prici,sto bi malo ko ispao.Dino se cak javno zahvaljivao koliko su korektni biliRule_hz je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Koji ovo Varesanovic igra?
onaj kojeg je liverpol lafo trazio
Ali otkud u Olimpicu ,da igra ove prijateljske mislim nevjerujem 15 godina je malom jesi siguran da je to taj

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nema drugog jedino ako je gdje mali kod nas nema ko drugi da bude al sta ja znam pade mi on na pamet prvi ili pak mak ako nije vise u akademiji
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa valjda Mirza ima dva sina, Mak i Dal, Mak je valjda stariji...

Koji god da je, samo naprijed i da bude sto bolji, potpisao za nas ne potpisao.
Na transfermarktu azurirali cijene konacno. Mislim da je sve poprilicno dobro procijenjeno, ali brate Smajke i Lede vrijede mnogo vise.
Zeko se spustio sa konja na magarca
gdje bolan ne ostade sa nama mog'o si sad poput Pandze biti pravi golgeter a ne potrositi pola godine samo 'nako.
Sigurno nosi njegov menadzer veci dio krivice.

Na transfermarktu azurirali cijene konacno. Mislim da je sve poprilicno dobro procijenjeno, ali brate Smajke i Lede vrijede mnogo vise.

Zeko se spustio sa konja na magarca

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da je Mak u pitanju. A pošto je lupus u "blizini" on će vam najbolje reči. 

Mancini sto ti mene stalno prozivas a imas sigurno info kao i ja.Radi se o Maku Varesanovicu kojeg je Mirza po licnom nagovoru predsjednika prebacio u Olimpic.Po onom sto sada to dijete radi i cini na terenu je vise nego fascinantno.Napreduje toliko vidno svaki dan da bez ustezanja mogu reci da je pravi biser kluba.
Ne znam dali je nasoj ekipi prva tekma tamo, ali evo mi sad poznat jedan protivnik u Antaliji
http://nitra.sme.sk/c/7618760/fc-vion-b ... racov.html
FC ViOn Zlate Moravce iz Slovacke lige

http://nitra.sme.sk/c/7618760/fc-vion-b ... racov.html
FC ViOn Zlate Moravce iz Slovacke lige
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma kakav ja. Ti imaš najtačnije informacije od sviju nas koji pratimo Olimpic.lupus je napisao/la:Mancini sto ti mene stalno prozivas a imas sigurno info kao i ja.Radi se o Maku Varesanovicu kojeg je Mirza po licnom nagovoru predsjednika prebacio u Olimpic.Po onom sto sada to dijete radi i cini na terenu je vise nego fascinantno.Napreduje toliko vidno svaki dan da bez ustezanja mogu reci da je pravi biser kluba.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.