Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Hvala momčino
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Umalo gol iz prvog dodira... Sunjic mu smetao 
Dobro je 45 minuta je odigrao. Samo jos da ga krene gol.
I dalje nas drugi najbolji napadač.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Naravno !jasmin10 je napisao/la:I dalje nas drugi najbolji napadač.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
NAkon sto je bio na tribinama u STutgartu u HErthi je dobio odma da udje s klupe interesuje me u kakvom je stanju odigrao juce poluvrijeme kao je neko pratio
Cini se dobro je spremljen, ganjao loptu kad u je posjedu zadnje linije Stutgarta, nudio se, imao priliku odlicnu.. imao je jos jednu bolju ali ofsajd bio, i cini me se da je on asistirao kod jedne prilike Kalou, ovaj ne zna istrcat do gola a ne da opuca. Mozda vec sledecu od pocetka pocne jer im je ovu poceo Kalou kao spic, a frajer je panjina.. pa vjerujem da moze bar do 60. izdrzat ako pocne.zgembo89 je napisao/la:NAkon sto je bio na tribinama u STutgartu u HErthi je dobio odma da udje s klupe interesuje me u kakvom je stanju odigrao juce poluvrijeme kao je neko pratio
This time next year we'll be millionaires.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ibisevi ... ove/171738"Njegova priča je pouka za svakog dječaka u svakom kutku ove zemlje - Nikada ne treba odustati od svojih snova. Prije ili kasnije, oni će se ostvariti. Ukoliko se i ne ostvare, barem znaš da si pokušao."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je virtual podrska za Ibisevica iako nije dao gola 2 godine??Virtu4l je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ibisevi ... ove/171738"Njegova priča je pouka za svakog dječaka u svakom kutku ove zemlje - Nikada ne treba odustati od svojih snova. Prije ili kasnije, oni će se ostvariti. Ukoliko se i ne ostvare, barem znaš da si pokušao."
![]()
Pjanic se kritikuje nakon jedne lose utakmice, i onda kaze nema nista licno protiv Pjanica, sve po zaslugama aha
Vedad i Pjanic ne mogu u istu rečenicu nikako kada se radi o doprinosu u reprezentaciji. Vedo je po učinku u reprezentaciji par svjetlosnih godina ispred Pjanica.
Miralem igra u boljem klubu, plaćeniji je igrač, skuplji,poznatiji ali u reprezentaciji se igrač od skoro 30 miliona rijetko kad vidi na terenu dok se Vedo deset puta jeftiniji igrač od njega itekako vidio,pokazao i dokazao.
Daj Bože da Pjanic ikad donese prevagu kakvu je Vedad nebrojeno puta u utakmicama donosio ovoj reprezentaciji.
Stoga @Viru4l ima puno pravo.
Miralem igra u boljem klubu, plaćeniji je igrač, skuplji,poznatiji ali u reprezentaciji se igrač od skoro 30 miliona rijetko kad vidi na terenu dok se Vedo deset puta jeftiniji igrač od njega itekako vidio,pokazao i dokazao.
Daj Bože da Pjanic ikad donese prevagu kakvu je Vedad nebrojeno puta u utakmicama donosio ovoj reprezentaciji.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Postujem Vedu i hvala mu na svemu, posebno na golu u Kaunasu ali to sto pricas nema veze s vezom. Dok je razvaljivao u Hoffenheimu u reprezentaciji nije pruzao ni 10% kao u klubu, i inace vecinu utakmica je bio nevidljiv na terenu. Pjanic je mladji 6 godina i u mnogim segmentima ce prestic Ibisevica dok dodje u njegove godine, cak i razlika u golovima nece biti tako velika jer je pitanje da li cemo docekat jos jedan Vedin pogodak u reprezntaciji.adoo11 je napisao/la:Vedad i Pjanic ne mogu u istu rečenicu nikako kada se radi o doprinosu u reprezentaciji. Vedo je po učinku u reprezentaciji par svjetlosnih godina ispred Pjanica.
Nedajte se uvući u te smiješne diskusije.
Vedad Ibišević je igrač koji će se spominjati za 100 godina kada je naša reprezentaija u pitanju.
Vedad Ibišević je igrač koji će se spominjati za 100 godina kada je naša reprezentaija u pitanju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravu je @Virtu4l. Golom protiv Litvanije i Argentine nas je zaduzio. Sta god da bude s njegovom karijerom ja cu ga podrzavati, pogotovo kad sam citao njegovu pricu u vezi rata kako mu je najvazniji zadatak bio sprijeciti sestru da ne zaplace.
Biti covjek na prvom mjestu, to je najbitnije na kraju krajeva.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Biti covjek na prvom mjestu, to je najbitnije na kraju krajeva.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zbog cega ce se spominjat, zbog gola u Litvaniji? Sreca sto se nasao u toj poziciji, da je bilo koji drugi igrac tu bio umjesto Ibisevica ishod bi bio isti..
Jedino Dzeko zasluzuje da ga se spominje za 100 godina, Ibisevic nije nista vise od Pjanica uradio za reprezentaciju uzimajuci u obzir da je stariji i da ce Miralem popravit svoj ucinak.
I culi ste sta vam je tata virtualni rekao nedajte se momci uvuci u smijesnu diskusiju, drzite se
.. jedino si ti smijesan
Jedino Dzeko zasluzuje da ga se spominje za 100 godina, Ibisevic nije nista vise od Pjanica uradio za reprezentaciju uzimajuci u obzir da je stariji i da ce Miralem popravit svoj ucinak.
I culi ste sta vam je tata virtualni rekao nedajte se momci uvuci u smijesnu diskusiju, drzite se
Derdiyok je napisao/la:Golom protiv Litvanije i Argentine nas je zaduzio.
"Vranješ je uvrijedio iskrene navijače Bosne i Hercegovine. Kao i ostalima, reprezentacija mu je dala sve. Ogi je morao voditi računa o osjećajima drugih, a ne samo o sebi"
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I kakve to ima veze s njegovim ucinkom? Golovi protiv Litvanije i Argentine i ta izjava je sve sto je uradio?
Mozda izgleda ko da pljujem po svemu sto je on uradio, ali nije mi to cilj.. samo hocu da kazem da ne mozete Pjanica pljuvat kad mu ne ide(i kad mu ide) a Ibisevicu nikad ne uputit nijednu kritiku, i jos to radit s pricom "sve po zaslugama" recite lijepo u cemu je vas problem sa Miralemom pa ga pljujte svaki dan samo nemojte biti licemjeri.
Mozda izgleda ko da pljujem po svemu sto je on uradio, ali nije mi to cilj.. samo hocu da kazem da ne mozete Pjanica pljuvat kad mu ne ide(i kad mu ide) a Ibisevicu nikad ne uputit nijednu kritiku, i jos to radit s pricom "sve po zaslugama" recite lijepo u cemu je vas problem sa Miralemom pa ga pljujte svaki dan samo nemojte biti licemjeri.
Ja lično do sad nisam popljuvao nijednog igrača osim Vranješa koji ganja striktno svoj interes ( koji je po redu on?! ) za razliku od npr. Ibiševića. Momak je čovjek što je na prvom mjestu kao što rekoh, igra srcem, ne mora nikad zabiti go više što se mene tiče, znam da se bori za sveti dres. Ako bih Pjanića kritikovao onda bih morao i ostale al' eto, k'o da gledam Pjanić će biti novi Salihamidžić. Ja barem tako gledam na sve.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne može on biti novi Salihamidžić, Braco je bio najbolji u velikim utakmicama.Derdiyok je napisao/la:al' eto, k'o da gledam Pjanić će biti novi Salihamidžić
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To su te hinjske stvari to pojedini forumasi pisu. Vedo je bio katastrofalan oba puta protiv Andore, kad je usao protiv Izraela oni par minuta je htio da predibla nekog lika a lopta mu ostala iza njega. Uzas. Dobio zuti za simuliranje i onda je mogao dobiti drugi zuti jer je faulirao igrace Andore.Momciluk je napisao/la:I kakve to ima veze s njegovim ucinkom? Golovi protiv Litvanije i Argentine i ta izjava je sve sto je uradio?
Ovo nije pljuvanje neg kritika, Vedo ako se ustali u Hearthi nama ce valjati, treba mu samopouzdanje da vrati formu. Mi drugog napadaca nemamo. Ovi mladi su jos tanki.
Pjanic je bio nas najbolji igrac na SP, to su velike utakmice.
Sad protiv Belgije je bio los. Vracao se je po loptu, borio se ali dodavalje mu je bilo ravno nuli a to je ono sto se je od njega trazilo. Gubio duele i lopte.
Osporava se Pjanic, a mi velikog takmičenja ne vidjesmo dok Miralem nije standardno zaigrao.
Dok su npr i Ibisevic i Dzeko i Misimovic jos bili u primeu karijere, najdalje dokle su dogurali je bio baraž.
Dok su npr i Ibisevic i Dzeko i Misimovic jos bili u primeu karijere, najdalje dokle su dogurali je bio baraž.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.