SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Kako da napravim transfer? Je li idem na TEAM pa na TRANSFER LIST? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
YesUnofficialpage je napisao/la:Kako da napravim transfer? Je li idem na TEAM pa na TRANSFER LIST?

@black64
Ako si vec uzeo da radis posao oko postavljanja tabele i rezultata za drugu ligu sto to ne radis onda ?
Ako si vec uzeo da radis posao oko postavljanja tabele i rezultata za drugu ligu sto to ne radis onda ?
Nezz sto je neaktivna tema ovoliko postala, prije lige ja sam mislio to ce svaki dan po 2-3 stranice biti ispisane
. Ugl i 3. kolo pobjeda, jedino sto me brine jesu povrede, vec dvije imam u tri kola
. Sutra kup, valja odmoriti kojeg igraca .

sto se tice 1 lige 3 kola su prošla a veceras se igrale kup utakmice
iako sam se "nadao" da cu ispasti to se ipak nije desilo
, jer dobro dođe ispadanje iz kup-a pa se taj dan igraci fino odmore 

iako sam se "nadao" da cu ispasti to se ipak nije desilo

Samo da uputim izvinjenje na kašnjenju novina, zdravstveni problemi, pa mi nije ni do čeg' 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
I ja sam veceras malo rizikovao , odmorio 3 ponajbolja al eto prodjoh nekako, ko ih **** platio sam im pripreme , nek ginu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja nisam odmarao nikog, neka crknu što ih đaba plačam 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije posteno!!EmirGz je napisao/la:I ja sam veceras malo rizikovao , odmorio 3 ponajbolja al eto prodjoh nekako, ko ih **** platio sam im pripreme , nek ginu

-
- Kontakt:
ma bio sam tamo napisao, al sam premjestio ovdje. bolje da se tamo pišu konkretne potrage za određenim igračima.GracanicaAA je napisao/la:Imaš transfer listu zašto smo je otvorili jbgagojzerica je napisao/la:Nakon očajnog početka sezone (2 poraza i remi), ekipa St. Paulija je otišla u šoping do Brazila po Ricarda Centuriona, prosječnog argentinskog krilnog napadača. Transfer je iznosio ~7 mil. €. Nadajmo se da će iznenaditi svojim igrama i ustalit se u početnih 11.
Vodio sam se istom logikom, cak sam odmarao igrace koje cak i nisam morao da odmaram pa reko ako slucajno prodjem super ovako cu da odmaram igraceEld0rado je napisao/la:sto se tice 1 lige 3 kola su prošla a veceras se igrale kup utakmice![]()
iako sam se "nadao" da cu ispasti to se ipak nije desilo, jer dobro dođe ispadanje iz kup-a pa se taj dan igraci fino odmore

Mes Que Un Club
ja kupio nekog lika baš da odmorim jednog kljucnog igraca ipak kup utakmica, i taj novi lik zabi za 1:2 na kraju

To jedino ja ozb kup shvatio i kampirao haha

Sjajno sam otvorio sezonu, sa 3 poraza i ispadanjem iz kupa, nije moglo bolje
Ode mi moral igrača u qurac

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
-
- Moderator
- Kontakt:
MirsoNi je napisao/la:Sjajno sam otvorio sezonu, sa 3 poraza i ispadanjem iz kupa, nije moglo bolje![]()
Iako sam lose poceo sezonu, ali sada vadim kec iz rukava i idem na pobjede Ajmoo !!

Danas kupio Ivanovica, nadajmo se da nece pruzati iste partije kao trenutno u Čelziju

izvini jaro bio sam nesto zauzet ovih dana neke svirke imao nisam stigao veceras odradim svearelinho je napisao/la:@black64
-
- Moderator
- Kontakt:
Kao sto sam i obecao Gangbang

Prva 3 gola..

Prva 3 gola..

iako sam ostao prvi na tabeli, lola me poderao doduše u gostima 3:0
Nisam baš ocekivao toliki poraz ali najvažnije je da sam ostao na 1 mjestu, to dovoljno govori koliko je liga jaka i da je tijesno barem u 1 ligi

Nisam baš ocekivao toliki poraz ali najvažnije je da sam ostao na 1 mjestu, to dovoljno govori koliko je liga jaka i da je tijesno barem u 1 ligi

Napokon pobjeda. Vedator samo sto je dosao zabio, a Džeko se jos ceka da proradi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.