FK Slavija

hamalainen
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la hamalainen » 28 jun 2011, 13:13

? је ? пуно тога," " ово.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 jun 2011, 18:41

Devil je napisao/la:U Slaviju dosao neki Makedonac,zaboravih mu ime,igrao za Vardar i Slaviju iz Skopja.Mislim '91 godiste,napadac.
Vjerovatno veza i dobri odnosi Slavija-Olimpic,postoje indicije da je g.Nijaz Gracić preporučio menadzeru iz Skoplja klub Slaviju ,,,,,kažu da je momak odličan napadač,,,,,,,

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jul 2011, 20:59

Evo čitam danas igrao Šabotić za Slaviju protiv Sarajeva, znal tko ime istog, da nije Edvin?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 21:25

Gde su ti izvestaji momci,ajmo nesta opsirnije kakva je bila Slavija.Vidim da je igrala neka boze sacuvaj postava.
Ilic,Sabotic? :? :roll:
Inace kazu mi ljudi da je oko 13 igraca trenutno na probi u Slaviji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jul 2011, 21:27

Devil je napisao/la:Gde su ti izvestaji momci,ajmo nesta opsirnije kakva je bila Slavija.Vidim da je igrala neka boze sacuvaj postava.
Ilic,Sabotic? :? :roll:
Inace kazu mi ljudi da je oko 13 igraca trenutno na probi u Slaviji.
Ako se radi o dosadašnjem igraču Gabele Edvinu Šabotiću dobili ste extra stopera, njega je GOŠK mislio zadržat ali on više nije htjeo dole ostat

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 21:28

Stoper,znaci Ilic je onda desni bek,jos da odgonetnemo ko je taj.Ma ko ce im znati treba Slaviji bar 6-7 igraca za sledecu sezonu.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 jul 2011, 23:11

Debile znas li sta o Novi Papazu,gdje je sada ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 23:15

LudLo 4 je napisao/la:Debile znas li sta o Novi Papazu,gdje je sada ?
Debil si :lol: :mrgreen: Salim se. :lol: :mrgreen:

Bio je u Famosu proslu sezonu,igrao u prvoj ja mislim,cuo sam neke price da bi mogao da se vrati u Proleter iz Teslica ali ne znam sta ce biti. :?

p.s. Pise li on jos za Sportsport jedno vreme je pisao. :?

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 jul 2011, 23:17

Devil je napisao/la:

Bio je u Famosu proslu sezonu,igrao u prvoj ja mislim,cuo sam neke price da bi mogao da se vrati u Proleter iz Teslica ali ne znam sta ce biti. :?

Upps. Devile * :D :D
Znam da je igrao za Proleter a bio dobar u vasim juniorima.
Nisam znao da je pisao za ss.ba :geek:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 23:22

LudLo 4 je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Upps. Devile * :D :D
Znam da je igrao za Proleter a bio dobar u vasim juniorima.
Nisam znao da je pisao za ss.ba :geek:
Nije u mojim juniorima. ;)
Znam i ja,gledao sam ga nekoliko puta,vrlo dobar igrac bio,kapiten ali je imao neku tesku povredu koja ga je odvojila od terena.Bio pozivan i za reprezentaciju,cak je koliko sam cuo kada sam dosao dobio poziv od Jagodica za San Marino ali mu uprava Slavije kasno javila. :roll:

p.s
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovanovi ... ljan/20762
Ne mogu vise da nadjem,sigurno ih ima.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 04 jul 2011, 17:40

@Devil pitao si na stranici Sarajeva za Smajica a posto su ono kite od navijaca koji ne prate omladinsku skolu i ligu ja cu ti reci momak igra poluspica jak je i ima strasan udarac (ljevica) bio je i kapiten svo vrijeme dok nije dosao Focic za trenera i onda dao kapitensku traku svom sinu. Da pomenuti Focic nije dosao i premjestio 6 igraca na druge ne priridne pozicije isti Smajic bi danas potpisao za Sarajevo. U svakom slucaju ste dobili dobrog mladog i talentovanog igraca ne brini ti nista on ce se pokazati :D Sretno u predstojocoj sezoni :D
Glory Glory Man United !!! :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2011, 17:38

Seslija potpisao produzenje ugovora,dosao Smajic,cekaju se stoperi Mihajlovic(Drina Z) ako ne ode u inostranstvo,te Nikolic(Sutjeska),Sabotic je izgleda otpao,ceka se desni bek Dusan Ilic kazu nekada dete Partizana ja ga se ne secam sada igra negde u Svicarskoj.Ceka se Muminovic koji vrlo verovatno dolazi,i radi se na dovodjenju par igraca Partizana na pozajmicu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 13:11

Sa Slavijom poceo da trenira i neki Sanel Fejzic,iz Nemacke dolazi,prema TM ima i nekih nastupa za BIH U19,i U17.

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 09 jul 2011, 13:54

Devil je napisao/la:Sa Slavijom poceo da trenira i neki Sanel Fejzic,iz Nemacke dolazi,prema TM ima i nekih nastupa za BIH U19,i U17.
ako ostane u slaviji , dobit ce vjerujte predobrog igraca koji je igrao za vupertal i prije za kikerse.... ovo slavija ne smije propustiti, mlad i jako talentovan igrac, prvobitno je trebao potpisati sa zeljom ali se nisu dogovorili i eto sad je sa slavijom u pregovorima
i tito je volio velež :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jul 2011, 14:58

Ne znam,nisam ga gledao tako da ne mogu da sudim.
A izgleda da je Muminovic i zvanicno potpisao.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 16 jul 2011, 02:04

Ako je Miloš Urta (ja mislim da mu je ovo ime) prekomandovan iz juniora u seniore kako je navedeno, Slavija je "dobila" (iako ga je i ranije imala) veoma kvalitetnog stopera. Bio je kapiten u juniorima ja mislim, a još kao dijete je jedno vrijeme trenirao u Željezničaru i tamo je bio među boljim. Fizički je fino građen i zna igrati - što je najbitnije. Sve u svemu, želim sreću Slaviji i da ne ispadnu ove sezone iz lige jer Sarajevo (ja i Ist. Sarajevo vežem sa "zvaničnim" Sarajevom, meni je isto - kako sam dočekan vamo, dočekan sam i tamo, nema razlike) kao grad ili regija zaslužuje 4, ako ne i više premijerligaša. (Nadam se da će se u SAŠK ponovo početi više ulagati i da pokušaju doći do najvišeg ranga).

Off:
Nego Devile, završila je prva utakmica Željezničar - Sheriff i izgleda da sam ja bio u pravu. Rekao sam ti da Sheriff nije to ta ekipa, nema nijedan igrač tipa Zebe - da ima onaj "šmek" fudbalski, da pokuša predriblati, podvaliti loptu i slično. I vidio si poslije primljenog gola da im je svejedno - taj klub nema dušu i nema igrače koji će "propišati krv" za klub. Ima još jedna utakmica tamo, ali ako ovako bude Željo igr'o - Sheriff nema puno šansi. Lijep pozdrav i može odgovor na pp da ne spamujemo temu.
U mom svijetu važe moja pravila

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2011, 14:56

TheDinoRules je napisao/la:Ako je Miloš Urta (ja mislim da mu je ovo ime) prekomandovan iz juniora u seniore kako je navedeno, Slavija je "dobila" (iako ga je i ranije imala) veoma kvalitetnog stopera. Bio je kapiten u juniorima ja mislim, a još kao dijete je jedno vrijeme trenirao u Željezničaru i tamo je bio među boljim. Fizički je fino građen i zna igrati - što je najbitnije. Sve u svemu, želim sreću Slaviji i da ne ispadnu ove sezone iz lige jer Sarajevo (ja i Ist. Sarajevo vežem sa "zvaničnim" Sarajevom, meni je isto - kako sam dočekan vamo, dočekan sam i tamo, nema razlike) kao grad ili regija zaslužuje 4, ako ne i više premijerligaša. (Nadam se da će se u SAŠK ponovo početi više ulagati i da pokušaju doći do najvišeg ranga).

Off:
Nego Devile, završila je prva utakmica Željezničar - Sheriff i izgleda da sam ja bio u pravu. Rekao sam ti da Sheriff nije to ta ekipa, nema nijedan igrač tipa Zebe - da ima onaj "šmek" fudbalski, da pokuša predriblati, podvaliti loptu i slično. I vidio si poslije primljenog gola da im je svejedno - taj klub nema dušu i nema igrače koji će "propišati krv" za klub. Ima još jedna utakmica tamo, ali ako ovako bude Željo igr'o - Sheriff nema puno šansi. Lijep pozdrav i može odgovor na pp da ne spamujemo temu.
Jeste,samo sto mu je sada primarna pozicija zadnji vezni koliko sam ja upucen,blizu je on i prosle godine bio prvog tima,cak mislim da je dao gol Podrinju u Janji u Kupu RS.Znam i to je da je trenirao sa Zeljom jedno vreme(znam i jos jednog momka koji je tamo trenirao,mozda cak i igrao prvu a sada vise ne igra :))

A za ovo drugo,jos je rano,voleo bih i ja to ali nisam i dalje optimista. ;)

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 16 jul 2011, 14:58

Devil je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Ako je Miloš Urta (ja mislim da mu je ovo ime) prekomandovan iz juniora u seniore kako je navedeno, Slavija je "dobila" (iako ga je i ranije imala) veoma kvalitetnog stopera. Bio je kapiten u juniorima ja mislim, a još kao dijete je jedno vrijeme trenirao u Željezničaru i tamo je bio među boljim. Fizički je fino građen i zna igrati - što je najbitnije. Sve u svemu, želim sreću Slaviji i da ne ispadnu ove sezone iz lige jer Sarajevo (ja i Ist. Sarajevo vežem sa "zvaničnim" Sarajevom, meni je isto - kako sam dočekan vamo, dočekan sam i tamo, nema razlike) kao grad ili regija zaslužuje 4, ako ne i više premijerligaša. (Nadam se da će se u SAŠK ponovo početi više ulagati i da pokušaju doći do najvišeg ranga).

Off:
Jeste,samo sto mu je sada primarna pozicija zadnji vezni koliko sam ja upucen,blizu je on i prosle godine bio prvog tima,cak mislim da je dao gol Podrinju u Janji u Kupu RS.Znam i to je da je trenirao sa Zeljom jedno vreme(znam i jos jednog momka koji je tamo trenirao,mozda cak i igrao prvu a sada vise ne igra :))

A za ovo drugo,jos je rano,voleo bih i ja to ali nisam i dalje optimista. ;)
Ako misliš na Ljubišu Berjana, ja mislim da je on lijevi bek bio i da sad trenira o OFK-u, tako sam ja čuo. Igrao je u Želji prvu ja mislim do negdje kadeta i onda je otišao ..
U mom svijetu važe moja pravila

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2011, 11:05

Novi Pazar-Slavija 5-0,utakmica odigrana jucer :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 17 jul 2011, 11:42

u kojem je sastavu slavija odigrala ?? ako moze ta informacija
i tito je volio velež :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.