zna se tko to radi, samo ih treba ignorisati, ionako me smijeh ufati kad vidim sta pisuNeutral je napisao/la: Dobro, pojedinci su počeli provocirati, no još je jaka tema.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
zna se tko to radi, samo ih treba ignorisati, ionako me smijeh ufati kad vidim sta pisuNeutral je napisao/la: Dobro, pojedinci su počeli provocirati, no još je jaka tema.
"Manijaci Željo , Bog i čaršija, neka živi Bosna naša država" dizala se parola (kada nadjem sliku, ul cu je) 2005 godine, u Kupu protiv Rudara ako se ne varam!Zagor je napisao/la:Na znam šta je tu problem što se kopira melodija. To se uvijek radilo i uvijek će se raditi. Možda bi mogao malo pogledati svoju grupu i vidjeti da li i vi kopirate. Jedini problem je da se nekopiraju pjesme od navijača iz okruženja, i naravno države. I još mi nije jasno zbog čega nas više stavljate sa delijama, nemamo mi ništa s njima.1921 je napisao/la:evo cisto da znate od koga pitari i delije kopiraju pjesmu (samo sto su kod navijaca Catanie, bubnjari su mnogo bolji)
[youtube][/youtube]
Pa jeste proti Vojvodine mozda ali pogledaj i ostale meceve,evo naprimjer protiv Smedereva ,znaci nije bitno ime protivnika, prije par godina ovoliko ljudi nije bilo ni na derbiju protiv Partizana.No, protiv Vojvodine je posebno inspirujuće doći na tribinu radi mnogih razloga.
To je bilo odprilike 2004 ili 2005 nisam siguran,Radovi navijaci normalno krenuli kao i na svaku tekmu u Novi Pazar i na ulazu u stadion Torcida ih je pocela gadjati nekim kamenicama.Kada su se smestili na tribinu Torcida je probila svoju zastitnu ogradu i pretrcala teren i dosla do UF gde su se sukobili sa njima.To je verzija price koju sam ja cuo od momka iz Bg ali znate kako je kod navijackih nereda svaka strana ima svoju verziju price.uglavnom necemo ovde sada pricaniti o huliganstvu budimo u sklopu kampanje STOP HULIGANSTVU I NA FORUMU.GoRaN je napisao/la:A ja kako sam cuo...Rad je gostovao jednom u Pazaru i otislo ih je oko 100-200...Gadjali su ih kamenjem u onom ogradjenom djelu i oni razvale i zalete se na par hiljada ljudi....![]()
Mislim...Fasovali su ali ipak respect za muda....![]()
Nisam siguran za ovo to ce @Devil bolje znati....
meni se cini da su rusi ultras non-politica na stadionima, znam da je bilo par momaka iz Fratrie koji su htjeli ponijeti trans Go Home Monkey jednom brazilcu koji je igrao za spartak, al' im nisu vodje Fratrie dozvolili da unesu to na stadionNeutral je napisao/la: Ma ovi, Rusi su jaki, gledaj samo kako počinje ovaj klip LOL.
to je to. bas sam gledao jedan dokumentarac o njima(mislim ruska scena), kaze jedan lik koji je medju starom rajom bio jedan "dissident" i jedan od osnivaca Fratrie kad su bili komunisti na vlasti nije se smjelo navijatiNeutral je napisao/la:Eto ti primjer. Neki odrade dobru jednu utakmici i odmah najbolji, a pogledaj koliko jakih Ultrasa ima širom Evrope koji su nepoznanica , barem za mene. Ja za te Ruse tek neki dan čuo.
Ebiga morajugavra je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Svaka cast Delijama, ovo je vrh, navijaca u kopu kao da igraju protiv Milana, Barselone, Dinamo Kijeva a ne protiv Vojvodine i ostalih prvoligasa u Srbiji.
Zvezda poslije rata nikad losija a Delije nikad bolje, svaka cast jos jednom.
gledam bas jednu sliku sto su slikali navijaci lokomotive na dalekom gostovanju, pise na autocesti znak Moskva 850kmGoRaN je napisao/la:Mislim da je ovo gostovanje izvan Moskve...LJudi moraju ici po tri dana vozom...
Hladno im jeldesteve-o je napisao/la:gledam bas jednu sliku sto su slikali navijaci lokomotive na dalekom gostovanju, pise na autocesti znak Moskva 850kmGoRaN je napisao/la:Mislim da je ovo gostovanje izvan Moskve...LJudi moraju ici po tri dana vozom...
@neutral: zenit prije par godina nudio jednom norveskom igracu iz norveske lige placu godisnju ca. 6 mio. maraka godisnje(!), kucu, auto s soferom i svoj privatni kuhar, igrac odbio ponudu takvu, sve to govori kako ljudi nece jednostavno da zive tamo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.