Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

steve-o
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la steve-o » 29 mar 2010, 15:15

Neutral je napisao/la: Dobro, pojedinci su počeli provocirati, no još je jaka tema.
zna se tko to radi, samo ih treba ignorisati, ionako me smijeh ufati kad vidim sta pisu ;)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 mar 2010, 15:24

Zagor je napisao/la:
1921 je napisao/la:evo cisto da znate od koga pitari i delije kopiraju pjesmu (samo sto su kod navijaca Catanie, bubnjari su mnogo bolji)

[youtube][/youtube]
Na znam šta je tu problem što se kopira melodija. To se uvijek radilo i uvijek će se raditi. Možda bi mogao malo pogledati svoju grupu i vidjeti da li i vi kopirate. Jedini problem je da se nekopiraju pjesme od navijača iz okruženja, i naravno države. I još mi nije jasno zbog čega nas više stavljate sa delijama, nemamo mi ništa s njima.
"Manijaci Željo , Bog i čaršija, neka živi Bosna naša država" dizala se parola (kada nadjem sliku, ul cu je) 2005 godine, u Kupu protiv Rudara ako se ne varam!
vjerovatno te ovaj tekst asocira na nesto od 2007 pa na ovamo...
toliko o kopiranju "navijaca iz okruzenja"
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 29 mar 2010, 15:35

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Svaka cast Delijama, ovo je vrh, navijaca u kopu kao da igraju protiv Milana, Barselone, Dinamo Kijeva a ne protiv Vojvodine i ostalih prvoligasa u Srbiji.
Zvezda poslije rata nikad losija a Delije nikad bolje, svaka cast jos jednom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 15:46

@Stevinho

Ma jašta, tako i treba.

@Devil

Znam sve to što si nabrojao, i sve si tačno rekao, jer i ja gledam ponekad slike i klipove od njih. Rad navijači kao zeznuti, ubili su jednom hmm koga su oni, ne sjećam se hehe, ili su ono dobili degenek od navijača Torcida Sandžak nekad davno. Ne znam sada.

Delije kada je najgore oni su to. No, protiv Vojvodine je posebno inspirujuće doći na tribinu radi mnogih razloga.

No zna se ko je broj 1 ovdje okolo ;)

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 29 mar 2010, 15:53

No, protiv Vojvodine je posebno inspirujuće doći na tribinu radi mnogih razloga.
Pa jeste proti Vojvodine mozda ali pogledaj i ostale meceve,evo naprimjer protiv Smedereva ,znaci nije bitno ime protivnika, prije par godina ovoliko ljudi nije bilo ni na derbiju protiv Partizana.
[youtube][/youtube]

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 29 mar 2010, 15:54

Ej stavite slika od ovih manjih BiH grupa ako imate...Bas me zanima...Stavio sam prije onu Tifo kartu BiH ne znam sad gdje.... :?
Leadersi su bgm respektabilni...
[youtube][/youtube]

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 29 mar 2010, 15:57

A ja kako sam cuo...Rad je gostovao jednom u Pazaru i otislo ih je oko 100-200...Gadjali su ih kamenjem u onom ogradjenom djelu i oni razvale i zalete se na par hiljada ljudi.... :lol:
Mislim...Fasovali su ali ipak respect za muda.... :P
Nisam siguran za ovo to ce @Devil bolje znati....

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 mar 2010, 16:06

spartak-lokomotiva, valja pogledati

http://vimeo.com/10502262

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 16:07

Dobro nećemo sada o Torcidi Sandžak, to je davno bilo, ali i protiv huliganstva smo ;)

Znam ja dobro za Delije, pratim im klipove redovne. Rekoh, zna se ko je okolo najbolji.

Ma ovi, Rusi su jaki, gledaj samo kako počinje ovaj klip LOL.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 mar 2010, 16:08

GoRaN je napisao/la:A ja kako sam cuo...Rad je gostovao jednom u Pazaru i otislo ih je oko 100-200...Gadjali su ih kamenjem u onom ogradjenom djelu i oni razvale i zalete se na par hiljada ljudi.... :lol:
Mislim...Fasovali su ali ipak respect za muda.... :P
Nisam siguran za ovo to ce @Devil bolje znati....
To je bilo odprilike 2004 ili 2005 nisam siguran,Radovi navijaci normalno krenuli kao i na svaku tekmu u Novi Pazar i na ulazu u stadion Torcida ih je pocela gadjati nekim kamenicama.Kada su se smestili na tribinu Torcida je probila svoju zastitnu ogradu i pretrcala teren i dosla do UF gde su se sukobili sa njima.To je verzija price koju sam ja cuo od momka iz Bg ali znate kako je kod navijackih nereda svaka strana ima svoju verziju price.uglavnom necemo ovde sada pricaniti o huliganstvu budimo u sklopu kampanje STOP HULIGANSTVU I NA FORUMU.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 mar 2010, 16:10

Neutral je napisao/la: Ma ovi, Rusi su jaki, gledaj samo kako počinje ovaj klip LOL.
meni se cini da su rusi ultras non-politica na stadionima, znam da je bilo par momaka iz Fratrie koji su htjeli ponijeti trans Go Home Monkey jednom brazilcu koji je igrao za spartak, al' im nisu vodje Fratrie dozvolili da unesu to na stadion :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 16:12

Eto ti primjer. Neki odrade dobru jednu utakmici i odmah najbolji, a pogledaj koliko jakih Ultrasa ima širom Evrope koji su nepoznanica , barem za mene. Ja za te Ruse tek neki dan čuo. :roll:

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 29 mar 2010, 16:15

Kad se vec prica o Rusima evo jedna njihova gotivna 8-)
slika

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 mar 2010, 16:18

Neutral je napisao/la:Eto ti primjer. Neki odrade dobru jednu utakmici i odmah najbolji, a pogledaj koliko jakih Ultrasa ima širom Evrope koji su nepoznanica , barem za mene. Ja za te Ruse tek neki dan čuo. :roll:
to je to. bas sam gledao jedan dokumentarac o njima(mislim ruska scena), kaze jedan lik koji je medju starom rajom bio jedan "dissident" i jedan od osnivaca Fratrie kad su bili komunisti na vlasti nije se smjelo navijati :roll: niti putovati na gostovanju u USSR ligi! danas im je scena u golemom razvoju, svaka im cast.

@goran: prejaka bakljada Fratrie 8-) ;)

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 29 mar 2010, 16:20

Mislim da je ovo gostovanje izvan Moskve...LJudi moraju ici po tri dana vozom... :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 16:21

gavra je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Svaka cast Delijama, ovo je vrh, navijaca u kopu kao da igraju protiv Milana, Barselone, Dinamo Kijeva a ne protiv Vojvodine i ostalih prvoligasa u Srbiji.
Zvezda poslije rata nikad losija a Delije nikad bolje, svaka cast jos jednom.
Ebiga moraju :mrgreen: Kad ih u evropi oni Kiprani odmah marnu po usima pa ispadnu.
Jedino im Vojvodina,Partizan,Javor,Bukva,Jagodina,Malinovina preostaje. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 16:23

Vidi se po klipovima, slikama, stilu navijanje. Sve je vrhunski odrađeno. Evo gledao sam malo AIK Stokholm navijače. PRijatelj mi iz Švedske njihov navijač, no mislim da su još samo na jednom "normal" nivou što se navijanja tiče, iako su imali par lijepih koreografija.

Rusija inače ima dosta stanovnika, i veliki su im gradovi, posebno Moskva. Šta je njima napuniti stadion hehe.

Ali koliko se samo putuje tamo, zato im liga slabo naprduje. Neće niko u hladnu Rusiju. Kada kaže neko Rusija, odmah pomislim na one debele jakne, nisu ono jakne, ono je medvjed, ko je ubio kauč :roll:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 mar 2010, 16:26

GoRaN je napisao/la:Mislim da je ovo gostovanje izvan Moskve...LJudi moraju ici po tri dana vozom... :lol:
gledam bas jednu sliku sto su slikali navijaci lokomotive na dalekom gostovanju, pise na autocesti znak Moskva 850km :lol:

@neutral: zenit prije par godina nudio jednom norveskom igracu iz norveske lige placu godisnju ca. 6 mio. maraka godisnje(!), kucu, auto s soferom i svoj privatni kuhar, igrac odbio ponudu takvu, sve to govori kako ljudi nece jednostavno da zive tamo..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 16:28

steve-o je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:Mislim da je ovo gostovanje izvan Moskve...LJudi moraju ici po tri dana vozom... :lol:
gledam bas jednu sliku sto su slikali navijaci lokomotive na dalekom gostovanju, pise na autocesti znak Moskva 850km :lol:

@neutral: zenit prije par godina nudio jednom norveskom igracu iz norveske lige placu godisnju ca. 6 mio. maraka godisnje(!), kucu, auto s soferom i svoj privatni kuhar, igrac odbio ponudu takvu, sve to govori kako ljudi nece jednostavno da zive tamo..
Hladno im jelde :lol: :mrgreen: :shock:
P.S Spahic je u Lokomotivi imao sta pozeli.
Ali imam osjecaj da bi i placao nekom klubu da ga uzmu samo da bjezi iz Rusije.
Jedino nasem polarnom medi Rahimicu pase klima i atmosfera. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 mar 2010, 16:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 mar 2010, 16:29

slika

Ovo je postavljeno za proslu sezonu ruske lige pogledajte razdaljine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.