Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Kad vec nece Bajevic, Halilhodzic po meni najbolja opcija Barbarez, bolje i on nek pocne od nule nego Prosinecki. Ee cuj Prosinecki, pa po cemu je on zasluzio da bude spominjan uopste !
pa onda AnticBaDa12 je napisao/la:Nemoj ni stranca, ima ovdje navijača koji bi ubili za neke strane klubove. Ako dođe Lothar bilo bi "nemoj mi, on je Bavarac"... Robi bi zadovoljio obje strane El Clasica. Valja naći takvog jednog, koji je sjedio na više stolica.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nisam ni ja za roberta nego mi smjesan pa reko da stavim sta je ciko izjavio 

04.10.2009 !!
na zadnjem popisu dusan bajevic se izjasnio kao hercegovac,tako da i on otpada......Zip je napisao/la:Vi fkt razbijate glave mogucim selektorima.. Ja napisah neki dan, da ce(mora) selektor biti srbin... Tako sve opcije koje ukljucuju nesrbina su iskljucene!

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Mogu oni svi odleprsati, isto vazi i navijace Sarajeva i Zelje koji se na toj relaciji prepucavaju. Prvo repka, pa onda klubovi.BaDa12 je napisao/la:Nemoj ni stranca, ima ovdje navijača koji bi ubili za neke strane klubove. Ako dođe Lothar bilo bi "nemoj mi, on je Bavarac"... Robi bi zadovoljio obje strane El Clasica. Valja naći takvog jednog, koji je sjedio na više stolica.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Samo nikoga iz torpeda, njihove legende su nas unistile. Dajdza, Hadzija, Pape, boze me sacuvaj.
nama niko ne ugodi takav smo narod svakom nademo manu i razlog zasto bas on nebi bio dobar izbor za selektora mi smo sebi najbolji selektori znamo sve sta i kako

- sanelmasetic
- Kontakt:
Kakav crni Prosinecki.. Nama treba neko sa znanjem i iskustvom, neko cvrste ruke ( Bajevic, Halilhodzic, Antic) ako ne onda Barbarez, zbog njegovih emocija naspram repke nevjerujem da bi dozvolio javasluk u i oko ekipe, a svi ostali Kandidati su manje-vise ko i Safet...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Glupa smo mi nacija sto jest,jest..ako dodje stranac opet ce gledat odakle je,sta je postigao u karijeri,sta je trenirao,za koga je igrao..ako dodje Prosinecki bice zasto nije Antic ili neko nas iz BiH ..i obrnuto..Schwarz je napisao/la:A to ce uvijek tako biti jednim ce valjati, drugima nece i sve tako u krug.Zato je najbolje da bude stranacharry_90 je napisao/la:Koliko smo mi smijesna nacija,do jucer pitari gurali neznalicu,sada manijaci guraju mladjeg Osima,ovi odozdo hoce Vahu ...nama nije bitan izgleda uspjeh repke,vec nam je bitno dal nam je selektor bivsi pitar,manijak,mostarac itd..da se tjera inat nista drugo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo Vaha i niko vise.
Savez ima novca da plati majstora.
Uostalom, Vahid bi sigurno radio za isti novac za koji je radio i Safet.
Savez ima novca da plati majstora.
Uostalom, Vahid bi sigurno radio za isti novac za koji je radio i Safet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislis.. Pazi drskog odgovora...Otrese nas ko slinu...
''Ja se trenutno nalazim na odmoru jer mi je on zaista potreban. Nakon Svjetskog prvenstva, otišao sam u Tursku gdje sam pristupio ekipi koja je imala jedan jako zahtjevan, ambiciozan i komplikovan projekat, i jednostavno zbog svega toga odlučio sam se da napustim Tursku i dobro se odmorim, jer je to bio buran period u zadnjih nekoliko mjeseci. Kada je preuzimanje reprezentacije Bosne i Hercegovine u pitanju moram odmah reći da to nemam u planu niti sam uopšte razmišljao o tome. Trenutno samo želim da se dobro odmorim, a šta će biti u budućnosti to ne znam'' izjavio je za ****.ba, Vahid Halilhodžić.
''Ja se trenutno nalazim na odmoru jer mi je on zaista potreban. Nakon Svjetskog prvenstva, otišao sam u Tursku gdje sam pristupio ekipi koja je imala jedan jako zahtjevan, ambiciozan i komplikovan projekat, i jednostavno zbog svega toga odlučio sam se da napustim Tursku i dobro se odmorim, jer je to bio buran period u zadnjih nekoliko mjeseci. Kada je preuzimanje reprezentacije Bosne i Hercegovine u pitanju moram odmah reći da to nemam u planu niti sam uopšte razmišljao o tome. Trenutno samo želim da se dobro odmorim, a šta će biti u budućnosti to ne znam'' izjavio je za ****.ba, Vahid Halilhodžić.
- velez_mostar
- Kontakt:
Prosinecki prati "moderni" fudbal, nije glup, i ne mislim da se na njega moze utjecati.
Sve ostalo su "nasa posla", dok je Vaha slucaj za sebe, egocentrik klasicni.
Ko bude favoriziran ispred FSRS-a radice kako mu oni kazu, a to je pogubno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve ostalo su "nasa posla", dok je Vaha slucaj za sebe, egocentrik klasicni.
Ko bude favoriziran ispred FSRS-a radice kako mu oni kazu, a to je pogubno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ja bih.Omerbavarac je napisao/la:Uostalom, Vahid bi sigurno radio za isti novac za koji je radio i Safet.

Nadam se da će Vaha razmisliti, da neće previše kalkulisati i dokučiti da je ovo pravi trenutak za ovu klupu (je li ili nije, nebitno, vjerovatno nije, ali savršene uslove po kojima on možda želi da radi ovdje nikad neće dobiti).
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 18 nov 2014, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Treba nam neko sa ogromnim iskustvom i prosinecki ni barbarez u ovom trenutku nisu dobraopcija.
-
- Kontakt:
Vaha je bezobrazan i uz to veliki lažov. Nije on otišao, već su ga otjerali, a on je sve činio da ga otjeraju iz Trabzona da pokupi svoje pare. Nek ne pravi nikog glupim ovdje.
Skeptik sam po pitanju Vahe. Iako je najidealnije rješenje i mislim da bi prvi puta svi na forumu zdušno bili uz jednog selektora.
Ali čovjek jednostavno neće. Mislim da čak ni finansije nisu u pitanju toliko, koliko njegovo inaćenje da ne surađuje s našim mešetarima. Čovjek je jednotavno takav, kapriciozan, a i zadnje iskustvo s Balkancima (Mamićem) ga je još više odbilo za bilo kakav vid poslovne saradnje s ovim prostorima.

Iskreno mislim da je Vaha daleko najbolji strucnjak ali ne vjerujem da hoce sto dokazuju njegova djela i izjave......Isto tako se bojim da Vaha ne bi dugo izdrzao, poznat je po tome da nema dlake na jeziku....Mogu zamisliti kako bi to izgledalo kad bi on na jednoj IO sjednici vidio o cemu se razgovara i kakve su nacionalne tenzije, mislim da ne bi dugo vremena proslo i da bi mu puko film...
Mada s druge strane, radio je on u raznim klubovima i repkama, sumnjam da je veca i bolja disciplina u savezu Alzira ili Obale Slonovace...
Mada s druge strane, radio je on u raznim klubovima i repkama, sumnjam da je veca i bolja disciplina u savezu Alzira ili Obale Slonovace...
-
- Kontakt:
Ma baraz je veoma realna opcija. + 6 protiv Andore, pobijedit kuci Izrael i Wales i uzet bod na Kipru i treci smo sa 15 bodova .Wales nek uzme bod na Kipru, pobijedi kuci Andoru, izgubi od Belgije i uzme bod iz dvomeca sa Izraelom i imace 13 bodova, nek se desi da pobijede il na Kipru il jednu Izraela imace 15 ko i mi al mi cemo do tad imati bolju gol razliku i međusobni omjer. Eh et 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@ jasko sve ti to fino napisa, a da li ce to tako biti na kraju pitam se ja.? 

04.10.2009 !!
Ako Vaha nece po meni bi Robi bio odlican izbor u ovom momentu. Alfa i omega Hrvatske repke u Bilicevoj eri. Nakon Robijevog odlaska Bilic je pokazao koliko je znao. Visoko moralan covjek koji je Mamica otpisao kao zadnjeg olosa. Ne bi nasi talenti bili neotkriveni niti bi Robiju bilo tesko otici po njih. Bio bi vrlo sretan da nas preuzme a mislim da bi njegov izbor okrenuo i potencijalne reprezentativce drugih nacija da se jos vise priblize repki. Za prvog pomocnika bi postavio Sergeja Barbareza koji bi nakon Robijeva odlaska preuzeo repku. Ove metuzaleme sto se vrte po savezu ne bi uzimao evo jednom slicnom upravo sada placamo da ode. A ti koji se kandidiraju do neki dan su mu cuvali ledja. Moje misljenje je da bi imali Halida umjesto Halida.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.