SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Evo vam jedna insajderska informacija. BHT NECE prenositi SP vec ce to raditi Face tv.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pocetkom marta mjeseca u St.Louis protiv SAD repke - prijateljska!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2943794" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2943794" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
JoeCelt je napisao/la:Pocetkom marta mjeseca u St.Louis protiv SAD repke - prijateljska!![]()
Opet

Pobjeda je bolja od orgazma!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ništa opet. Odlično!
Ne znam gdje da postavim,pa evo ovde:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
... poraz!Gorki je napisao/la:JoeCelt je napisao/la:Pocetkom marta mjeseca u St.Louis protiv SAD repke - prijateljska!![]()
Opet
Kolko me pamcenje sluzi u SAD jaranskim tekmama imamo sve poraz do poraza

@19risha88,
čovječe, lijepiš tu fotografiju na svaku temu, a i dalje nisi shvatio da širiš uvrede našim igračima. Poistovjetio si ih sa ovcama i još to spominješ na tri teme. E, pa svašta.
čovječe, lijepiš tu fotografiju na svaku temu, a i dalje nisi shvatio da širiš uvrede našim igračima. Poistovjetio si ih sa ovcama i još to spominješ na tri teme. E, pa svašta.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Daj ba koji je tebi... Kakve uvrede,ove ovce svake godine prođu jednom ili dva puta preko ovog terena... I uvijek se zezam da je to naša vunena reprezentacija... Šta se pališ,mi smo ovčarska zemlja uvijek bili...BaDa12 je napisao/la:@19risha88,
Pasa je li to reklamiras svoje ovce, nisam znao da si pastir. 

1946
Hajd sve, al' vidi onog magarca, sto su ga natovarili.. 

treba ih onda opremit sa ovim halo i izzy karticama u slucaju da nemaju ton i naštimat za njih desetak antena u slučaju da ih neko blokiraneo je napisao/la:Evo vam jedna insajderska informacija. BHT NECE prenositi SP vec ce to raditi Face tv.
4-IN-A-ROW
- legenda reala
- Kontakt:
To bi bila bruka i sramota, džaba dobiju prava za SP i da ga se odreknu, to ni lud ne bi uradio

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
džaba prava za SP nije još nikad niko dobiolegenda reala je napisao/la:To bi bila bruka i sramota, džaba dobiju prava za SP i da ga se odreknu, to ni lud ne bi uradio![]()
- legenda reala
- Kontakt:
EBU otkupi prava za Evropu i razdjeli ih svojim članicama, BHT kao javni servis je članica EBU-a, plaćaju oni neko članstvo EBU ali to je skoro pa džaba kakva je exkluziva SP + kad tvoja reprezentacija učestvujejestamaji je napisao/la:džaba prava za SP nije još nikad niko dobiolegenda reala je napisao/la:To bi bila bruka i sramota, džaba dobiju prava za SP i da ga se odreknu, to ni lud ne bi uradio![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
tačno je da EBU ima prava za sva "sporedna" tržišta, ali nije tu ništa džabe. za svjetsko prvenstvo moraš platiti premijum cijenu, a jedina prednost članostva u EBU je da imaju prioritet. ne sekiraj se, nije niko lud da ne iskoristi zlatni koku zvanu SP koja mu donosi bruku paralegenda reala je napisao/la:EBU otkupi prava za Evropu i razdjeli ih svojim članicama, BHT kao javni servis je članica EBU-a, plaćaju oni neko članstvo EBU ali to je skoro pa džaba kakva je exkluziva SP + kad tvoja reprezentacija učestvujejestamaji je napisao/la:džaba prava za SP nije još nikad niko dobiolegenda reala je napisao/la:To bi bila bruka i sramota, džaba dobiju prava za SP i da ga se odreknu, to ni lud ne bi uradio![]()
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 03 dec 2013, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.
- legenda reala
- Kontakt:
Razumjeli smo se
Nadam se da nisu toliko ludi

Nadam se da nisu toliko ludi
Bolje da FACE prenosi nego da mi u pola tekme u kontranapadu naših odjednom iskoči neki bager preko pola ekrana
LAFO REKLAMA 

- legenda reala
- Kontakt:
pa i na FACE je isto
Koliko je to tačno, a skoro je u CD-u Senad se javno ponudio BHT-u da zajedno rade SP, daju im i novac i svoju opremu.
Mozda su pristali
Sto se mene tice bilo bi super da FACE radi Sp, vjerujem da bi 99% programa bio posvecen SP, za razliku od BHt-a koji se ukljuci 'deset' minuta prije utakmice.
Mozda su pristali

Sto se mene tice bilo bi super da FACE radi Sp, vjerujem da bi 99% programa bio posvecen SP, za razliku od BHt-a koji se ukljuci 'deset' minuta prije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.