BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Keenan.-
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la Keenan.- » 14 avg 2013, 22:54

1L8F9C2 je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la: Mozes ti pisati sta zelis nas Pape vodi u Brazil a ti se nadaj da ce brko nekad biti na njegovoj poziciji.

Sve je ovo idealno, Pape je vidio sad na koga moze racunati i dobro je sto izgubismo, jedan lagani samar da se malo spustimo na zemlju. Ne kontam sto odmah crnjacite zbog jedne prijateljske utakmice.

P.S. Vodite repku u Zenicu, ja ove primitivne dijasporece vise nemam namjeru gledati u gradu. Kakve face :roll:
Brko je izmislio fudbal za Papeta.
Trebas malo drugacije formulisati recenicu, ovako ce ti se raja smijati.
Zna se na šta mislim, ne sikiraj se ti ;) .
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 14 avg 2013, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 14 avg 2013, 22:54

Ovo je "OPTIČKA VARKA" ....Vidimo se u Septembru........ ;)
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 14 avg 2013, 22:54

Adinjo je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Neka je on unaprijed obecao Bicakcicu i >Misimovicu, po meni dvojici veceras najproblematicnijih igraca, da ce igrati 90 minuta, i time je i zatvorio tekmu. Niti moze Spaha nabraniti m niti Dzeko i ibisevic nadavati golova koliko Susic moze zeznuti na ismjenama. I to tri odjednom! pa koji to trener radi majku mu. Zar nije mogao uvoditi jednog po jednog, ovisno o razvoju dogadjaja na terenu. I nemoj neko da bi mi rekao da je prijateljska tekma, jer cu ka ispckarat na pasja vrata! Ovako se ne vodi jedna respektabilna reprezentacija. Ovako se ne vodi nista, ovo je smece. I ne daj Boze da je ovo uradio u nekoj oficijelnoj utakmici, ne bi se taj vise smio pojaviti na Ferhadiji. kao da papak ne zna da

Haj malo ohladi. Taj sto ga pljujes ti je osigurao jednu respektabilnu repku sto ti kazes za narednih 10 - 15 godina, sa poslom koji radi veoma profesionalno. Ti bi odma posle jedne nevazne prijateljske tekme da sve mjenjas iz korijena. Ohladi ba i uzivaj !!!!

Pa nije to bas tako. Ova tekma nas moze kostati drugog ili cak treceg sesira na izvlacenju grupa za SP. Ne znam sto ti smeta sto kazem ono sto i slijepac vidi. Covjek je naprvio veliki takticki promasaj, i to treba jasno kazati. Ono sto je uradio dobro, i za to sam mu kapu skinuo, ali ovo veceras je velika opomena. Ne samo Susicu, nego i svim igracima.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 avg 2013, 22:54

Imam osjecaj da su neki jedva docekali ovaj poraz pa da ospu baljbu po igracima i po Susicu, Ovo je bila priateljska tekma iz koje treba sada povuci neke pouke a ne udarati ko Maksim po diviziji. Prva postava nam je odlicna i rasturila bi SAD jednu 4:0. Susic je po meni izvrsio pravovremeno izmjene i tako smo vidjeli sa kavom klupom raspolazemo. Sunjic, Vrsajevic i Zahirovic trenuto (naglasavam trenutno) nisu za repke i nebi ih trebalo ni pozivati protiv Slovacke. Za Sunjica imamo zamjenu u Bicakcicu, za Vrsajevica imamo Vranjesa. a pozicijia zadnjeg veznog je naj kriticnija jer nakon vecerasnje tekme osta nam 37-godisnji Rahimic kao najaci igrac na toj poziciji.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 14 avg 2013, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 avg 2013, 22:55

Misimovic previse peglo loptu veceras,po meni jedan od krivaca ;)
Željeznicar za život cijeli !

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 14 avg 2013, 22:55

odma Susic kriv za sve,nmg da vjerujem poganog naroda na ovom forumu,sve neki ublehasi,**** vas Amar Osim

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 avg 2013, 22:56

Ma ništa pokazalo se ono što smo svi znali imamo 14-15 igrača, ostalo je nula ;)
Vjerovatno je i Pape pogriješio što je prebrzo izvršio sve izmjene ali bar je vidio da Vršajević odnosno Šunjić ne mogu mjenjati Salihovića i Spahića tj da nikako nemaju mjesta na spisku ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 avg 2013, 22:56

Ne mogu ni zamisliti da na klupi imamo pravog stručnjaka, koji se razume u nogomet, a ne parmaka koji pojma nema. Shvati lik na poluvremenu sve igrače vadi i ubacuje zadnju liniju koja u životu zaedno nije igrala. To samo može jedan jedini Pape Sušić.

Vladu za selektora!!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 avg 2013, 22:56

Ma nije prodano.. Nego Safa je napravio cudan broj izmjena na pol. pa cak i za prijateljsku. Ali na to gledam kao test i ispit spremnosti pojedinaca u repki.. Naravno da se ovako nesto ne radi, ali i neka je, jer u ovakvoj utakmici pred ono najvaznije sto ocekuje ovu repku, potrebno je sortiranje igraca. Mi smo nekim stanjima i mecevima zaneseni, te nismo ni svjesni koliko Susic izvlaci maksimum iz jedne solidne ekipe. Pogledajte Svabe pa ljudi u prijateljskim redvno primaju golove, te Talijane koji ih radije ne bi igrali..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 avg 2013, 22:56

Istina je da još imamo igrača u repki koji ne zaslužuju nositi ovaj dres, ali samo vi pljujite po Papetu. Ovo je dobro da se vidi kakvi smo kada nema glavnih igrača i odgovor je kristalno jasan=nula. Mislite li vi da neće doći meč kada nema više Spahe. Samo ću reći jedno SAFET SUŠIĆ PAPE, a oni koji hoće da ga pljuju nek to urade na kraju kvalifikacija.
Mes Que Un Club

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 14 avg 2013, 22:56

Je-.o vas sve A.O. Ko je njega uopste spomenuo... Pa kriv je jer je zamijenio 5 igrada... odjednom. A za domovinu se gine i na prijateljskoj... ako nije vazna sto su onda naplacivali ulaznice?

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 14 avg 2013, 22:57

Prvo poluvrijeme je realno dobro bilo,prerano je Susic racuno pobjedu,ovo jednostavno se nije smjelo desit,sad bar svi znamo kakvu klupu imamo i sad kad neko kaze da nema mjesta za Husejinovica sramota,za Bicakcica onako,trema je bila,pratim ga ja dugo zna bit dosta dobar

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 14 avg 2013, 22:58

Zasto Kung fu Pandza nije vise u reprezentaciji?

Jeli povreda jos uvjek ili?

Licno mislim da je Pandza bolji nego Zukanovic i Bicakcic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 14 avg 2013, 22:58

Mor'o sam vode preko mašica popit kolko se iznerviraa

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 14 avg 2013, 22:58

Izgubili smo zato sto je Susic mjenjao formaciju, i to je to. Laku noc.
Za sve ti hvala Amare!

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 14 avg 2013, 22:58

vendeta87 je napisao/la:Imam osjecaj da su neki jedva docekali ovaj poraz pa da ospu baljbu po igracima i po Susicu, Ovo je bila priateljska tekma iz koje treba sada povuci neke pouke a ne udarati ko Maksim po diviziji. Prva postava nam je odlicna i rasturila bi SAD jednu 4:0. Susic je po meni izvrsio pravovremeno izmjene i tako smo vidjeli sa kavom klupom raspolazemo. Sunjic, Vrsajevic i Zahirovic trenuto (naglasavam trenutno) nisu za repke i nebi ih trebalo ni pozivati protiv Slovacke. Za Sunjica imamo zamjenu u Bicakcicu, za Vrsajevica imamo Vranjesa. a pozicijia zadnjeg veznog je naj kriticnija jer nakon vecerasnje tekme osta nam 37-godisnji Rahimic kao najaci igrac na toj poziciji.

pa ti ih brate hvali i kad treba i kad ne treba , pa cemo proc i kao kod Cire. Covjek nam isprica bajku, mi na nju nalegnemo i zaspimo, a on profucka cistu priliku da se plasiramo na veliko takmicenje. Selektor i igraci su tu da ih se kritikuje kada zjbu stvar, i da ih se pohvali kada odigraju dobro , kao u prvom poluvremenu. Za pårvo pouvrijeme kapa dolje svima, za drugo, svima osim Dzeki, noga u guzicu, i da se dozovu pameti.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 avg 2013, 22:58

Da se razumijemo:

1. Ne postoji nešto što se zove "poraz u pravom trenutku", poraz nikad nije dobrodošao.

2. Tačno je da je bolje izgubiti večeras nego od Slovačke, ali je puno bolje pobijediti i večeras i protiv Slovačke, pogotov kad se to može.

3. Nema potrebe probat' Vršajevića ili Šunjića da znaš da nisu za reprezentaciju, to zna svaka budala bez da ih proba. Pogotov' ih ne treba probat' cijelih 45 minuta.

4. Prijateljske utakmice NE POSTOJE da bi se probali SVI igrači, shodno tome uvođenje 4 igrača na samom startu drugog poluvremena i još dva neposredno nakon toga je glupo i na terminu, a kamo li na ovakvoj utakmici. Možda ovaj termin "prijateljska" utakmica vara, to što se utakmica zove prijateljska ne znači da je treba odigrati kao mi večeras, a kako je treba odigrati pokazao nam je naš večerašnji protivnik.

Iz svega navedenog smatram da je poraz nepotreban i iritirajući, zbog čega bi selektor trebao da preuzme odgovornost i ne pokušava da isti opravda gore navedenim razlozima, a trebao bi i da poduzme konkretne korake povodom (ne)pozivanja određenih igrača za naredne utakmice.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 14 avg 2013, 22:59

Sa ovakvim igracima bi i Husref odveo repku u Brazil :lol: :lol: :lol:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 14 avg 2013, 22:59

Molim te PAPE izbaci sunjica zauvijek!! Jadna nam majka kad nebude vise spahe u odbrani :( a onaj salihovic da bog Sacuva! Covjek nezna jednu loptu ubaciti

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 avg 2013, 22:59

Krivo nam je svima zbog poraza,koji malo narusava pobjednicku atmosferu,zbog toga.je on najgori.
Hajde nek je probao igrace,formacije,ali generalno on je mogao isprobati bicakcica ,ostale je je dobro znao.
Dao Im je sansu,I sad zna na cemu je.
Iskreni da budemo mi nismo ni prvo poluvrijeme bili nesto extra,amerikaje dominirala na sredini,imali su cak.I 2 penala koji su I'm se mogli svirat,mi smo na kvalitet zabili 2 gola,ali igra nije bila dobra.
Nisu samo sunjic avdija I zahirovic odigrali lose,realno I pjana I lulic katastrofa,jedino suu dzeko,vedo,miske I visca I spaha odigrali dobro.
Treba zaboravit ovo ,jedino mi je zao zbog atmosfere I zbog raje
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.