Sve ti to lijepo napisao, al onako kako tebi odgovara, kako tako dobra ekipa Jedinstva kao sto si napisao nije presla centar, nije uputila sut na gol Slobode, nije sastavila dva dodavanja kako treba. A sto se tice Gradine, dobili ste je u sumnjivim okolnostima, uz dogovor sa Gradinom. ( Gradina vam je prodala utakmicu).BHF00024 je napisao/la:Gusar1995
SaltCityAttack
Pa ja kad kažem da Tuzlaci prave Reala od Slobode meni se smiju..Zavaravaju sami sebe,,misle da imaju neku ekipu,,igraju na mišiće što bi se reklo,,više od pola golova su dali iz prekida,gužvi pa u zadnje vrijeme i penala...Zavaravaju sami sebe,,misle mi giganti,,mi najjači,,jeste ali kod Zude u kuruzima,samo vi mislite...
Gledao sam Jedinstvo u Srebreniku i Gračanici,masa domaći ljudi iz ta 2 mjeseta mi je reklo posebno u Srebreniku da Jedinstvo ima bolju ekipu ne samo od Slobode nego i od pola ekipa u PL...U jesenjem djelu prvenstva sam bio u Konjicu i Bugojnu,,tamo s kim sam razgovarao ljudi su mi rekli odavno bolja ekipa nije gostovala ovdje...
Gledao sam utakmice Jedinstva na pripremama sa zvijezdom iz Gradačca koju su pobjedili 2-1..Pa sa slovenskim Koprom,ekipom koja se bori za prvaka Slovenije,,3:0 za Jedinstvo..Slovenci ne mogu vjerovati da ta ekipa,,tako kvalitetna igra u 2 ligi BiH...Al neka samo vi pravite lopove od Krajišnika i Jedinstva,pa ne radi Alispahić vama ništa,kolje nas u Bihaću i čiste penali nam se ne sviraju,,,,ali neka mi smo ti lopovi a tuzlaci giganti koji igraju najbolji fudbal u državi...
Da druže slažem se,,Jedinstvo je odigralo slabu,preslabu utakmicu u Tuzli ali i pored toga pobjedili ste nas greškom našeg štopera koji se okliznuo i penalom koji je jako diskutabilan a crveni karton i da ne govorim...
Sjeti se kako ste bili razmontirani u Bihaću na jesen,,ne zna se koja je akcija bila ljepša,koji je gol bio ljepši...et tu ni vi niste kupili pa dobili 3 komada...
Čestitke Rudaru i svim Kakanjcima,,zaslužili ste pobjediti..
Čestitam Rudaru što je odolio napadima da se proda utakmica,svaka čast ipak igrači Rudara nisu primili plate 2 i pol mjeseca,ne plate nego ni feninga nisu vidjeli.
Pozdrav
P.S. Samo da mi je znati koji su to tebi strucnjaci rekli za igru Jedinstva, sasvim prosjecna ekipa.