Prva liga FBiH 2013./2014.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Skver
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2013./2014.

Post Postao/la Skver » 07 maj 2014, 12:28

BHF00024 je napisao/la:Gusar1995
SaltCityAttack

Pa ja kad kažem da Tuzlaci prave Reala od Slobode meni se smiju..Zavaravaju sami sebe,,misle da imaju neku ekipu,,igraju na mišiće što bi se reklo,,više od pola golova su dali iz prekida,gužvi pa u zadnje vrijeme i penala...Zavaravaju sami sebe,,misle mi giganti,,mi najjači,,jeste ali kod Zude u kuruzima,samo vi mislite...

Gledao sam Jedinstvo u Srebreniku i Gračanici,masa domaći ljudi iz ta 2 mjeseta mi je reklo posebno u Srebreniku da Jedinstvo ima bolju ekipu ne samo od Slobode nego i od pola ekipa u PL...U jesenjem djelu prvenstva sam bio u Konjicu i Bugojnu,,tamo s kim sam razgovarao ljudi su mi rekli odavno bolja ekipa nije gostovala ovdje...

Gledao sam utakmice Jedinstva na pripremama sa zvijezdom iz Gradačca koju su pobjedili 2-1..Pa sa slovenskim Koprom,ekipom koja se bori za prvaka Slovenije,,3:0 za Jedinstvo..Slovenci ne mogu vjerovati da ta ekipa,,tako kvalitetna igra u 2 ligi BiH...Al neka samo vi pravite lopove od Krajišnika i Jedinstva,pa ne radi Alispahić vama ništa,kolje nas u Bihaću i čiste penali nam se ne sviraju,,,,ali neka mi smo ti lopovi a tuzlaci giganti koji igraju najbolji fudbal u državi...

Da druže slažem se,,Jedinstvo je odigralo slabu,preslabu utakmicu u Tuzli ali i pored toga pobjedili ste nas greškom našeg štopera koji se okliznuo i penalom koji je jako diskutabilan a crveni karton i da ne govorim...
Sjeti se kako ste bili razmontirani u Bihaću na jesen,,ne zna se koja je akcija bila ljepša,koji je gol bio ljepši...et tu ni vi niste kupili pa dobili 3 komada...

Čestitke Rudaru i svim Kakanjcima,,zaslužili ste pobjediti..
Čestitam Rudaru što je odolio napadima da se proda utakmica,svaka čast ipak igrači Rudara nisu primili plate 2 i pol mjeseca,ne plate nego ni feninga nisu vidjeli.

Pozdrav
Sve ti to lijepo napisao, al onako kako tebi odgovara, kako tako dobra ekipa Jedinstva kao sto si napisao nije presla centar, nije uputila sut na gol Slobode, nije sastavila dva dodavanja kako treba. A sto se tice Gradine, dobili ste je u sumnjivim okolnostima, uz dogovor sa Gradinom. ( Gradina vam je prodala utakmicu).
P.S. Samo da mi je znati koji su to tebi strucnjaci rekli za igru Jedinstva, sasvim prosjecna ekipa.
🔴⚫️

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 maj 2014, 12:36

Pa ovi iz Bihaca su stvarno postali smijesni sa sudijama. Komplet sudijska 4 na susretu Jedinstvo-Podgrmec sa Unsko Sanskog kantona i da apsurd bude jos veci prvi pomocni je ni manje ni vise nego iz Bihaca, jadno da jadnije ne moze biti
Zadnja izmjena: SARS, dana/u 07 maj 2014, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2014, 12:45

SARS je napisao/la:Pa ovi iz Bihaca su stvarno postali smijesni sa sudijama. Komplet sudijska 4 na susretu Jedinstvo-Bihac sa unsko sanskog kantona i da apsurd bude jos veci prvi pomocni je ni manje ni vise nego iz Bihaca, jadno da jadnije ne moze biti
Tako se ukazalo hodzi Hajrudinu Gobeljicu da trebaju suditi sudije iz Bihaca, haman mu olovo tako pokazalo :D
🔴⚫️

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 maj 2014, 13:32

Gusar1995 je napisao/la:po običaju iz Kaknja samo golovi :?
Snimatelja za gušu uhvatite i recite mu da "isječe" i druge situacije, a ne samo golove da šalje. I nek' ne snima mješalicom za beton nego nek' nabavi kameru, makar bolji mobitel :D

Btw, nema nikako izvještaja iz Sanskog Mosta (Podgrmeč - Radnički).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 15:16

Probisvjet je napisao/la:
SARS je napisao/la:Eto pregled kola

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve sanse je Buducnost imala protiv Jedinstva. :shock:
Pa imalo je i Jedinstvo cak i bolje sanse i vise prilika za gol, igrac domacih izbija loptu sa gol linije, jos nije prikazana prilika u 90 minuti za Jedinstvo kad je golman domacih odbranio udarac
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 07 maj 2014, 15:27

LloriS je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
SARS je napisao/la:Eto pregled kola

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve sanse je Buducnost imala protiv Jedinstva. :shock:
Pa imalo je i Jedinstvo cak i bolje sanse i vise prilika za gol, igrac domacih izbija loptu sa gol linije, jos nije prikazana prilika u 90 minuti za Jedinstvo kad je golman domacih odbranio udarac
Jedinstvo oštećeno u pregledu 25.kola :plac:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 07 maj 2014, 15:43

BHF00024 je napisao/la:Gusar1995
SaltCityAttack

Pa ja kad kažem da Tuzlaci prave Reala od Slobode meni se smiju..Zavaravaju sami sebe,,misle da imaju neku ekipu,,igraju na mišiće što bi se reklo,,više od pola golova su dali iz prekida,gužvi pa u zadnje vrijeme i penala...Zavaravaju sami sebe,,misle mi giganti,,mi najjači,,jeste ali kod Zude u kuruzima,samo vi mislite...

Gledao sam Jedinstvo u Srebreniku i Gračanici,masa domaći ljudi iz ta 2 mjeseta mi je reklo posebno u Srebreniku da Jedinstvo ima bolju ekipu ne samo od Slobode nego i od pola ekipa u PL...U jesenjem djelu prvenstva sam bio u Konjicu i Bugojnu,,tamo s kim sam razgovarao ljudi su mi rekli odavno bolja ekipa nije gostovala ovdje...

Gledao sam utakmice Jedinstva na pripremama sa zvijezdom iz Gradačca koju su pobjedili 2-1..Pa sa slovenskim Koprom,ekipom koja se bori za prvaka Slovenije,,3:0 za Jedinstvo..Slovenci ne mogu vjerovati da ta ekipa,,tako kvalitetna igra u 2 ligi BiH...Al neka samo vi pravite lopove od Krajišnika i Jedinstva,pa ne radi Alispahić vama ništa,kolje nas u Bihaću i čiste penali nam se ne sviraju,,,,ali neka mi smo ti lopovi a tuzlaci giganti koji igraju najbolji fudbal u državi...

Da druže slažem se,,Jedinstvo je odigralo slabu,preslabu utakmicu u Tuzli ali i pored toga pobjedili ste nas greškom našeg štopera koji se okliznuo i penalom koji je jako diskutabilan a crveni karton i da ne govorim...
Sjeti se kako ste bili razmontirani u Bihaću na jesen,,ne zna se koja je akcija bila ljepša,koji je gol bio ljepši...et tu ni vi niste kupili pa dobili 3 komada...

Čestitke Rudaru i svim Kakanjcima,,zaslužili ste pobjediti..
Čestitam Rudaru što je odolio napadima da se proda utakmica,svaka čast ipak igrači Rudara nisu primili plate 2 i pol mjeseca,ne plate nego ni feninga nisu vidjeli.

Pozdrav

ko gubi ima pravo da se ljuti,nisi realan ni 2 %
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 maj 2014, 15:49

Skver je napisao/la:
SARS je napisao/la:Pa ovi iz Bihaca su stvarno postali smijesni sa sudijama. Komplet sudijska 4 na susretu Jedinstvo-Bihac sa unsko sanskog kantona i da apsurd bude jos veci prvi pomocni je ni manje ni vise nego iz Bihaca, jadno da jadnije ne moze biti
Tako se ukazalo hodzi Hajrudinu Gobeljicu da trebaju suditi sudije iz Bihaca, haman mu olovo tako pokazalo :D
A ako hoce i Sloboda je ledena protiv Branitelja. Tu je samo pitanje koga ce savez gurati,ako to bude Jedinstvo idu sudije njihove,ako bude Sloboda gurnut ce im njihovu trojku... Manje - vise sve je jasno. Hodza je Bog.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2014, 15:50

ko kaze da je Rudar odolio napadima da proda utakmicu, vidjet cemo u narednu srijedu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 maj 2014, 15:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:ko kaze da je Rudar odolio napadima da proda utakmicu, vidjet cemo u narednu srijedu
Drug,ne trebas cekati iducu srijedu, Rudar je prodao Jedinstvu utakmicu. Da ti drug kaze.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 07 maj 2014, 15:55

sekretar je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ko kaze da je Rudar odolio napadima da proda utakmicu, vidjet cemo u narednu srijedu
Drug,ne trebas cekati iducu srijedu, Rudar je prodao Jedinstvu utakmicu. Da ti drug kaze.
pa dobro o tome se znalo,par mjeseci prije..al pitanje je dal ce sad Jedinstvo imat pare za tu tekmu,jer previse su kiksali sto niko nije ocekivao tako da msm da je to pobjeda Rudara

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 maj 2014, 15:58

solar1987 je napisao/la:
sekretar je napisao/la:
pa dobro o tome se znalo,par mjeseci prije..al pitanje je dal ce sad Jedinstvo imat pare za tu tekmu,jer previse su kiksali sto niko nije ocekivao tako da msm da je to pobjeda Rudara
Imaju drug moj pare. Nisi svjestan na koliko stvari oni pokusavaju utjecati u ova dva kola. To je samo maskiranje. Oni su Rudar dogovorili prije " 100 godina ". Da protiv vas zapnu,da se njima naguze. Da ti ne govorim sta vas ceka protiv Branitelja. I glup vidi da im je to zadnja sansa da vas povale.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 maj 2014, 16:00

Bihac ne bira sredstva da udje u PL,najbolje dokazuje delegiranje sudija za ovo kolo ..sude im komsije,strah me sta spremaju za Kakanj i za mec Slobode protiv Branitelja :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 07 maj 2014, 16:07

harry_90 je napisao/la:Bihac ne bira sredstva da udje u PL,najbolje dokazuje delegiranje sudija za ovo kolo ..sude im komsije,strah me sta spremaju za Kakanj i za mec Slobode protiv Branitelja :roll:

jarane previse se brines stigli smo ih i prestigli,ako ima istine o tom namjestanju Jedinstva vjeruj mi da nasi nisu degeni da propuste sad ovu priliku i da igraju na terenu...ako jedinstvo namjesta i oni ce sigurno zavrsit taj Branitelj i 31. maja slavlje na trgu :)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 18:09

BLUTUD je napisao/la: Jedinstvo oštećeno u pregledu 25.kola :plac:
A klocu jedan, u svim postovima koje si do sad napisao spominjes Jedinstvo, sigurno ne mozes spavati od njega, smiri se malo kako ce tek biti 14 maja u 19.00 ;) infarkt ce te spucati :urnebes:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 07 maj 2014, 19:18

Babo ti je kloc,koja ste vi bruka BH fudbala :puke: Prošlu sezonu ste pravili drame za opstanak,ove sezone također cirkus sa vama svako kolo :thumbdown:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2014, 19:22

ma zato je bar meni jasna prica, pored ova 2 boda prednosti oni su i dalje najveci favoriti..ako se tjeraju igraci sa treninga, tjeraju treneri, tjeraju oni koji zatraze premije obecane, smjenjuju direktori, opijaju- opet su najveci favoriti jer je meni bar sve bilo jasno s kim imamo posla od one srijede i famoznog sastanka nakon potopa na Tusnju...kad je odluceno kako ce se uci u PL i da se "mora" uci..jbt u prostoriji od rjecnika, preko profila ljudi do "poruka" nama- vise ljudi za zatvora nego za bilo kakav dodir sa sportom...

valjda nasi nadju nacin da se izbore s tim...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2014, 19:29

Ne znam samo što se toliko opterećujete oko sudija koji će suditi Jedinstvu,a i ovi Krajišnici ne znaju nikad bez ofiranja raditi :roll: :lol:

Uzmite lupam sudiju iz Zenice ili sl.pa završite posao,to je manje ofirno :kafa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 maj 2014, 01:47

Gorki je napisao/la:Ne znam samo što se toliko opterećujete oko sudija koji će suditi Jedinstvu,a i ovi Krajišnici ne znaju nikad bez ofiranja raditi :roll: :lol:

Uzmite lupam sudiju iz Zenice ili sl.pa završite posao,to je manje ofirno :kafa:
Samo laganini brate :kafa:

BHF00024
Kontakt:

Post Postao/la BHF00024 » 09 maj 2014, 00:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma zato je bar meni jasna prica, pored ova 2 boda prednosti oni su i dalje najveci favoriti..ako se tjeraju igraci sa treninga, tjeraju treneri, tjeraju oni koji zatraze premije obecane, smjenjuju direktori, opijaju- opet su najveci favoriti jer je meni bar sve bilo jasno s kim imamo posla od one srijede i famoznog sastanka nakon potopa na Tusnju...kad je odluceno kako ce se uci u PL i da se "mora" uci..jbt u prostoriji od rjecnika, preko profila ljudi do "poruka" nama- vise ljudi za zatvora nego za bilo kakav dodir sa sportom...

valjda nasi nadju nacin da se izbore s tim...

E prijatelju sami ste krivi !!!

Taj vaš Amerikanac je sam rekao igračima Jedinstva u Tuzli,,citiram dečki džabe igrate ja sam sve unaprijed dogovorio...A to ne da je jedan rekao,,nego 25 ljudi je to čulo,,da bi se treneri i igrači Jedinstva svi između samo pogledali,,toliko o tom vašem gospodinu,,a vama prosipa priče poštenja...aha komad teletine

I sam sudija rekao igračima kad su se pobunili na kraju prvog poluvremena za par nekih udaranja i faula koje nije svirao,,šuti te vidjećete kako se sudi u drugom poluvremenu....
Pa nas poslije toga još vaše sudije pokradu ( Igman,Gošk ) i slično...

E moj drug dirnuli ste u gnjezdo stršljenova..
Krajina je posebna u ovoj našoj napaćenoj zemlji,vjeruj mi posebna..Nismo bezobrazni,ne želimo nikom zlo,ako ti ne možemo pomoći nećemo ni odmoći,samo nas nemoj dirati i zajebavati,,,a vi ste upravo to uradili
E sad smo baš ljuta krajina koja će pregaziti sve što joj se nađe na putu...namjerili ste se na jako nezgodnog protivnika...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.