Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 19:28

ciza je napisao/la:@Duke izvini care,al sto je onda problem da se proda takav vrsni fudbaler,nesto ne vidim da se neko otima da ga vodi?Ne mislim o njemu ni dobro ni lose( nemam neko misljenje ni za Zahirovica da nesvatis drugacije), jednostavno igrac kojih ima masu na ovim prostorima,ali citam kako ga ti epitetima ljepis pa da priupitam,mislim da puno vise Said pokazuje,slicno kao sto je Ibricic pokazivao dok je igrao u Hajduku ,dakle puno odudarao od konkurencije
Izvini care, al ponovio sam to makar 10 put u ovo zadnje tri stranice, ali evo i za tebe.

Nije Željo k'o Čelik i slični klubovi da daje igrače za 10 deka kafe. Kad dođe odgovarajuća ponuda onda će da ide. Kad je Modrić godinama mog'o igrat' u HNL-u, dok su puno lošiji igrači išli u Evropu, može i Svraka ovdje.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 jun 2013, 19:33

ali igrace koje pominjes su pokazivali da su kvaltiet i upuno vecim od ovih liga ovdje,Muamer to bas i ne pokazuje(a Zeljo i i ne treba da daje igrace za kako kazes kikiriki)samo je pitanje hocel pistacija ikad doci,dao bog pa on zaigrao za Bayern ali ali... ja sam ti naveo igece koji su kvalitet pokazivali iz utakmice u utakmicu,dal igrali u ovim ligama dal u europi.Kad imas igraca ko Modrica onda mozes odbijati ponude jer zans da ce doc ona nemoralna
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 jun 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 19:37

ciza je napisao/la:ali igrace koje pominjes su pokazivali da su kvaltiet i upuno vecim od ovih liga ovdje,Muamer to bas i ne pokazuje(a Zeljo i i ne treba da daje igrace za kako kazes kikiriki)samo je pitanje hocel pistacija ikad doci,dao bog pa on zaigrao za Bayern ali ali... ja sam ti naveo igece koji su kvalitet pokazivali iz utakmice u utakmicu,dal igrali u ovim ligama dal u europi
Ove sezone je bio uglavnom nemotivisan jer je dakako prevaziš'o ovu ligu, ali i ono malo što je odigr'o s rukama u džepovima bilo je dovoljno da pokaže klasu, bukvalno može da da gol kad god hoće. Prošle sezone je izdominir'o cijelu ligu i protivničke igrače činio smiješnim. Eh sad, kako ti očekuješ da Želji neko da onoliko love za Svraku koliko on realno vrijedi kad se u Čeliku igrači prodaju za rahatluk i sok mutavac. Tako i u ostalim klubovima. Valja se izborit' sa tim. Svraka je kvalitet za puno više i dao Bog da se proda ove sezone i da to pokaže.

izos
Kontakt:

Post Postao/la izos » 01 jun 2013, 19:43

DukeOfWellington je napisao/la:
ciza je napisao/la:@Duke izvini care,al sto je onda problem da se proda takav vrsni fudbaler,nesto ne vidim da se neko otima da ga vodi?Ne mislim o njemu ni dobro ni lose( nemam neko misljenje ni za Zahirovica da nesvatis drugacije), jednostavno igrac kojih ima masu na ovim prostorima,ali citam kako ga ti epitetima ljepis pa da priupitam,mislim da puno vise Said pokazuje,slicno kao sto je Ibricic pokazivao dok je igrao u Hajduku ,dakle puno odudarao od konkurencije
Izvini care, al ponovio sam to makar 10 put u ovo zadnje tri stranice, ali evo i za tebe.

Nije Željo k'o Čelik i slični klubovi da daje igrače za 10 deka kafe. Kad dođe odgovarajuća ponuda onda će da ide. Kad je Modrić godinama mog'o igrat' u HNL-u, dok su puno lošiji igrači išli u Evropu, može i Svraka ovdje.
dosta vise, boli me briga i za zelju i celik i sta ti ja znam.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 jun 2013, 19:43

DukeOfWellington je napisao/la:
ciza je napisao/la:ali igrace koje pominjes su pokazivali da su kvaltiet i upuno vecim od ovih liga ovdje,Muamer to bas i ne pokazuje(a Zeljo i i ne treba da daje igrace za kako kazes kikiriki)samo je pitanje hocel pistacija ikad doci,dao bog pa on zaigrao za Bayern ali ali... ja sam ti naveo igece koji su kvalitet pokazivali iz utakmice u utakmicu,dal igrali u ovim ligama dal u europi
Ove sezone je bio uglavnom nemotivisan jer je dakako prevaziš'o ovu ligu, ali i ono malo što je odigr'o s rukama u džepovima bilo je dovoljno da pokaže klasu, bukvalno može da da gol kad god hoće. Prošle sezone je izdominir'o cijelu ligu i protivničke igrače činio smiješnim. Eh sad, kako ti očekuješ da Želji neko da onoliko love za Svraku koliko on realno vrijedi kad se u Čeliku igrači prodaju za rahatluk i sok mutavac. Tako i u ostalim klubovima. Valja se izborit' sa tim. Svraka je kvalitet za puno više i dao Bog da se proda ove sezone i da to pokaže.
tako ocekujem sto ga predstavljas doktorom fudbala za ove ostale,pa onda ja tebe pitam zasto ce neko dovodit igraca iz Celika za rahatluk i sok,pored takvog doktora fudbala? Svaki klub koji hoce pojacanje za njega platiti ce uglavnom koliko mu se kaze uz enko sitno cijenkanje gore dole ;)Kad ga vec navodis kad je npr Modric prerastao ligu platili su ga 15+ milona bez da iko pomislja da umjesto njega dovede nekog za kikiriki iz bilo kojeg drugog kluba

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 01 jun 2013, 19:49

Ima li moderatora ovdje? Cccc, eno vam tema o Svraki pa se prepucavajte do mile volje, a možete i na PP. :roll:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 19:49

izos je napisao/la: dosta vise, boli me briga i za zelju i celik i sta ti ja znam.
Evo rušitelj se registrov'o :lol:

@ciza

Nigdje ja nisam rek'o da je Svraka deset put bolji od nekog igrača Čelika, pa da bi ga neko platio deset put više koliko je njegova realna cijena. Čelik i dobre igrače prodaje u bescijenje.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 jun 2013, 19:56

Stadion Skonto blizu 9 000 kapacitet.
Ocekuje se nasih oko 6 000. :D

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 jun 2013, 19:59

ceze je napisao/la:
floyd je napisao/la:Ako se plasiramo u Brazil, od svih igarca, najvise ce profitirati zahirovic. Ni krivog ni duznog, pokupice ga neko iz liga petice.

Sto prije se mora zavrsit Kolasinac, da bi se mogao uigrat do svjestkog. Suplja kako zahir gine i slicno me ne zanima. Zanima me samo kvalitet, koji on nema.
Definiraj kvalitet za poziciju zadnjeg veznog sa zadatkom destruktivca, pa možemo raspravljati.
Nasa reprezentacija igra s jednim zadnjim veznim. Misimovic kao play, Pjanic kao fol na desnom krilu, Lulic na lijevom i Zahirovci na zadnjem vez.

Zahirovic bi mozda uspio u Murinjovim ekipama s tri zadnja vezna. Tad ne bi bilo vazno sto je ogranicen ofanzivno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 20:29

Odbrana nikad bolja, a igraci koji igraju izgleda nikad gori. Onda je Pape pravi majstor kad od govana pravi dobru pitu. Koje to Zahirovicu kvalitete fale? Osim ovih vec nabrojanih i NEBITNIH za poziciju defanzivnog veznog.

Smijesno mi sto se svi prave strucnjaci, a jednom klasicnom defanzivnom veznom zamjere nedostatak kreativnosti, tehnike i sveukupno nekih ofanzivnih vjestina. Ali jedva cekam da Salihovic zaigra u sredini pa da vidite koja ce to biti razlika, u negativnom smislu.
Celik!3,2,2.

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 01 jun 2013, 21:34

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 jun 2013, 21:35

Posto je Susic kritikovao Medunjanina, imam osjecaj da bi mogo od starta krenut Ibricic na njegovoj poziciji..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 jun 2013, 21:44

Mirsad_LFC je napisao/la:[youtube][/youtube]
DOBAR KLIP..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2013, 21:45

Svaka čast za video gore :cry: strašno 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 01 jun 2013, 21:55

Stanje na svjetskim kladionicama:

slika

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 01 jun 2013, 21:55

zizu1991 je napisao/la:Svaka čast za video gore :cry: strašno 8-)
fala brata ;)
walk on with HOPE in your heart

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2013, 22:45

Mirsad_LFC je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odlcino. Kako mi je samo muka od ovog Portugala....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jun 2013, 22:51

Oj dobre kvote jbt, ništa ili hendikep ili 2/2 + Džeko daje gol i pare su tu 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 01 jun 2013, 22:54

legenda reala je napisao/la:Oj dobre kvote jbt, ništa ili hendikep ili 2/2 + Džeko daje gol i pare su tu 8-)
8-) 8-)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 01 jun 2013, 22:57

legenda reala je napisao/la:Oj dobre kvote jbt, ništa ili hendikep ili 2/2 + Džeko daje gol i pare su tu 8-)
Ti da znas igrati kladionicu kao sto znas prepoznati talenta (Bevab) bio bi milioner.... :lol: :lol: :lol:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.