NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

doci
Moderator
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la doci » 31 avg 2011, 22:47

Na sjednic Disciplinske komisije je odlučeno da se stadion "Pirota" suspenduje....Jel bez publike samo ili ne mogu igrati nikako na Piroti dvije tekme???

LP

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 31 avg 2011, 23:03

doci je napisao/la:Na sjednic Disciplinske komisije je odlučeno da se stadion "Pirota" suspenduje....Jel bez publike samo ili ne mogu igrati nikako na Piroti dvije tekme???

LP
Bez publike

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 sep 2011, 16:14

Nakon odluke Takmičarske komisije
Trbojević: Mrkovića niko nije udario, sve ovo je montirano

Kao što je poznato utakmica 5. kola Premijer lige BiH između Travnika i Borca prekinuta je na poluvremenu. Navodno je u tunelu neko udario glavnog sudiju ovog meča Rusmira Mrkovića iz Sarajeva. Danas je Takmičarska komisija NSBiH pomenuti dvoboj registrovala službenim rezultatom 3-0 u korist Borca.

Pojavila se informacija da glavnog suca udario Nane Trbojević, predsjednik Nogometnog saveza Srednjobosanskog kantona. No, prvi čovjek pomenutog saveza to demantuje za Sarajevo-x.com:

"Ovo je sve montirano. Nisam udario Mrkovića. Naime, na poluvremenu utakmice sam sa djetetom od deset godina sišao u službene prostorije NK Travnik, jer je moj sin morao u toalet. U trenutku kada smo se vraćali sudijska trojka je prolazila pored mene i neko od redara je verbalno napao Mrkovića. Čak sam smirivao situaciju. Zaista nikome nije bilo jasno zbog čega se odlučio da ne nastavi meč“, kaže Trbojević koji najavljuje tužbu.

"Tužit ću lica koja su odgovorna za ovakav rasplet. Pozivam sve policijske strukture u BiH da u cijelosti istraže ovaj slučaj. Ne želim da se neistine pišu i govore o meni. Licemjerno je dodijeliti Borcu tri boda na ovakav način. Siguran sam da ovo ne bi smio uraditi da se utakmica igrala u Banjoj Luci. No, neće se završiti na ovome“, kazao je Trbojević za Sarajevo-x.com.

Posebno naglašava da je sve ovo atak na njegovu ličnost.

"Ovo je udar na mene od strane pojedinih ljudi iz Federalnog saveza BiH i pojedinaca iz krovnog saveza, osim Komiteta za normalizaciju. Očigledno je da nekima ne odgovara što govorim istinu“, zaključio je Trbojević za naš portal.
Na kraju je dodao kako ga zovu iz mnogih premijerligaških klubova i daju mu podršku da istraje do kraja.

"Ako se ovome ne stane u kraj sutra će istu sudbinu doživiti i drugi bh. timovi. Svi se trebaju dići i spriječiti sudijske lakrdije kojih će još sigurno biti“.

U narednim danima će se pratiti ovaj slučaj koji će se očigledno nastaviti.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 01 sep 2011, 17:51

Nane nije predsjednik saveza KSB! Novinari su totalno ne informirani! :lol:
Sloga Uskoplje

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 04 sep 2011, 19:00

Travnik Zvjezda 0 1

U prijateljskom mecu danas ne Piroti nogometasi Zvjezde su pogotkom u drugom poluvremenu savladali ekipu Travnika.Zvjezda je kao i uvjek na Piroti pokazala da je dobra ekipa,stvorili su dosta dobrih sansi ali imaju problem realizacije gdje su masili neke stvari koje stvarno nebi smjeli.Travnik je odigrao solidno prvo poluvreme sa prvom ekipom i vidi se da to nije bas 100posto,a u drugom poluvremenu poslije izmjene gotovo cjele postave doslo je do primjetnog pada u igri,i nakon greske mladog Simeunovica igrac zvjezde sa br.8 ubacio je lopptu da bi igrac sa brojem cini mi se 17 realizovao mrtvu sansu...Sve u svemu prava i dobra provjera i korisna tekma da se ostane u takmicarskoj formi u ovoj pauzi u prvenstvu...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 sep 2011, 22:22

14 .09. 2011.g. Travnik Velez sesnaestina finala kupa BiH .

Bas me zanima hocemo li ovo htjeti igrati ove godine ,ili odmah napustamo bez borbe kao proslih sezona :D

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 sep 2011, 22:37

vidovitadjemila je napisao/la:14 .09. 2011.g. Travnik Velez sesnaestina finala kupa BiH .

Bas me zanima hocemo li ovo htjeti igrati ove godine ,ili odmah napustamo bez borbe kao proslih sezona :D
Pa zavisi hocete li igrati,ili cete odmah uzeti kes. ;) 8-)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 sep 2011, 22:49

jubitubi je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:14 .09. 2011.g. Travnik Velez sesnaestina finala kupa BiH .

Pa zavisi hocete li igrati,ili cete odmah uzeti kes. ;) 8-)
Ajde naguli matere ti ,mi cemo uzimati kes i igrati ma kako god mi budemo htjeli kao i do sada .A vi kad ste glupi dajite ga Mrkovicima Travniku savezu i kome sve ne da bi ste izisli tamo gdje ce te se osramotiti i za nesto za sta i sami kazete da vam ne treba.E pa dajte kad ste glupi a sada idi na svoju temu ili negdje drugo pa pokusaj nekoga isprovocirati ,jer meni se stvarno neda raspravljati sa nafuranim pametnjakovicima koji misle da sve znaju a zapravo pojma nemaju kolko su tupi....vozdra....

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 sep 2011, 19:07

Suutra protiv Slobode ne igraju Popovic ,Redjepi i Lastro zbog povreda te Curic zbog kartona.Ocekuje se nastup Karadje,Dude te u napadu malog Simeunovica ili Mujakica.Za nadati se da ce ova dvojica Karadja i Dudo donjeti odredjenu cvrstinu vise u igri koja ni do sada nije bila problem ali moze i bolje...
Mali Simeunovic je zmija zvecarka zacas ujede i trebalo bi mu sutra pruziti sansu. U Gradačcu je iskoristio i zadao puno glavobolje domacinu.Imamo sigurno dosta sanse sutra gore,tim vise sto svi kazu da Sloboda ima prilicno neiskusnu ekipu.Ali treba se cuvati Tuzla je to i Siroki je to osjetio a jedna je od najboljih ekipa lige sigurno.
Jos i vjest da je uprava NK Travnika uputila zalbu na adresu NSBiH povodom kazne i otimanja 3 boda iz proslog kola...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 09 sep 2011, 20:55

vidovitadjemila je napisao/la:Suutra protiv Slobode ne igraju Popovic ,Redjepi i Lastro zbog povreda te Curic zbog kartona.Ocekuje se nastup Karadje,Dude te u napadu malog Simeunovica ili Mujakica.Za nadati se da ce ova dvojica Karadja i Dudo donjeti odredjenu cvrstinu vise u igri koja ni do sada nije bila problem ali moze i bolje...
Mali Simeunovic je zmija zvecarka zacas ujede i trebalo bi mu sutra pruziti sansu. U Gradačcu je iskoristio i zadao puno glavobolje domacinu.Imamo sigurno dosta sanse sutra gore,tim vise sto svi kazu da Sloboda ima prilicno neiskusnu ekipu.Ali treba se cuvati Tuzla je to i Siroki je to osjetio a jedna je od najboljih ekipa lige sigurno.
Jos i vjest da je uprava NK Travnika uputila zalbu na adresu NSBiH povodom kazne i otimanja 3 boda iz proslog kola...
:lol: :lol: :lol:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 09 sep 2011, 22:40

vidovitadjemila je napisao/la:Suutra protiv Slobode ne igraju Popovic ,Redjepi i Lastro zbog povreda te Curic zbog kartona.Ocekuje se nastup Karadje,Dude te u napadu malog Simeunovica ili Mujakica.Za nadati se da ce ova dvojica Karadja i Dudo donjeti odredjenu cvrstinu vise u igri koja ni do sada nije bila problem ali moze i bolje...
:shock: :lol: :oops:
Sloga Uskoplje

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 sep 2011, 23:00

slogauskoplje je napisao/la:
:shock: :lol: :oops:
Sta to tebi matereti nije jasno od ovoga...ajde da se i ja nasmijem :D

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 sep 2011, 23:09

jubitubi je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 10 sep 2011, 13:18

Popović ne igra zbog ozljede?
Sloga Uskoplje

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 sep 2011, 16:30

slogauskoplje je napisao/la:Popović ne igra zbog ozljede?
Procitaj tekst na Hronika.ba tamo tako pise ,a nije igrao ni protiv Zvjezde prijateljsku ja ga nisam vidio...
Pop je odlican igrac i sigurno bi bio u sastavu.Ove sezone igrao nesto slabije na pocetku pa i nije bio starter.
Samo me zainteresovalo da nije nesto drugo u pitanju,ali nebi rekao ne znam...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 10 sep 2011, 17:24

vidovitadjemila je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:Popović ne igra zbog ozljede?
Procitaj tekst na Hronika.ba tamo tako pise ,a nije igrao ni protiv Zvjezde prijateljsku ja ga nisam vidio...
Pop je odlican igrac i sigurno bi bio u sastavu.Ove sezone igrao nesto slabije na pocetku pa i nije bio starter.
Samo me zainteresovalo da nije nesto drugo u pitanju,ali nebi rekao ne znam...
ja mislim da je :oops:
Sloga Uskoplje

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 12 sep 2011, 22:22

U srijedu se igra kup protiv Veleza pred praznim tribinama,ali ce se moci gledati bez zabrane sa Juga :lol: .Ma jedini smo na svijetu da to mozemo.Imamo tribinu i izvan stadiona.I sad nek kazu Pirota ne ispunjava uslove :lol: .A bice dobra tekma .Velez je dobar ove godine ,timovi su bas tu negdje a ove godine najavljuju da ce pokusati otici sto dalje.Velez ce isto dati sve od sebe jer im je to velika sansa da izidju u Evropu sto ce bez uvrede tesko uraditi kroz prvenstvo iako jos dobro stoje na tabeli...a onda u subotu protiv GOSKA uz direktan T.V. prenos :lol: evo citam reakcije na ono na najavi prenosa DERBI KOLA Travnik - GOSK, tako da cemo i to gledati,i mozes misliti kakve su :lol:
Znaci do kraja sedmice odradicemo kaznu i nadam se pozitivnom rezultatu.
A sto se suspenzije tice opet nam ne mogu prezivjecemo za inat i savezu i svim ostalim koji bi voljeli da nas nema a nikako da im se ta zelja ispuni...
Volio bi da dodju i Velezovi navijaci pa da zajedno gledamo tekmu sa Juga ,samo se bojim da se nesto ne iskomplikuje pa da ljudi ne prevale toliki put djabe..Iako je mislim da je Jug privatan posjed i da tu gledanje niko zabraniti ne moze... :lol:

gg1919
Kontakt:

Post Postao/la gg1919 » 13 sep 2011, 16:31

Da li travnik ima jednu ili dvije utakmice odraditi bez gledatelja?

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 sep 2011, 16:47

vidovitadjemila je napisao/la:U srijedu se igra kup protiv Veleza pred praznim tribinama,ali ce se moci gledati bez zabrane sa Juga :lol: .Ma jedini smo na svijetu da to mozemo.Imamo tribinu i izvan stadiona.I sad nek kazu Pirota ne ispunjava uslove :lol: .A bice dobra tekma .Velez je dobar ove godine ,timovi su bas tu negdje a ove godine najavljuju da ce pokusati otici sto dalje.Velez ce isto dati sve od sebe jer im je to velika sansa da izidju u Evropu sto ce bez uvrede tesko uraditi kroz prvenstvo iako jos dobro stoje na tabeli...a onda u subotu protiv GOSKA uz direktan T.V. prenos :lol: evo citam reakcije na ono na najavi prenosa DERBI KOLA Travnik - GOSK, tako da cemo i to gledati,i mozes misliti kakve su :lol:
A sto se suspenzije tice opet nam ne mogu prezivjecemo za inat i savezu i svim ostalim koji bi voljeli da nas nema a nikako da im se ta zelja ispuni...
Volio bi da dodju i Velezovi navijaci pa da zajedno gledamo tekmu sa Juga ,samo se bojim da se nesto ne iskomplikuje pa da ljudi ne prevale toliki put djabe..Iako je mislim da je Jug privatan posjed i da tu gledanje niko zabraniti ne moze... :lol:
Nije mi jasno kako ste pristali na termin 14:00 igrat utakmicu sa Goškom,tada se ne može niti iz kuće izaći ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 13 sep 2011, 16:56

vidovitadjemila je napisao/la:U srijedu se igra kup protiv Veleza pred praznim tribinama,ali ce se moci gledati bez zabrane sa Juga :lol: .Ma jedini smo na svijetu da to mozemo.Imamo tribinu i izvan stadiona.I sad nek kazu Pirota ne ispunjava uslove :lol: .A bice dobra tekma .Velez je dobar ove godine ,timovi su bas tu negdje a ove godine najavljuju da ce pokusati otici sto dalje.Velez ce isto dati sve od sebe jer im je to velika sansa da izidju u Evropu sto ce bez uvrede tesko uraditi kroz prvenstvo iako jos dobro stoje na tabeli...a onda u subotu protiv GOSKA uz direktan T.V. prenos :lol: evo citam reakcije na ono na najavi prenosa DERBI KOLA Travnik - GOSK, tako da cemo i to gledati,i mozes misliti kakve su :lol:
Kakve uvrede care, pa mi sa igrom protiv Kozare i Sirokog jedva da opstanak osiguramo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 7 gostiju.