I ti na kraju ispade gori od ovog sa Hadžićem!Da nam Pandža i Vranješ igraju štopere???Ti si lud!Buducnost je napisao/la:Shvatili smo da je za tvoje misljenje bolji ali nemoras nas ubjedjivati da jeste. Uredu je, tvoje misljenje da je on trenutno 2-3 def igrac ove reprezentacije i to je opet samo tvoje misljenje. Jednom si rekao i dosta. Moram li ja sad cijelo vrijeme govoriti da su Pandza i Vranjes, kad ode Spaha u zasluzenu penziju, prvi izbor za stopere? Nemoram, to je moje misljenje i nemoram tebe i ostale ubjedjivati da mora tako biti.hordas_Bec je napisao/la:vranjes igra u tamo nekoj talasiki turskoj, pa zahirovic u dinamo minsku, isto tako ibricic i medunjanin....o klubovima iz kine i bosne i da ne pricam......tako da je anel hadzic po mom mislenju bolji i jaci, i ako Ried nije neka velesila!ciza je napisao/la:a ko igra u alanysporu? turska liga kakva god je jos uvjek je renome za austrijui ekipe koji su u gornjem djelu tabele turske lige su sigruno jace od ekipe koji su u gornjem djelu tabele austrije,mislim da su i visca i medunjanin i ibricic jos uvjek za ovog hadzica igraci s imenom i prezimenom
Ja tvoj post jos ni jedan nisam procitao da nije spomenut Hadzic i Rid i austrijska liga.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
@ barsa77, zasto covjeka napadas bez svoji argumenata.. kakav mi to kadar imamo? Koga cemo drugo Mravac, Torlak, Jahic, Zukanovic.. ko

Jel to konacna odluka ili nagadjanjeciza je napisao/la:wolfgang stark djeli pravdu !

Nije ovo tacno jos nije određeno.FliX je napisao/la:Jel to konacna odluka ili nagadjanjeciza je napisao/la:wolfgang stark djeli pravdu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dajem golfa dvicu za dvije karte. Tek registrovan, četvera vrata.
Poslije ove povrede Pjanica jos mi samo treba da stave Starka za sudiju, znas sta, pa je8o bi mu mamicu...
moj izbor:
........................... begovic.............................
mujdza.........vranjes ......... spahic............salihovic
..... .................... rahimic ........................
.......stevanovic .......................................lulic
...........................misimovic.........................
.......................ibisevic ..... dzeko..................
fali pjanic dosta,dosta smo na sredini oslabljeni,mada mislim da ovi momci mogu pobjediti.
........................... begovic.............................
mujdza.........vranjes ......... spahic............salihovic
..... .................... rahimic ........................
.......stevanovic .......................................lulic
...........................misimovic.........................
.......................ibisevic ..... dzeko..................
fali pjanic dosta,dosta smo na sredini oslabljeni,mada mislim da ovi momci mogu pobjediti.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja bio volio onog Engleza što obožava Džeka, mislim da je Mike DeanBatko je napisao/la:Poslije ove povrede Pjanica jos mi samo treba da stave Starka za sudiju, znas sta, pa je8o bi mu mamicu...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo Zahirović umjesto Rahimića i to je to.
Zasto Salihovica stavljate u sastav kad je Pape jucer rekao da su male sanse da on zaigra radi povrede, isto je rekao i za Pandzu.
Ali daj Boze da i on grijesi pa da Sejad bude spreman.
moze i zahirovicOTNYS_YNWA je napisao/la:Samo Zahirović umjesto Rahimića i to je to.
smije li se ovdje pisati da imam dva zapda u prodaji. detalji na pp......
........................... begovic.............................Rikardo je napisao/la:Zasto Salihovica stavljate u sastav kad je Pape jucer rekao da su male sanse da on zaigra radi povrede, isto je rekao i za Pandzu.
mujdza.........vranjes ......... spahic............lulic
..... ................. rahimic..zahirovic................
.......stevanovic ......................misimovic.........
.......................ibisevic..... dzeko..................
evo bez seje,samo nemoj da galamis

- legenda reala
- Kontakt:
---------------Begović-----------
-----Mujdža-Vranješ-Spaha-Sejo-----------
------------------Zahirović---------------
Stevanović---------------------- Lulić
-------------Miske-------------------
----------Vedo--------Džeko----
Mislim da je to to( mi nemamo nekih velikuh dilema), ako Sejo ne mogne Lula na beka,ja bi onda Višću na krilo, al Sajo se pita, a nešto nisam siguran da on smije toliko riskirati iako po meni Vića nije nikakav riskir
-----Mujdža-Vranješ-Spaha-Sejo-----------
------------------Zahirović---------------
Stevanović---------------------- Lulić
-------------Miske-------------------
----------Vedo--------Džeko----
Mislim da je to to( mi nemamo nekih velikuh dilema), ako Sejo ne mogne Lula na beka,ja bi onda Višću na krilo, al Sajo se pita, a nešto nisam siguran da on smije toliko riskirati iako po meni Vića nije nikakav riskir

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako Sejo ne bude spreman , onda će Sajo 100% gurnuti Lulića na beka a Medunjanina na lijevo krilo , nažalost... Da barem oće skontat da ima pravo krilo na klupi , Višću.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nekako sam siguran da ce vezni red biti Zahirovic, Medunjanin, Misimovic i Stevanovic.
Previse smo se mi ukakili pred ovu utakmicu, mislim da nema razloga za brigu.
Ja sam uvjeren da cemo slaviti u Zenici.
Ja sam uvjeren da cemo slaviti u Zenici.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja sam siguran u pobjeduGoalgetter je napisao/la:Nekako sam siguran da ce vezni red biti Zahirovic, Medunjanin, Misimovic i Stevanovic.

Inače sve ispod 2:0 je neuspjeh

Da, 1:0 je strasan neuspjeh, ne dao Bog da se to desi.legenda reala je napisao/la:Ma ja sam siguran u pobjeduGoalgetter je napisao/la:Nekako sam siguran da ce vezni red biti Zahirovic, Medunjanin, Misimovic i Stevanovic.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Takavi isti vezni red smo imali i protiv Grčke u prvoj utakmici , samo što nam je Salihović igrao lijevo krilo , i većina napada su išli po toj strani . Zamislite Medunjanina tu . Vjerujte mi , meni bi srce bilo ko džamija kad bi mi pobijedili , ali realno gledajući situaciju ovo je jako teška utakmica za nas, sjetite se koliko smo malo napravili prilika u prvoj utakmici , jer Grci su toliko tvrdi u sredini da naš vezni red praktično skoro ništa nije mogao ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma neka i Vrsajevic 2 gola zabije, samo da dobijemolegenda reala je napisao/la:Ma ja sam siguran u pobjeduGoalgetter je napisao/la:Nekako sam siguran da ce vezni red biti Zahirovic, Medunjanin, Misimovic i Stevanovic.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.